Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

MINTHIS: Ανακαλύψτε έναν μοναδικό προορισμό εμπνευσμένο από την κυπριακή φύση

Μέσα στο πράσινο η φιλοσοφία του Minthis Resort εδράζεται στην ολιστική ευεξία

Δημοσιεύτηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2022

Το Minthis, ξεδιπλώνει το τοπίο του αρμονικά σαν ένα όμορφα τυλιγμένο δώρο της φύσης, σε μια έκταση 5 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων, μεταξύ Πάφου και Λεμεσού με αιωνόβιες ελιές, αμπέλια και την ηρεμία μιας άλλης εποχής. Μέσα στο πράσινο η φιλοσοφία του Minthis Resort εδράζεται στην ολιστική ευεξία: Να σας συνδέσει με την φύση και να εξισορροπήσει την περιπέτεια και την ανακάλυψη με ηρεμία και γαλήνη.

Το αυθεντικό concept του Minthis, δημιουργία της γνωστής εταιρίας Pafilia έχει αρχίσει να ξετυλίγεται, και φανερώνοντας τη μεγαλοπρέπεια του συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εμπλουτίζει το πολυτελές προϊόν του, με νέες εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης με το τελευταίο να είναι ένα καινοτόμο Spa ευεξίας.

H τοποθεσία του Minthis που εμπίπτει στο Natura 2000 είναι ιδανικό μέρος για μια Χριστουγεννιάτικη απόδραση με την οικογένεια ή με φίλους. Υπάρχουν πολλές εμπειρίες να ανακαλύψετε και να απολαύσετε, από την χαλάρωση σε μια πολυτελή σουίτα δύο υπνοδωματίων, την απόλαυση μιας από τις πολλές θεραπείες στο Spa, πεζοπορία στα μονοπάτια της φύσης, γιατί όχι μαθήματα γκολφ, μια επίσκεψη στο μοναστήρι του 12ου αιώνα ή μια βραδιά διασκέδασης στα μπαρ και εστιατόρια, το Minthis φέρνει τους ανθρώπους κοντά και δημιουργεί ευχάριστες αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα.

minthisweb2.jpg
The Plateia

ΧΑΛΑΡΩΣΗ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Το Minthis Spa έχει ήδη καλωσορίσει τους πρώτους επισκέπτες του σε έναν νέο κόσμο ολιστικής ευεξίας με μια καθηλωτική εμπειρία Spa, εμπνευσμένη από το φυσικό του περιβάλλον. Η ιδέα του Spa συνδυάζει την επανορθωτική δύναμη των τοπικών βοτάνων και μετάλλων με τη σύγχρονη επιστήμη για να αναζωογονήσει και να αποκαταστήσει το σώμα και το μυαλό.

Το destination Spa στεγάστηκε σε ένα εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής κτίριο που σχεδιάστηκε και τοποθετήθηκε έτσι, ώστε σε κάθε αίθουσα μέσα από τα τεράστια παράθυρα να κυριαρχεί η γαλήνη που εκπέμπει η απίστευτη θέα της οροσειράς του Τροόδους και η καταπράσινη προστατευόμενη περιοχή Natura 2000. Καθώς πλησιάζει κανείς, το κτίριο κυριολεκτικά αναδύεται από τη γη, κρυμμένο κάτω από μια καταπράσινη στέγη που λειτουργεί σαν φυσικός κλιματισμός Οι μεγάλες αίθουσες όπως αυτή της 25μετρης εσωτερικής πισίνας, το γυμναστήριο και η πισίνα υδροθεραπείας δίνουν την αίσθηση ότι αιωρούνται πάνω από το συγκλονιστικό αυτό τοπίο. Η επιμελώς λιτή πολυτέλεια των κατασκευαστικών υλικών των Thermal Suites αναζωογονούν στις αισθήσεις με εναλλαγή του κρύου/ζεστού και υγρού/στεγνού στοιχείου σε 9 διαφορετικές εμπειρίες που προσφέρουν.

minthisweb4.jpg
Minthis Spa

Η Aroma Sauna, η κλασική Φιλανδική Sauna, τα steam room, sault room, δρουν σε συνέργεια με το Σιντριβάνι Πάγου και τα Experience showerς. Οι απλοί αλλά εκλεπτυσμένοι χώροι χαλάρωσης με πλούσια υφάσματα σε γήινους τόνους, διακριτικό φωτισμό και κομψά έπιπλα, προσδίδουν μια αίσθηση χλιδής που κλείνει έξω τον υπόλοιπο κόσμο και σου επιτρέπει να αφεθείς και να χαλαρώσεις σε κάθε αίθουσα, με τα διακριτικά και γνώριμα αρώματα του κρεμαστού βοτανόκηπου να ολοκληρώνουν το αισθησιακό σκηνικό. Η ολιστική ευεξία στο Μίνθης είναι παντού, έτοιμη να αποκαταστήσει, να εξισορροπήσει και να σας επανασυνδέσει με τη φύση.

ΝΕΟ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟ ΜΠΑΡ

Το Δεκέμβρη, πριν από την περίοδο των Χριστουγέννων, το Μίνθης θα ανοίξει την ‘Πλατεία’, όπου θα αποτελέσει την καρδιά της κοινωνικής συναναστροφής των κατοίκων και επισκεπτών του Minthis και θα προσφέρει επιπλέον επιλογές όπως μια γκαλερί, κάβα και ιδιαίτερες μπουτίκ. Το Bar-M, με την εκπληκτική αρχιτεκτονική και μοναδική διακόσμησή του θα προσθέσει μια δυνατή επιλογή για τις βραδινές ώρες σερβίροντας μια ποικιλία από εκλεκτά ποτά, κοκτέιλ με υλικά από τους βιολογικούς κήπους του Minthis, κρασί και σαμπάνια με συνοδεία απολαυστικών πλάτερ και σνακς. Μια ακόμα νότα μοντέρνας αισθητικής και πολυτέλειας θα δώσει επιλογές για να περάσετε ευχάριστα τις νυχτερινές ώρες κάτω από τον ουρανό του Minthis!

minthisweb3.jpg

BOUTIQUE ACCOMODATION

Οι Σουίτες στο Minthis είναι ακόμα μια ακόμα σχεδιαστική και επιχειρηματική καινοτομία της Pafilia που συνδυάζει τις ανέσεις ενός 5άστερου ξενοδοχείου με την χαλαρωτική επίδραση του απίστευτου φυσικού τοπίου. Μια συλλογή από Σουίτες ενός και δύο υπνοδωματίων με μοντέρνους, άνετους και εργονομικούς χώρους που εστιάζουν την προσοχή του καλεσμένου μας στο υπέροχο τοπίο, το οποίο πλαισιώνεται από τα τεράστια παράθυρα όλων των δωματίων διατηρώντας τη ροή της φυσικής ενέργειας από το περιβάλλον μέσα στα πολυτελή ψηλοτάβανα δωμάτια.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Clubhouse Restaurant του Minthis θα διοργανώσει και φέτος αρκετές και ιδιαίτερες εορταστικές εκδηλώσεις αλλά και ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με γαστρονομικές απολαύσεις, ζωντανή μουσική και ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια. Το Clubhouse αποτελεί τον τέλειο προορισμό για ζεστές οικογενειακές αποδράσεις για φέτος.

minthisweb5.jpg
Clubhouse Restaurant

** Κάντε δώρο μια Minthis Spa experience αυτά τα Χριστούγεννα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και χαρίστε τους μια μέρα απολαυστικής χαλάρωσης.

** Για τις εξειδικευμένες θεραπείες spa, όσο και για τα ειδικά διαμορφωμένα πακέτα Εορτών και την ατζέντα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων επικοινωνήστε μαζί μαςστο +357 26 842 000 | book@minthisresort.com ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας, www.minthisresort.com . Απαιτείται κράτηση για όλες τις εκδηλώσεις και περιποιήσεις spa. Indoor Pool 25m The Suites Minthis spa

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close