Δημοσιεύτηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2022
Μια ξεχωριστή ημέρα διοργάνωσε η ΕΚΟ για περισσότερα από 400 παιδιά και τις οικογένειές τους από την επαρχία Λευκωσίας, τo Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στο χώρο της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής. Η ΕΚΟ, σε συνεργασία με κοινοτικά συμβούλια, σχολεία χωριών της επαρχίας Λευκωσίας και την Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, προσκάλεσε τις οικογένειες σε μια «Παραμυθένια μέρα με την ΕΚΟ» παρέα με το αγαπημένο παιδικό συγκρότημα “Panda Zoo”.

Η ΕΚΟ μερίμνησε προκειμένου να ναυλωθούν λεωφορεία για την μεταφορά των οικογενειών στη περιοχή, όπου απόλαυσαν ξέγνοιαστες στιγμές γεμάτες παιχνίδι και μουσική. Τόσο η διοίκηση, όσο και οι εθελοντές εργαζόμενοι της ΕΚΟ βρίσκονταν ήδη από νωρίς στον χώρο, επιφυλάσσοντας την πιο ζεστή υποδοχή και προσφέροντας δώρα σε μικρούς και μεγάλους. Με αυτό τον τρόπο, μοιραστήκαμε για 6η χρονιά και σε συνολικά περισσότερα από 2,000 παιδιά και τις οικογένειες τους τη μαγεία των Χριστουγέννων, της χαράς και της ξεγνοιασιάς.
“Η ΕΚΟ Κύπρου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε αναπτύξει συνεργασίες με ένα κύκλο κοινωνικών εταίρων υλοποιώντας δράσεις και πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στη στήριξη ατόμων ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Στόχος της Εταιρείας με τη συγκεκριμένη δράση, είναι να προσφέρουμε τη χαρά των Χριστουγέννων και τη μαγεία του παιχνιδιού στα παιδιά, τα οποία το έχουν περισσότερο ανάγκη”, επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου, κ. Γιώργος Γρηγοράς.

Η ΕΚΟ Κύπρου, ανταποδίδει στην κοινωνία την αγάπη και την προτίμηση που εισπράττει όλα αυτά τα χρόνια, προσφέροντας και στηρίζοντας εμπράκτως τα παιδιά, τους γονείς, την οικογένεια, την κοινωνία και ευρύτερα τον άνθρωπο.
Σχετικά
Αν σκοπεύεις να κατεβείς στο κέντρο της Λεμεσού σήμερα, διάβασε αυτό
Όλες οι τροχαίες ρυθμίσεις που θα ισχύουν σήμερα Τσικνοπέμπτη στη Λεμεσό
Τσικνοπέμπτη στην Κύπρο: Από τις βακχικές γιορτές στο καρναβάλι της Λεμεσού
Μετά τη δεκαετία του 1950, η Τσικνοπέμπτη καθιερώθηκε πανκυπρίως ως ημέρα συλλογικής διασκέδασης
Κλείνουν δρόμοι (την Πέμπτη) στην Πάφο για το Καρναβάλι
Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης.
Το Μουντιάλ… παίζει ΣΙΓΜΑ
Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου FIFA World Cup 2026 έρχεται ζωντανά και αποκλειστικά στην τηλεόραση SIGMA
Το ΡΙΚ απαντά στις αντιδράσεις για το "Jalla"
Θανάσης Τσώκος: "Οι αντιδράσεις από ειδικούς και φίλους του διαγωνισμού είναι στην ολότητα τους θετικές"
Θύελλα αντιδράσεων για το Jalla: Επιστολή πολιτών στο ΡΙΚ για τη Eurovision - Ζητούν απόσυρση του τραγουδιού και videoclip
Καταγγέλλουν ότι το videoclip της κυπριακής συμμετοχής στη Eurovision 2026 προσβάλλει την παράδοση της χώρας
Άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων για το μεγαλύτερο Ιταλικό τσίρκο "Atmosphere" που βρίσκεται στην Κύπρο
Πώς να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας
Keep Growing – Diageo και Johnnie Walker Black Label υλοποιούν πρόγραμμα αναδάσωσης πυρόπληκτων περιοχών στην Κύπρο
Το πρόγραμμα ενισχύει τη φιλοδοξία Spirit of Progress της Diageo
Βροχές και καταιγίδες μέχρι Παρασκευή – Στο σκηνικό και η σκόνη
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Η Cyta παρέδωσε δύο ηλεκτρικά αυτοκίνητα στους νικητές των Cyta & soeasy Rewards
Χαμόγελα, ενθουσιασμός και… ηλεκτρική ενέργεια!