Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το Serenity Group φροντίζει για την πλήρη αναζωογόνησή σου

Στιγμές χαλάρωσης μέσα στην πόλη ή μια ιδανική εξόρμηση στο χωριό

Δημοσιεύτηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2022

Δύο χρόνια λειτουργίας γιόρτασε το Serenity Luxury Boutique Spa, στον χώρο του στο Στρόβολο, ανάμεσα σε φίλους και συνεργάτες και με τη συνοδεία του εντυπωσιακού Astoria Violin Show.

Από το 2020, το spa προσφέρει απλόχερα ευεξία με θεραπείες για ψυχική και πνευματική υγεία και χαλάρωση. Σε ένα υπέροχο, πετρόκτιστο κτήριο στην καρδιά της Λευκωσίας.

Για τις υπηρεσίες που προσφέρει χρησιμοποιεί αποκλειστικά 100% φυσικά, οργανικά αιθέριά έλαια και βότανα χωρίς καθόλου χημικά, έχοντας σαν βασικό άξονα την αγάπη τους για τη μαγεία της φύσης.

serenity99.jpg

ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, το Serenity Luxury Boutique Spa βοηθά τον κόσμο που το επιλέγει μέσα από μια σειρά από θεραπείες και μασάζ κάθε είδους. Χαλαρωτικά μασάζ προσώπου και κεφαλής, αθλητικό μασάζ για χαλάρωση των μυών, με ζεστές πέτρες, κινεζικής ή κλασικής ρεφλεξολογίας, body scrub και άλλα τόσα.

Στις γεμάτες στρες μέρες που ζούμε, ποιος μπορεί να πει όχι σε ένα Εnergy Activation Meridians Massage; Το συγκεκριμένο είναι ένα εξαιρετικά ιδιαίτερο θεραπευτικό μασάζ, που εστιάζει σε συγκεκριμένα ενεργειακά σημεία του σώματος. Χρησιμοποιώντας την κατάλληλη πίεση με σκοπό να απελευθερώσουμε μπλοκαρισμένα ενεργειακά κέντρα και μεσημβρινούς.

Άντρες και γυναίκες μπορούν να απολαύσουν αναζωογονητική θεραπεία ματιών, derma roller, βαθύ καθαρισμό με αιθέρια έλαια, ενώ στα πακέτα διατίθενται και ειδικά μασάζ για ζευγάρια, πάντα με 100% φυσικά συστατικά.

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

Επιπλέον, μπορείς να ζήσεις τις πιο όμορφες στιγμές μακριά από τη βαβούρα της καθημερινότητας, στο Serenity Boutique House που βρίσκετε στο πανέμορφο Βουνί.

Πρόκειται για ένα ευρύχωρο σπίτι με έντονο το στοιχείο της πέτρας, που αντλεί επιρροές από τους παραδοσιακούς αρχιτεκτονικούς ρυθμούς της Κύπρου αγκαλιάζοντας όμως με μοναδικό τρόπο τη μοντέρνα εποχή που ζούμε.

Με μια υπέροχη αυλή με αψίδα, που σε γεμίζει με αγαλλίαση από την πρώτη ματιά. Εξοπλισμένο πλήρως για κάθε σου ανάγκη και ιδανικό για ρομαντικές αποδράσεις.

Άλλωστε, τι πιο όμορφο από το να ξυπνάς με απόλυτη ηρεμία, με τους ήχους της φύσης να σε παρασύρουν στην πιο αναζωογονητική απόδραση που θα κάνεις.  

Το Serenity έχει πρόσφατα προχωρήσει σε νέα ανακαίνηση με πλήρη ηχομόνωση των δύο δωματίων του Serenity Boutique Houses

INFO

Serenity Luxury Boutique Spa

(22424646) Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 51, 2059 Στρόβολος, Λευκωσία
Website:www.serenityspacyprus.com
Facebook: Serenity Luxury Boutique Spa
Instagram: @serenity.deluxe


Serenity Boutique Houses 

(
99226600) Βασίλη Μιχαηλίδη Νο 2, 4772 Βουνί, επαρχία Λεμεσού
Website: serenityboutiquehouses.com
Facebook: Serenity Boutique Houses
Instagram: @serenityboutiquehouses

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close