Δημοσιεύτηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2022
Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι ίσως η πιο συναρπαστική περίοδος του χρόνου. Όμως παρ’ όλα τα γιορτινά στολίδια, τα πάρτι, τα τραπέζια, τα τραγούδια και όλα τα καλά… οι Partners ένιωσαν ότι κάτι έλειπε. Γνωρίζοντας ότι όλο και περισσότερος κόσμος μοιράζεται τις ευχές του μέσα από τα Social Media και πολύ περισσότερο μέσα από το Instagram, διαπίστωσαν ότι υπήρχαν ελάχιστα stickers sτο Instagram με Χριστουγεννιάτικες ευχές στα ελληνικά και μάλιστα unbranded. Αυτό ίσχυε μέχρι φέτος, αλλά όχι πια.
Αυτά τα Χριστούγεννα, οι Partners βρήκαv αυτό το… «Πανελλήνιο» κενό και αποφάσισαν να το καλύψουν. Δημιούργησαν animated stickers με κάθε λογής χριστουγεννιάτικες ευχές και ατάκες. Ευφάνταστες, κλασικές, πολύχρωμές, αστείες, δημιουργικές πάντα όμως unbranded, για να μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ο καθένας χωρίς να το σκέφτεται.
Κι επειδή ο ελληνισμός δεν έχει όρια, έβαλαν ατάκες και στα κυπριακά, μία στα κρητικά, ακόμα και μία στα ποντιακά, γιατί όπως και να το κάνουμε είμαστε όλοι υπερήφανοι για την ιδιαίτερη πατρίδα μας. Τώρα κάθε Έλληνας, μπορεί να εκφράσει τις ευχές του στη δική μας γλώσσα, στη δική μας διάλεκτο, στη δική μας κουλτούρα.
Δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερη αφορμή από τις ευχές των Χριστουγέννων, τη γιορτή της αγάπης, για να μοιραστούν, με τον δικό τους Game Changing δημιουργικό τρόπο, κάτι μοναδικό με τους συμπατριώτες μας σε όλο τον κόσμο.
Για να βρείτε τα stickers, μπείτε στο Instagram πατήστε στα GIF και κάντε search τη φράση – Οι ευχές που μας έλειπαν – γραμμένη στα ελληνικά. (Instagram>GIF>search Οι ευχές που μας έλειπαν)
Σχετικά
«Kylie»: Πρώτη ματιά στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Κάιλι Μινόγκ από το Netflix
Στη σειρά συμμετέχουν φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες της, προσφέροντας τη δική τους οπτική για τη ζωή και την καριέρα της, μεταξύ των οποίων η Ντάνι Μινόγκ και ο Νικ Κέιβ.
Μετά από ένα ανατρεπτικό πρώτο επεισόδιο, το «The Floor» επιστρέφει δυναμικά!
Κάθε Παρασκευή στις 21:00 στο ΣΙΓΜΑ
Emily in Paris: Το επόμενο story της Emily θα ανέβει από Ελλάδα
Τα γυρίσματα της 6ης σεζόν της επιτυχημένης σειράς Emily in Paris του Netflix φαίνεται να ξεκινούν τον Μάιο στην Ελλάδα, με τη Μύκονο και τη Σαντορίνη να συγκαταλέγονται στους επικρατέστερους προορισμούς.
Η Κρίσταλ Πάιτ γράφει το Μήνυμα για τη Διεθνή Ημέρα Χορού 2026
Η Διεθνής Ημέρα Χορού εορτάζεται κάθε χρόνο στις 29 Απριλίου
Άρχισαν οι κρατήσεις για τη θαλάσσια σύνδεση Λεμεσού - Πειραιά
Οι τιμές και οι ημέρες που θα ταξιδεύει το νέο πλοίο «AF Marina» που αναλαμβάνει τη γραμμή
Λυρίδες 2026: «Βροχή» αστεριών φωτίζει τον κυπριακό ουρανό
Κορυφώνεται απόψε το εντυπωσιακό φαινόμενο
Η Κύπρος στο επίκεντρο της Διεθνούς Έκθεσης Παιδικού Βιβλίου στη Μπολόνια
Στο επίκεντρο της Διεθνούς Έκθεσης Παιδικού Βιβλίου της Μπολόνια, ενός από τους σημαντικότερους διεθνείς θεσμούς για το παιδικό και εφηβικό βιβλίο, βρέθηκε η Κύπρος.
Βραβεία Europa Nostra 2026 για τα έργα «Ο Κύπριος Βιολάρης» και «Sector 2: Λευκωσία»
Διπλή ευρωπαϊκή διάκριση καταγράφει η Κύπρος στα Βραβεία Πολιτιστικής Κληρονομιάς/ Europa Nostra 2026, με δύο έργα να τιμώνται σε διαφορετικές κατηγορίες
Wednesday: Πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της 3ης σεζόν
Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές πληροφορίες για την πλοκή της νέας σεζόν