Δημοσιεύτηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2022
Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ μετά το μεσημέρι αναμένονται τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται στο δυτικό μισό του νησιού και μεμονωμένη καταιγίδα, αναφέρει το Τμήμα Μετεωρολογίας.
Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.
Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ μέχρι νωρίς το απόγευμα αναμένονται κατά διαστήματα μεμονωμένες βροχές. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους, δεν αποκλείεται μέχρι το μεσημέρι, να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.
Αναλυτικά η πρόγνωση:
Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.
Τη Πέμπτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ μετά το μεσημέρι αναμένονται τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται στο δυτικό μισό του νησιού και μεμονωμένη καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ μέχρι νωρίς το απόγευμα αναμένονται κατά διαστήματα μεμονωμένες βροχές. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους, δεν αποκλείεται μέχρι το μεσημέρι, να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.
Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει την Πέμπτη και την Παρασκευή σταδιακά μικρή πτώση, παραμένοντας ωστόσο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το Σάββατο δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.
Σχετικά
H Aegean επαναρχίζει τις πτήσεις προς έναν δημοφιλή ελληνικό προορισμό
Eπαναρχίζει το Πάφος-Αθήνα από την Aegean
Αν σκοπεύεις να κατεβείς στο κέντρο της Λεμεσού σήμερα, διάβασε αυτό
Όλες οι τροχαίες ρυθμίσεις που θα ισχύουν σήμερα Τσικνοπέμπτη στη Λεμεσό
Τσικνοπέμπτη στην Κύπρο: Από τις βακχικές γιορτές στο καρναβάλι της Λεμεσού
Μετά τη δεκαετία του 1950, η Τσικνοπέμπτη καθιερώθηκε πανκυπρίως ως ημέρα συλλογικής διασκέδασης
11 πολυτελείς σουίτες με θέα τη θάλασσα του Πρωταρά, σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις!
Ο ολοκαίνουριος boutique παραθαλάσσιος προορισμός στον Πρωταρά, είναι άκρως εντυπωσιακός
Αυτή είναι η νέα αεροπορική που θα συνδέει την Κύπρο με έναν νέο προορισμό
H Kύπρος από τον ερχόμενο Ιούνιο συνδέεται με τη μεγαλύτερη οικονομία της Κεντρικής Ασίας
Κλείνουν δρόμοι (την Πέμπτη) στην Πάφο για το Καρναβάλι
Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης.
Το Μουντιάλ… παίζει ΣΙΓΜΑ
Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου FIFA World Cup 2026 έρχεται ζωντανά και αποκλειστικά στην τηλεόραση SIGMA
Limassol Greens: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον lifestyle προορισμό της Λεμεσού
Σε πλήρη λειτουργία και νέα φάση επέκτασης το 2026
4 υπέροχα ξενοδοχεία για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
Αυθεντικές εμπειρίες φιλοξενίας και μοναδικές γεύσεις σε Λεμεσό, Πάφο και Πόλη Χρυσοχούς.