Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιανουαρίου 2021
Την ερχόμενη εβδομάδα στην Ουάσινγκτον, η Lady Gaga και η Jennifer Lopez θα βρεθούν επί σκηνής, μαζί και με άλλους, κατά την τελετή της ορκωμοσίας του 46ου προέδρου των ΗΠΑ, Joe Biden. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του, μάλιστα, «θα είναι μια βιτρίνα της διαφορετικότητας στην Αμερική».
Η ορκωμοσία του αμερικανού προέδρου, αναμένεται να γίνει στις 20 Ιανουαρίου, ενώ η Gaga θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο και η Lopez θα δώσει μια μουσική παράσταση.
«Αντιπροσωπεύουν μία σαφή εικόνα της μεγάλης διαφορετικότητας που υπάρχει στο σπουδαίο έθνος μας», ανέφερε σήμερα η ομάδα του σε δήλωση που εξέδωσε και στην οποία προσθέτει πως αντανακλούν «το σταθερό όραμα» του Biden και της εκλεγμένης Αντιπροέδρου Kamala Harris, «για ένα νέο κεφάλαιο στην αμερικανική ιστορία μας, στο οποίο είμαστε μια Αμερική που θα ξεπεράσει ενωμένη τις βαθιές διαιρέσεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο λαός μας, ενώνοντας τη χώρα και αποκαθιστώντας την ψυχή του έθνους μας».
Η τελετή της ορκωμοσίας θα είναι περιορισμένη εξαιτίας της πανδημίας της Covid-19 και των αυξανόμενων ανησυχιών για την ασφάλεια, ύστερα από την εισβολή υποστηρικτών του Donald Trump στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, στις 6 Ιανουαρίου, επιδιώκοντας να αποτρέψει την επικύρωση της νίκης του Biden από το νομοθετικό σώμα.
Το κοινό δεν θα μπορεί να είναι παρόν για να παρακολουθήσει την ορκωμοσία που θα γίνει στον δυτικό τομέα του κτιρίου του Καπιτωλίου, ο οποίος έχει πλέον οχυρωθεί με φράκτες και προστατεύεται από χιλιάδες μέλη της Εθνοφρουράς.
Ανακοινώνοντας αυτούς που θα μιλήσουν κατά την τελετή, η ομάδα του Biden αναφέρθηκε στην υποστήριξη της Lady Gaga στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ και σε θέματα υγείας, καθώς και τη συμβολή της Lopez στη συνειδητοποίηση της δυσανάλογης επίδρασης του νέου κορωνοϊού στους Λατινοαμερικανούς.
Σχετικά

O Δημήτρης Μπάσης και η Βίκυ Καρατζόγλου στην Αγία Νάπα
Οι δύο καλλιτέχνες μοιράζονται την σκηνή για αυτό το καλοκαίρι και μας ταξιδεύουν με τις φωνές τους

Άρχισε η προπώληση για τις συναυλίες του Αλκίνοου στην Κύπρο
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ολοκληρώνει το φετινό, συναυλιακό καλοκαίρι του στην Κύπρο, με πέντε συναυλίες

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχεται για ένα ξεχωριστό live στην Αγία Νάπα
Ένα βράδυ γεμάτο μουσική με τον αγαπημένο καλλιτέχνη

Σημαντικές πληροφορίες για τις συναυλίες της Άννας Βίσση 4-5 Ιουλίου στην ΑΕΚ ARENA Λάρνακας
Τι πρέπει να γνωρίζεις

Νταλάρας - Παπακωνσταντίνου: Μετά από 34 χρόνια και πάλι μαζί για δύο βραδιές στην Κύπρο
Από το «Βασίλη ζούμε για να σ’ ακούμε» στο «Πεπρωμένο»

Ο Νίκος Μακρόπουλος στη Λάρνακα στο Στάδιο Πύλας: Μια αξέχαστη βραδιά στις 15 Αυγούστου 2025
Μια συναυλία που δεν πρέπει να χάσετε!

Massimo Giordano στο Minthis Music Festival 2025
Μια Λυρική Νύχτα Κάτω από τον Κυπριακό Ουρανό

Ο Alejjos μας ταξιδεύει σε ρυθμούς παράδοσης και ηλεκτρονικής μουσικής
Μουσική που γεφυρώνει το παρελθόν με το μέλλον

Οι Πυξ Λαξ επιστρέφουν στο νησί μας για δύο μεγάλες συναυλίες
Το θρυλικό συγκρότημα που έχει καθορίσει την ελληνική ροκ σκηνή, είναι έτοιμο να δονήσει ξανά τις καρδιές μας

Ο Έλληνας ράπερ Dani Gambino στη Λεμεσό για συναυλία την Τέταρτη 9 Ιουλίου (βίντεο & φωτο)
Πάρτε τα εισιτήρια σας

