Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

4 εστιατόρια με καλό, σπιτικό φαγητό

4 εστιατόρια που σου στέλνουν στο σπίτι ή στο γραφείο σπιτικό και νόστιμο φαγάκι

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιανουαρίου 2021

Στην πρώτη καραντίνα, όλοι μας εξασκήσαμε τις μαγειρικές μας ικανότητες και το ευχαριστηθήκαμε. Ήρθε όμως αυτή η δεύτερη, που έφερε μαζί της μία ανάγκη διαφορετική.

Αυτή τη φορά δεν αντέχεις λεπτό στην κουζίνα και θες, βρε παιδάκι μου, κάποιος άλλος να μαγειρέψει για εσένα σήμερα!

Αν έχει έρθει και για εσένα αυτή τη στιγμή, παρακάτω θα βρεις 4 εστιατόρια που θα σου στείλουν ως την πόρτα σου άπαιχτο, σπιτικό φαγητό.

Χυτρών Γεύσεις
Το Χυτρών Γεύσεις, το παραδοσιακό μαγειρείο της Λευκωσίας, είναι πάνω απ’ όλα ένας χώρος που δοξάζει τις γεύσεις της κυπριακής παραδοιακής κουζίνας, με σπιτικές συνταγές, γνώριμες και αγαπημένες. Την ίδια στιγμή, έχει δημιουργήσει κι ένα καθημερινό μενού αποτελούμενο από φρεσκομαγειρεμενένα πιάτα που σου δίνουν ακόμα περισσότερους λόγους για να το επισκεφθείς. Αν λοιπόν ψάχνεις για σπιτικό φαγητό και πλούσιο μεζέ σε value for money τιμή, το Χυτρών Γεύσεις είναι η απόλυτη και μόνιμη επιλογή σου.
>> Δες το μενού του ΕΔΩ.

Στοά του Δημήτρη
Η γνωστή κι αγαπημένη λευκωσιάτικη ταβέρνα προσφέρει στους μερακλήδες της γεύσης σπιτικά φαγητά, παραδοσιακούς μεζέδες και γλυκά στο πιο γραφικό σημείο, δίπλα στη Δημοτική Αγορά Αγίου Αντωνίου. Από το 1985 παραμένει σταθερή αξία γεύσης και ποιότητας στον χώρο της εστίασης. Ακόμα και τώρα που μένουμε σπίτι, παραμένει δίπλα μας φτιάχνοντάς μας από όσπρια και μαγειρευτά μέχρι φαγητά στη σχάρα αλλά και ψάρι. 
>> Δες το μενού του ΕΔΩ.

Παντοπωλείο Καλή Όρεξη
To βραβευμένο για τη Μεσογειακή του Κουζίνα εστιατόριο της Λευκωσίας μάς ετοιμάζει καθημερινά τα πιο νόστιμα πιάτα και μας τα στέλνει στο χώρο μας. Μπορείς να επιλέξεις από τα πιάτα της ημέρας, σαλάτες, ορεκτικά, ζυμαρικά, ψαρικά, κυρίως πιάτα και επιδόρπιο, όλα φτιαγμένα με απόλυτη μαεστρία και τα πιο φρέσκα υλικά της αγοράς! 
>> Δες το μενού ΕΔΩ.

Στου Ρουσιά
Ταβέρνα με μοναδική ταυτότητα, όπου η κυπριακή παραδοσιακή κουζίνα παρευλάνει από τις κουζίνες και φτάνει στο τραπέζι σου αποτελώντας πλέον κλασική αξία για όσους λατρεύουν τους μεζέδες. Το παραδοσιακό, αναπαλαιωμένο σπίτι με τη δροσερή αυλή, μπορεί να μην φιλοξενεί αυτόν τον καιρό και τη δική σου παρέα αλλά εξακολουθεί να σου χαρίζει υπέροχες στιγμές με μοναδικές γεύσεις.
>> Δες το μενού ΕΔΩ.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close