Μουσική , Συναυλίες & Events

Ο Δημήτρης Μεσημέρης τραγουδά για τους Ανθρώπους της Πρώτης Γραμμής

Ένα Μουσικό Ευχαριστώ στους Ανθρώπους της Πρώτης Γραμμής από το #SupportCY

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιανουαρίου 2021

Στο πλαίσιο των δράσεων του ψηφιακού προγράμματος #VirtualHomeCY, το #SupportCΥ διοργανώνει διαδικτυακή συναυλία με τον Κύπριο τραγουδιστή Δημήτρη Μεσημέρη, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου στις 21:00.

Το Δίκτυο #SupportCY, στο πλαίσιο του νέου ψηφιακού του προγράμματος #VirtualHomeCY, και με αφορμή την συμπλήρωση 100 μελών, διοργανώνει διαδικτυακή συναυλία και στέλνει ένα μεγάλο Μουσικό Ευχαριστώ, στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας. Σε γιατρούς, νοσηλευτές, παραϊατρικό προσωπικό, πληρώματα ασθενοφόρων, αστυνομικούς, πυροσβέστες και σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που καθημερινά δίνουν τις πιο μεγάλες μάχες για προστατεύσουν και να υποστηρίξουν όλους εμάς.  

Ο Δημήτρης Μεσημέρης, ένας ανερχόμενος νέος Κύπριος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, θα μας ταξιδέψει μελωδικά, με τη μαγική του φωνή και τη μοναδική εκφραστική του ευαισθησία, σε ένα Live Streaming, μέσα από τη σελίδα του #SupportCY στο Facebook. Στην υποδοχή των μηνυμάτων και στο σχολιασμό θα είναι ο ηθοποιός και μουσικός παραγωγός Χρήστος Γρηγοριάδης. Τον Δημήτρη Μεσημέρη θα συνοδεύει με μπουζούκι, κλαρίνο και καβάλ ο Γιώργος Χατζηπαπάς. 

Όσοι επιθυμείτε, θα μπορείτε κατά τη διάρκεια της συναυλίας να στείλετε αφιερώσεις ή ευχές, στο Live Feed του Facebook.

Την διαδικτυακή συναυλία και το #VirtualHomeCY υποστηρίζουν τα μέλη του Δικτύου #SupportCY, Τράπεζα Κύπρου, Οργανισμός Reaction, Baristro All Day Bar, FX Sound Productions Ltd, Leroy Merlin, Alrnold’s Digital Printers Ltd, Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία, Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής, Kids Alternativities, Χαμόγελο του Παιδιού καθώς και ο Δήμος Στροβόλου και το Mind & Health.  

Το Δίκτυο #SupportCΥ δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Τράπεζας Κύπρου με τη συνεργασία του Οργανισμού Reaction, για τη στήριξη της Πολιτείας σε κρίσιμες στιγμές. Μαζί με επιχειρήσεις, μη κυβερνητικές οργανώσεις και οργανωμένα σύνολα, δημιουργήθηκε μια δομημένη συνεργασία σε μια προσπάθεια στήριξης της κυπριακής κοινωνίας και των συνανθρώπων μας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ενάντια στον Covid-19. 

Μέχρι σήμερα το #SupportCY απαριθμεί 102 μέλη και συνεχίζει να μεγαλώνει. Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να αποταθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση supportcy@bankofcyprus.com, να αναφέρουν τα βασικά στοιχεία της προσφοράς τους και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close