Εστιατόρια

Afterwork drinks: πάμε για κοκτέιλ στο Henry’s

Δημοσιεύτηκε στις 10 Απριλίου 2023

Το Henry's, ένας κομψός, ολοήμερος νεανικός χώρος, εμπνευσμένος από διάσημες μπρασερί, άνοιξε τις πόρτες του στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία, στις αρχές Φεβρουαρίου και ήδη αποτελεί σημείο αναφοράς. Προσφέρει ξεχωριστά πιάτα, εμπνευσμένα από τη διεθνή κουζίνα, για brunch, μεσημεριανό γεύμα, δείπνο, ή επαγγελματικές συναντήσεις και διαλείμματα εργασίας, σε ένα χαλαρωτικό και εκλεπτυσμένο περιβάλλον.

Το Henry's προσφέρει επίσης μια ποικιλία από ποτά και κοκτέιλ που εντυπωσιάζουν. Οι mixologists του Henry’s χρησιμοποιούν εξαιρετικά υλικά και τα σερβίρουν με στυλ!

Από το Dark Fortunella, ένα premium σκούρο ρούμι αναμεμειγμένο με λικέρ μαστίχας, μέχρι το Bohemian Revolution, ένα μοναδικό ρούμι με φρούτα του πάθους, γκουάβα και σιρόπι από φρούτα του πάθους, πορτοκάλι, και αρωματικά bitters, υπάρχει ένα κοκτέιλ που ταιριάζει σε κάθε γούστο με την υπογραφή Henry’s.

henrys2.jpg

Η εξαιρετική ατμόσφαιρα του Henry’s αποτελεί την ιδανική διαφυγή μετά από μια δυναμική μέρα στη δουλειά για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις after work cocktails.

Επίσης, η εξαιρετική διακόσμηση, το υπέροχο φαγητό και ένα εντυπωσιακό μενού κοκτέιλ, κάνουν το Henry's το ιδανικό μέρος για κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για ένα κοκτέιλ στο εσωτερικό μπαρ ή έξω στην μαγευτική βεράντα του, με θέα την πόλη και τον έναστρο ουρανό της πρωτεύουσας.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες: https://henrys.cy/

(22 351111) Λεωφόρος Μακαρίου Γ 30Β, Λευκωσία

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close