Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Αυτό είναι το νέο παραλιακό στέκι που περιμένουμε με ανυπομονησία!

Το Petite Plage είναι το νέο all day μαγαζί δίπλα στη θάλασσα

Δημοσιεύτηκε στις 12 Μαΐου 2023

To Petite Plage Limassol είναι τo ολοκαίνουργιο all day εστιατόριο που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του στην παραλιακή Λεμεσό και πιο συγκεκριμένα στην παραλία του Αγίου Τύχωνα, στο χώρο όπου κάποτε στεγαζόταν το Dream Cafe (μπροστά στον πεζόδρομο).

Ο χώρος, ο οποίος δημιουργήθηκε από την αρχή, αναμένεται να μας χαρίσει ένα νέο και ιδιαίτερα γοητευτικό all-day café & bar, που θα κλέβει τις εντυπώσεις δίπλα στο κύμα.

Το μενού του θα έχει μεσογειακό προσανατολισμό με κάποιες ασιατικές επιρροές, ενώ τον κατάλογο θα συμπληρώνουν ποτά, όπως ροφήματα, κοκτέιλ και κρασιά. Το φαγητό σου θα μπορείς μάλιστα να το απολαύσεις είτε στον χώρο του εστιατορίου, είτε και στις ξαπλώστρες, πάνω στο κύμα.

petit2.jpg

Όπως μαθαίνουμε τo project που ανέλαβε η ομάδα interiors Side to Side, θα έχει ένα πολύ φιλόξενο και "ζεστό" εσωτερικό, που θα κινείται σε γήινους χρωματισμούς, με τζάμια που θα σου επιτρέπουν να απολαμβάνεις τη θέα της θάλασσας που απλώνεται μπροστά του. Ο δε μεγάλος κήπος του θα σου επιτρέπει να χαίρεσαι κάθε βράδυ τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό της πόλης. Αξίζει επιπλέον να αναφερθεί ότι θα υπάρχει ξεχωριστός χώρος με παιχνιδότοπο, όπου οι γονείς θα μπορούν να κάθονται άνετα απολαμβάνοντας τον καφέ τους την ίδια στιγμή που τα παιδιά τους θα χαίρονται το παιχνίδι τους!

Το Petite Plage Limassol θα ανοίγει από το πρωί για brunch και καφέ, για φαγητό και ποτό το μεσημέρι και το βράδυ, ενώ πιο αργά θα μεταμορφώνεται σε lounge bar όπου θα κάθεσαι για ποτό, ναργιλέ και lounge μουσική!

Στα πολύ θετικά συγκαταλέγεται και ο άνετος χώρος στάθμευσης πίσω από το εστιατόριο.

>>Το Petite Plage αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του περίπου στα τέλη Μαΐου!

(25755555) Λεωφ. Αμαθούνστος 51Α, Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός.

Restaurant_PNG_1x.png

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close