Cine News , Κινηματογράφος

Βραδιές με θερινό σινεμά για τρίτη χρονιά στο Νicosia Mall

Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαΐου 2023

Το Nicosia Mall παρουσιάζει το Open air Cinema των Rio Premier Cinemas powered by Cablenet και γίνεται για τρίτη χρονιά, ο πιο Incredible καλοκαιρινός προορισμός μας!

Το Nicosia Mall, ο απόλυτος προορισμός για μικρούς και μεγάλους, οικογένειες και παρέες, θα σε εκπλήξει και θα σε ενθουσιάσει ακόμη περισσότερο, αφού για 3η συνεχόμενη χρονιά ετοιμάζεται να σου χαρίσει ένα συναρπαστικό καλοκαίρι.

Powered by Cablenet, με Χορηγούς το Σχέδιο Καρτών ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου και την AEGEAN, με υποστηρικτές τις εταιρείες Leroy Merlin και Scaffolding Solutions και Χορηγό Επικοινωνίας το Ράδιο Πρώτο, κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαΐου με την ταινία «Fast x 10», το Nicosia Mall σε προσκαλεί στο Open air Cinema για ένα πλούσιο πρόγραμμα προβολών, που περιλαμβάνει νέες διεθνείς κινηματογραφικές ταινίες, παιδικές ταινίες και πολυσυζητημένες πρεμιέρες, ανάμεσά τους οι «The Little Mermaid», «Spider-Man: Across the Spider-Verse», «Mission: Impossible-Dead Reckoning Part 1» και «Barbie».

Το Open Air Cinema στον χώρο Plaza του Nicosia Mall, λειτούργησε για πρώτη φορά το 2021 και αγκαλιάστηκε αμέσως από τους σινεφίλ με την προσέλευση να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Ζήσε και φέτος λοιπόν ξεχωριστές βραδιές στο Nicosia Mall, απολαμβάνοντας τη μαγεία της μεγάλης οθόνης κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό.

Εισιτήρια μπορείς να προμηθευτείς στο online στο https://www.riopremiercinemas.com.cy και στα ταμεία των Rio Cinemas στο Nicosia Mall.

Για το πρόγραμμα προβολών μπορείτε να ενημερωθείτε στο https://www.riopremiercinemas.com.cy και https://www.facebook.com/riopremiercinemas

73567 Nicosia mall cinema banner 3x5.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close