Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου 2023
Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ μετά το μεσημέρι αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στο βόρειο μισό του νησιού.
Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη κατά διαστήματα.
Η πρόγνωση καιρού:
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη κατά διαστήματα.
Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ μετά το μεσημέρι αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στο βόρειο μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νοτιοανατολικά και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα παράλια. Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες αναμένεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη, κυρίως σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τετάρτη μετά το μεσημέρι θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις οι οποίες αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στο βόρειο μισό του νησιού. Την Πέμπτη θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Το επόμενο τριήμερο η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
11 πολυτελείς σουίτες με θέα τη θάλασσα του Πρωταρά, σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις!
Ο ολοκαίνουριος boutique παραθαλάσσιος προορισμός στον Πρωταρά, είναι άκρως εντυπωσιακός
Αυτή είναι η νέα αεροπορική που θα συνδέει την Κύπρο με έναν νέο προορισμό
H Kύπρος από τον ερχόμενο Ιούνιο συνδέεται με τη μεγαλύτερη οικονομία της Κεντρικής Ασίας
Κλείνουν δρόμοι (την Πέμπτη) στην Πάφο για το Καρναβάλι
Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης.
Το Μουντιάλ… παίζει ΣΙΓΜΑ
Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου FIFA World Cup 2026 έρχεται ζωντανά και αποκλειστικά στην τηλεόραση SIGMA
Limassol Greens: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον lifestyle προορισμό της Λεμεσού
Σε πλήρη λειτουργία και νέα φάση επέκτασης το 2026
4 υπέροχα ξενοδοχεία για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
Αυθεντικές εμπειρίες φιλοξενίας και μοναδικές γεύσεις σε Λεμεσό, Πάφο και Πόλη Χρυσοχούς.
Το ΡΙΚ απαντά στις αντιδράσεις για το "Jalla"
Θανάσης Τσώκος: "Οι αντιδράσεις από ειδικούς και φίλους του διαγωνισμού είναι στην ολότητα τους θετικές"
Θύελλα αντιδράσεων για το Jalla: Επιστολή πολιτών στο ΡΙΚ για τη Eurovision - Ζητούν απόσυρση του τραγουδιού και videoclip
Καταγγέλλουν ότι το videoclip της κυπριακής συμμετοχής στη Eurovision 2026 προσβάλλει την παράδοση της χώρας
Χάνουν έδαφος τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων το 2026 -Προορισμός η Ευρώπη
Συγκρατημένη εμφανίζεται η διεθνής ζήτηση για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων το 2026, με την Ευρώπη να διατηρεί ισχυρή θέση χάρη στην εικόνα ασφάλειας και την αυξανόμενη απαίτηση για ευέλικτα και εμπειρικά ταξίδια