Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Καρναβαλίστικη παρέλαση... αλλιώς (αυτήν την Κυριακή στη Λεμεσό)

Διασκεδάζει... αλλιώς η Λεμεσός στο καρναβάλι εν μέσω πανδημίας

Δημοσιεύτηκε στις 04 Μαρτίου 2021

Σιγά που οι Λεμεσιανοί δεν θα έβρισκαν ιδέες να γιορτάσουν το καρναβάλι έστω και σε συνθήκες πανδημίας.  Από χθες ανάρτηση στα social media για διεξαγωγή πομπής καρναβαλιστών εντός αυτοκινήτων έγινε viral και έδωσε χαρά στους λάτρεις των καρναβαλιών.

Την ευφάνταστη ιδέα για αυτή τη διοργάνωση είχε η πρώην βασίλισσα καρναβαλιού 2019, κ. Μόνικα Πιερίδου η οποία μάλιστα την δημοσίευσε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook καλώντας τον κόσμο να συμμετάσχει ντυμένος μασκέ εντός των οχημάτων τους, κάνοντας πομπή την διαδρομή της καρναβαλιστής παρέλασης.

Μιλώντας στο Philenews η διοργανώτρια της εν λόγω εκδήλωσης, κ. Πιερίδου, ανέφερε πως σκοπός αυτής της ιδέας ήταν ο κόσμος να αισθανθεί ότι έχουμε καρναβάλια, τηρώντας παράλληλα τα μέτρα. Αισθανόμουν τις τελευταίες ημέρες, θα έλεγα, αρκετά εγκλωβισμένη και το είχα αποδεχθεί. Από την άλλη αρκετός κόσμος με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε τι να κάνουμε», εξήγησε τονίζοντας πως απέτρεπε τον κόσμο να βγει στους δρόμους.

Όπως μας είπε, έκανε μια αυθόρμητη σκέψη να πραγματοποιηθεί πομπή αυτοκινήτων και να παρελάσει ο κόσμος εντός αυτοκινήτων. «Είπα ας στολίσουμε τα αυτοκίνητα μας, να βάλουμε τις στολές μας και οικογενειακά μέσα από τα αυτοκίνητα μας να παρελάσουμε με τις μάσκες μας».

Ακολούθως με το που ανήρτησε την ιδέα της όπως είπε, έλαβε χιλιάδες μηνύματα για το πώς θα γίνει όλη αυτή η διοργάνωση. «Θέλω να είναι πάρα πολύ προσεκτική και να τηρηθούν όλα. Δεν γνωρίζουμε ποιοι θα έρθουν ή πόσοι θα συμμετάσχουν σε όλο αυτό ωστόσο δεν θέλω να αλλάξει αυτή η μορφή της ιδέας μου», τόνισε, λέγοντας πως θα κάνουμε πομπή μέσα στα αυτοκίνητα, με μουσική και μασκαρεμένοι να κάνουμε τον χαβαλέ μας, σεβόμενοι όμως όλα τα μέτρα.

Όσοι θα συμμετάσχουν θα πρέπει να στείλουν SMS είτε για φυσική άσκηση ή για επίσκεψη και επεσήμανε πως δεν βγαίνει κανείς έξω από τα αυτοκίνητα. «Είμαστε μέσα στα αυτοκίνητα, κορνάρουμε και τραγουδάμε και εννοείται πως τα άτομα είναι της οικογενείας μας».

Η πομπή όπως ανέφερε η κ. Πιερίδου αρχίζει από αυτή την Κυριακή στις 11:00 το πρωί από τον χώρο στάθμευσης της λεωφόρου Μακαρίου, απέναντι από New York Sweets με κατεύθυνση  το παραλιακό μέτωπο όπως ήταν η παιδική παρέλαση. Το ίδιο ετοιμάζουν και για την Κυριακή 14 Μαρτίου με τόπο συνάντησης στον χώρο στάθμευσης Μακαρίου και διαδρομή όλη τη λεωφόρο όπως ήταν τη μεγάλη παρέλαση.

Καταληκτικά η κ. Πιερίδου σημείωσε πως ο κόσμος έχει ανάγκη να ξεσκάσει και να χαμογελάσει. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close