News , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Αυτόν τον υπέροχο κολπίσκο, θα τον ερωτευτείς!

Αποπνέει μία ηρεμία που θα σου κλέψει την καρδιά

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουλίου 2023

Στον όμορφο κολπίσκο της Κοινότητας Πισσουρίου έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να περάσεις ανέμελες στιγμές... Πρόκειται για μία ευρεία γραμμική ακτή, που καλύπτει 1700 μέτρα , με πολύχρωμα βότσαλα, ενώ σε διάφορα σημεία θα βρεις λεπτή άμμο.

Σε αυτό το όμορφο μέρος, θα περάσεις χαλαρές στιγμές, μακριά από τα πολύβουα αστικά κέντρα, απολαμβάνοντας μάλιστα διευκολύνσεις και υπηρεσίες εφάμιλλες και αντάξιες ακόμη και των πιο Οργανωμένων Παραλιών στη Κύπρο.


Όπως μάλιστα μας ενημερώνει ο Πέτρος Φουτάς, Εκτελεστικός Γραμματέας Κοινοτικού Συμβουλίου Πισσουρίου και nΕπιθεωρητής Παραλίας, η θάλασσα είναι κατάλληλη για κολύμπι, αλλά και για θαλάσσια σπορ. Συνήθως υπάρχει μέτριος κυματισμός, ιδανικός για surfing και άλλες δραστηριότητες στο νερό. Στην περιοχή θα βρεις εστιατόρια, όπως επίσης και υπηρεσίες ενοικίασης με 185 ομπρέλες και 370 κρεβατάκια.

p2.jpg


Στη διάθεση του κοινού υπάρχουν εγκαταστάσεις για ντους, υπαίθριο γυμναστήριο και διάδρομος που εξυπηρετεί άτομα με κινητικές δυσκολίες.


Η πολυμορφία και η ποικιλία των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι το απόλυτο πλεονέκτημα για το οποίο φημίζεται η κοινότητα Πισσουρίου.


Εδώ ο λουόμενος θα έχει την ευκαιρία να περπάτησει στα μονοπάτια της φύσης που έχει "χαράξει και χαρτογραφήσει" το Κοινοτικό Συμβούλιο Πισσουρίου τα οποία βρίσκονται σε πιο ψηλό σημείο από τη θάλασσα.


Η περιπατητική διαδρομή ξεκινά από το δυτικό άκρο της παραλίας, και μέσα από μια φανταστική πορεία θα θαυμάσεις την αναλλοίωτη άγρια φύση και τα γεωλογικα απολιθώματα της θαλάσσιας ζωής που βρίσκονται εκατοντάδες πόδια από την επιφάνεια της κρυστάλλινης θάλασσας.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close