Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

8+1 ωραία μέρη για μαγικά καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα στο νησί

Tα σημεία που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς το φετινό καλοκαίρι

Δημοσιεύτηκε στις 08 Αυγούστου 2023

Κάθε απόγευμα στην Κύπρο είναι ξεχωριστό. Το ηλιοβασίλεμά της είναι μοναδικό και δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτε άλλο στο νησί....

Ειδικά μάλιστα αν το απολαμβάνεις με ένα καλοφτιαγμένο κοκτέιλ στο χέρι, με βουτιές στη παραλία ή με καλό φαγητό, σε μέρη που τα χρώματα της ώρα που δύει ο ήλιος δηγμιουργούν ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς!

see you 2.jpg

Sea you Beach bar
Το εξωτικό Sea you Beach bar θα το βρεις στην παραλία λουομένων “Πότιμα” στην Κισσόνεργα, το οποίο αποτελεί μια όαση ηρεμίας. Πρόκειται για ένα λιτό αλλά πανέμορφο μπαράκι, τοποθετημένο στην όμορφη παραλία της περιοχής, έχοντας θέα το απέραντο γαλάζιο και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα. Το Sea you Beach bar έχει ξύλινο δάπεδο, λευκά τραπέζια και αναπαυτικές καρέκλες, ψάθινες ομπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλία και φοινικές παντού... είναι αυθεντικό και με ένα vibe, που σε κερδίζει και σε χαλαρώνει 100%. Το ειδυλλιακό περιβάλλον υπόσχεται όχι µόνο µια ξεκούραστη µέρα στη θάλασσα αλλά πραγµατικές στιγµές ηρεµίας και απόλαυσης! Εδώ λοιπόν μπορείς να… αράξεις από νωρίς το πρωί στις ξαπλώστρες και να πιεις τον καφέ σου ή να δοκιµάσεις ένα από τα smoothies ή τα κοκτέιλ που φηµολογείται ότι είναι από τα καλύτερα της πόλης. Μία βουτιά στα κρυστάλλινα νερά θα σε αναζωογονήσει. Αν θέλετε να αποφύγεις τον καυτό ήλιο του µεσηµεριού, υπάρχει άπλετος χώρος με σκιά, για να διαβάσεις χαλαρά ένα βιβλίο ή ακόμα και να παίξεις τάβλι με την παρέα!
Διάβασε περισσότερα ΕΔΩ.
(96034343) Παραλία Πότιμα, Κισσόνεργα, Πάφος. Δ-Κ 09.00-22.00.

fly1.jpg

Fly again Irish Pub & Grill
Αν ψάχνεις για ένα μέρος, το οποίο να είναι δίπλα στη θάλασσα και να θυμίζει ειδυλλιακό, εξωτικό τοπίο, τότε σου προτείνουμε να επισκεφθείς το Fly Again irish pub and grill στην Αργάκα της επαρχίας Πάφου. Εδώ τόσο η η τοποθεσία του και η διαμόρφωση του χώρου, ο συνδυασμός των κοκτέιλ, τo μοναδικό ηλιοβασίλεμα καθώς και το κύμα που σκάει στην αμμουδιά δημιουργούν μια παλέτα χρωμάτων και μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα η οποία έχει θα σε μαγέψει! Τα χρώματα, οι άνετες μαξιλάρες, τα κρεβατάκια και οι καναπέδες, στην παραλία, αλλά και η ξύλινη επίπλωση στη βεράντα, δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για το καλοκαίρι σου! Το πλούσιο μενού τόσο σε φαγητά όσο και σε ποτά, έρχονται να ολοκληρώσουν την εμπειρία σου με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι ένα φιλόξενο, ατμοσφαιρικό μπαράκι/εστιατόριο, το οποίο βρίσκεται σε μία πραγματικά μαγική τοποθεσία, με υπέροχο ηλιοβασίλεμα! Θα το βρεις στον γραφικό παραλιακό δρόμο του χωριού Αργάκα, 6χλμ. έξω από την Πόλη. Η περιοχή της Αργάκας είναι πανέμορφη, και αξίζει να την εξερευνήσεις.
Διάβασε περισσότερα ΕΔΩ.
(77772244) Γρίβα Διγενή 80, Αργάκα 8873, επ. Πάφου. Δ-Σ 09.00-23.00.

island thema.jpg

Island Beach Bar & Restaurant
Το καλοκαίρι θέλει ήλιο, θάλασσα, ξεγνοιασιά και καλοπέραση. Στο «Island Beach Bar & Restaurant», στο Λατσί της επαρχίας Πάφου όλα αυτά συνδυάζονται μαζί με καλό φαγητό και δροσερά cocktails, σε έναν ειδυλλιακό χώρο, πάνω στη θάλασσα... που αγναντεύει ένα από τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα που μπορείς να δεις στο νησί. Όμορφες chill μουσικές πλαισιώνουν αυτό το καλαίσθητο beach bar όπου πρωταγωνιστούν το λευκό χρώμα, το βότσαλο και το ξύλο. Πρόκειται για ένα σημείο σχεδόν εξωτικό όπου μπορείς να βρεθείς από νωρίς το πρωί και να αράξεις στις αιώρες και τις ξαπλώστρες του, να πιεις καφεδάκι, να δοκιμάσεις διάφορα σνακ αλλά και να γευματίσεις με ένα από τα πιάτα του, απολαμβάνοντας την ωραιότερη θέα και το πιο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Το βραδάκι διασκέδασε με παγωμένη μπίρα, διάφορα κοκτέιλ και αλκοολούχα ποτά της αρεσκείας σου.
Διάβασε περισσότερα ΕΔΩ.
(97754374) Λεωφόρος Ακάμαντος, Πόλη Χρυσοχούς, επ. Πάφου.

klimataria3.jpg

Κληματαριά Beach Bar Resto
Η Κληματαριά βρίσκεται σε ένα συγκλονιστικό σημείο στην παραλία Κρυονέρι στον πανέμορφο Κάτω Πύργο, κι έχει γίνει talk of the island από την πρώτη κιόλας ημέρα που έκανε την εμφάνισή της! Ένα ειδυλλιακό beach bar, με υπέροχη θέα στη θάλασσα καθώς και μοναδικό καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα, που θα σε ταξιδέψουν νοητά σε κάποιο ειδυλλιακό νησί. Αυτό που κάνει το εν λόγω beach bar να ξεχωρίζει, πέρα από την ίδια την τοποθεσία του, που συνδυάζει βουνό και θάλασσα, είναι η χαλαρή του ατμόσφαιρα, τα δροσερά κοκτέιλ του και τα νόστιμα πιάτα του. Ο δε καλαίσθητος χώρος με τη λιτή διακόσμηση όπου η ψάθα και το ξύλο κυριαρχούν, συνάδει απόλυτα με το περιβάλλον. Σε μια μαγική τοποθεσία, ακριβώς δίπλα στο κύμα, σε ένα περιποιημένο περιβάλλον, με ευγενικό προσωπικό, θα ζήσεις μία νόστιμη εμπειρία! Εδώ μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα με καλό καφέ και εξαιρετικά ροφήματα, να χαλαρώσεις στις ξαπλώστρες κάτω από τις ψάθινες ομπρέλες, ενώ απολαμβάνεις τον ήχο των κυμάτων και να δροσιστείς με μια βουτιά. Όσον αφορά στο φαγητό, εδώ θα γευτείς breakfast και brunch (09.00-12.00). Η καλύτερη ωστόσο στιγμή για να βρεθείς εκεί είναι την ώρα που ο ήλιος δύει στη θάλασσα, προσφέροντας τη μαγεία του πιο τέλειου ηλιοβασιλέματος που μπορείς να πετύχεις στην περιοχή.
Διάβασε περισσότερα ΕΔΩ.
(99980446) Παραλία Κρυονέρι, Κάτω Πύργος Τηλλυρίας, επ. Λευκωσίας. Δευτέρα μέχρι Κυριακή από τις 09.30 μέχρι τις 02.00.

island----.jpg

Island Beach Bar & Restaurant
Το Island Beach Bar & Restaurant θα το βρεις σε ένα υπέροχο σημείο, ακριβώς πάνω στην παραλία του Λατσιού με τα υπέροχα τιρκουάζ νερά... Μία περιοχή που έχει μια διαφορετική ενέργεια τις ώρες που πέφτει ο ήλιος. Τότε που ο ουρανός βάφεται ροζ/πορτοκαλί και η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται, σαν να δίνει το μήνυμα ότι κάτι μαγευτικό όπου να ’ναι θα αρχίσει! Το ειδυλλιακό τοπίο και η μαγευτική θάλασσα σε συνδυασμό με την άνεση και την ποιότητα εξυπηρέτησης που θα σου προσφέρει το “Island Beach Bar”, θα σε κάνουν να μην ξεκολλάς από εκεί με τίποτα. Στον μίνιμαλ χώρο με τις κομψές διακοσμητικές λεπτομέρειες η διασκέδαση επιστρέφει στην αυθεντική της μορφή κι αυτό το αισθάνεσαι από την πρώτη στιγμή, αφού η ενέργεια που εκπέμπει το Island beach bar & restaurant σε παρασύρει μαζί της. Ο χώρος μπροστά στην παραλία θα φιλοξενήσει χαλαρές στιγμές, με βουτιές στη θάλασσα, άραγμα κάτω από τον ήλιο, cool μουσικές και δροσιστικά κοκτέιλ να διαδέχονται το ένα το άλλο –θα πρέπει να δοκιμάσεις τις εντυπωσιακές μείξεις των bartenders.
Διάβασε περισσότερα ΕΔΩ.
(96785757) Λεωφ. Ακάμαντος, Λατσί, επ. Πάφου.

perigiali.jpg


Periyiali Beach
Στον κεντρικό, παραθαλάσσιο δρόμο στο Λατσί, θα βρεις ένα ωραίο οικογενειακό εστιατόριο που σίγουρα θα σε ταξιδέψει, με τον μοντέρνο χώρο αλλά και με τις γεύσεις, σε κάποιο νησί της Μεσογείου. Με έντονο το στοιχείο του ξύλου και το λευκό χρώμα να κυριαρχεί, στο Periyiali Beach θα πας άμα θες να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να χαλαρώσεις δίπλα στη χρυσή άμμο, με θέα την ονειρεμένη θάλασσα του Λατσιού. Ένα εστιατόριο - σταθερή αξία στις παραθαλάσσιες εξορμήσεις μας, μιας και στο Periyiali δεν θα μπορούσες να βρεις τίποτα λιγότερο από το καλύτερο. Όσον αφορά στο μενού του, αυτό είναι γεμάτο γεύσεις και αρώματα μεσογείου! Ολόφρεσκα ψάρια από τους ψαράδες, στη βιτρίνα για να διαλέξεις αυτό που λαχταράς περισσότερο, νόστιμα θαλασσινά τα οποία θα φτάσουν στο τραπέζι σου ψημένα στο τηγάνι ή στη σχάρα αναλόγως της επιλογής σου, αλλά και άλλα, εκλεκτά πιάτα από δικές τους συνταγές. Όλα φτιαγμένα με τέχνη και στημένα προσεκτικά για να χορτάσει το μάτι πριν τα απολαύσεις. Εναλλακτικά, υπάρχει πάντα η επιλογή για τους αγαπημένους ψαρομεζέδες, που θα σε ικανοποιήσουν και με το παραπάνω τόσο με την ποιότητα όσο και με τη γεύση. Το μοναδικό του ηλιοβασίλεμα, τα κοκτέιλ, αλλά και το εξωτικό σκηνικό του πάνω στην άμμο είναι μερικοί ακόμα από τους λόγους για να βρεθείς στο Περιγιάλι και φέτος το καλοκαίρι.
(26321288) Λεοφόρος Ακάμαντος, Λατσί, Πάφος

noma.jpg

Noma
Το ολοκαίνουριο Noma φαίνεται να μην υστερεί σε κανέναν τομέα! Βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στον πεζόδρομο της μαρίνας Λατσιού, με ευγενέστατο προσωπικό και με ιδιαίτερες γεύσεις να βγαίνουν από την κουζίνα του, δίνοντας έναν πολύ καλό λόγο για να πάει κανείς στο Λατσί από οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Εξάλλου, ανέκαθεν η περιοχή αποτελούσε προορισμό για ντόπιο και ξένο τουρισμό. Τα τελευταία όμως χρόνια έχει μετατραπεί σε "must-visit" προορισμό, για καλό φαγητό -και όχι απαραίτητα ψάρι. Το Noma λοιπόν, είναι ένας νέος προσεγμένος χώρος στην κατηγορία του all day café - bar με μια επιβλητική βεράντα που αγναντεύει τα κατάρτια των σκαφών της μαρίνας και τα όμορφα ηλιοβασιλέματα της περιοχής! H διακόσμησή του είναι μίνιμαλ, με μοντέρνες πινελιές και κυρίαρχο στοιχείο το φυσικό ξύλο. Το πράσινο που κοσμεί το εσωτερικό του, σε μεταλλικές κατασκευές στο ταβάνι, σε συνδυασμό με τα όμορφα φωτιστικά και το επιβλητικό green wall, το καθιστούν και ως ένα ιδανικό μέρος για instagrammable φωτογραφίες! Γενικά, τα φρέσκα υλικά, η μοντέρνα παρουσίαση και το ωραίο service θα σου δημιουργήσουν την επιθυμία να ξαναπάς… ειδικά την ώρα που δύει ο ήλιος! Σημείωσε, τέλος, και τις ανεβαστικές βραδιές με τους φιλοξενούμενους DJs να βάζουν φωτιά στα decks.
Διάβασε περισσότερα, ΕΔΩ.
(26600031) Chrysakama beach block 11, Λατσί, Πόλις Χρυσοχούς, Πάφος. Δ-Κ 09.00-00.00.

cabana.jpg

Cabana Beach Bar
Στην ανατολική άκρη της παραλίας της Γεροσκήπου στην Πάφο, σε ένα ήρεμο φυσικό περιβάλλον, βρίσκεται το απόλυτο beach bar. Το Cabana beach bar ξεφεύγει εντελώς από τα συνηθισμένα. Εδώ τίποτα δεν εμποδίζει το βλέμμα να απλωθεί σε όλο αυτό το ατέλειωτο μπλε. Από το σημείο η θέα είναι πανοραμική και το μάτι δε χορταίνει να βλέπει το απέραντο μπλε και τη φανταστική θέα. Αυτή ακριβώς η γαλάζια θέα, μαζί με την ατμόσφαιρα και τη διακόσμηση είναι οι λόγοι που το Cabana είναι συνεχώς πλημμυρισμένο από κόσμο! Ξύλινα έπιπλα, σχοινιά, μπαμπού, καλαμιές, λινάτσες για τέντα, πανέμορφα χαλιά από σχοινί, κάκτους και πολυτελείς λεπτομέρειες συνθέτουν ένα αρμονικό σκηνικό στην αμμώδη παραλία. Επίλεξε να αράξεις σε μία από τις ξύλινες υπερμεγέθεις ξαπλώστρες με τα αναπαυτικά στρώματα και τις γκρίζες ομπρέλες με τη boho λεπτομέρεια απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες παραλίας, όπως καφέ, φαγητό, όπως σνακ και σαλάτες, ποτό, ναργιλέ και φυσικά, μουσική από τους DJs που φιλοξενούν κυρίως τα σαββατοκύριακα. Εναλλακτικά, πάρε θέση σε ένα από τα γκαζέμπο, με τις επίσης μεγάλες μαξιλάρες και τους καναπέδες, και χόρεψε με την παρέα σου μέχρι το ηλιοβασίλεμα, απολαμβάνοντας ωραία κοκτέιλ φτιαγμένα από τους έμπειρους bartenders του μαγαζιού.
(96201717) παραλία Γεροσκήπου, Πάφος. Δ-Κ 07.00-23.00.

antasia1.jpg

ANTASIA Beach Club
Σε μία από τις πιο όμορφες αμμώδεις παραλίες της Κάτω Πάφου, σε ένα χώρο με μινιμαλιστική διακόσμηση που παίζει με τις αποχρώσεις του λευκού και του μπλε της θάλασσας, λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2021 το ANTASIA Beach Club. Πρόκειται για το πιο πρόσφατο εγχείρημα του Ομίλου Thanos Hotels & Resorts στο νησί, που βρίσκεται κυριολεκτικά εκεί όπου σκάει το κύμα, σε κοντινή απόσταση από τα ξενοδοχεία Almyra και Annabelle. Ένα all day venue που ξεχωρίζει, χάρη στον ιδιαίτερο και πολύ προσεγμένο του χαρακτήρα, τους φωτεινούς και εντυπωσιακούς χώρους που διαθέτει, συνδυάζοντας αβίαστα μια εξαιρετική αρχιτεκτονική και design, με γνώμονα το κομψό περιβάλλον και την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο all-day γαστρονομικό προορισμό, εμπνευσμένο από την παραθαλάσσια αύρα της περιοχής, σε συνδυασμό με τον αέρινο χαρακτήρα της πόλης, την ιστορία και το μέλλον της. Το ANTASIA προσφέρει μία ανεπανάληπτη εμπειρία από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, τόσο στους επισκέπτες που θέλουν να ζήσουν στιγμές διασκέδασης όσο και σε αυτούς που θα επιλέξουν όμορφες στιγμές χαλάρωσης κάτω στην παραλία. Είναι γι’ αυτό άλλωστε που το εστιατόριο-beach bar διαθέτει αναπαυτικές ξύλινες ξαπλώστρες, καθιστώντας το τοπίο ειδυλλιακό. Μάλιστα, υπηρεσίες προσφέρονται και κάτω στην παραλία, με τους επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον ήλιο παρέα με τον καφέ ή το ποτό τους, νόστιμα σνακ, μια ποικιλία από ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις για μεσημεριανό και δείπνο καθώς επίσης και μια τεράστια γκάμα από signature cocktails. Σημείο κατατεθέν του κτιρίου, τέλος, αποτελεί η γυριστή σκάλα. Ανεβαίνοντας προς τη στέγη, δημιουργείται στον επισκέπτη η αίσθηση πως ανεβαίνει στον «ουρανό», απ’ όπου μπορεί να αισθανθεί τη μαγεία που προσφέρει η άμεση θέα προς το Κάστρο της Πάφου.
(26 888002) Λεωφόρος Ποσειδώνος 28, Κάτω Πάφος. Δ-Κ 10.00-23.30.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close