Δημοσιεύτηκε στις 01 Αυγούστου 2023
Η Garpozis Construction & Developments, μια από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες κατασκευών και ανάπτυξης ακινήτων, ανακοινώνει τον πιο ανατρεπτικό διαγωνισμό στα χρονικά για τους κατοίκους της Λεμεσού!
Με την κίνησή της αυτή, η εταιρεία προσφέρει την ευκαιρία σε κατοίκους της Κυπριακής Δημοκρατίας που ενοικιάζουν κάποιο ακίνητο στη Λεμεσό, να κερδίσουν ενοίκια αξίας €10.000! Το ποσό αυτό μπορεί να καλύψει εν μέρει ή ακόμη και πλήρως τα ενοίκια του υπερ-τυχερού για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Αυτό το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ δώρο, θα προσφέρει ουσιαστική στήριξη σε έναν κάτοικο της πόλης, ελαφρύνοντας από τους ώμους του ένα τεράστιο βάρος και άγχος.
Η σκέψη πίσω από την πράξη της Garpozis Construction & Developments, δείχνει το πραγματικά φιλάνθρωπο πρόσωπο της εταιρίας, η οποία προσφέρει συστηματικά στην κοινωνία, με διάφορες κοινωφελείς δράσεις και επενδύσεις.
Ο διαγωνισμός αυτός, στοχεύει να βοηθήσει άτομα τα οποία το έχουν πραγματικά ανάγκη, γι’ αυτό οι συμμετέχοντες πρέπει να πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις. Οι φορολογικές δηλώσεις τους δεν πρέπει να ξεπερνούν το ποσό των €18.000 ετησίως ατομικά και/ή €36.000 ετησίως από κοινού ως ζευγάρι και πρέπει φυσικά να ενοικιάζουν κάποιο υποστατικό στη Λεμεσό.
Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι εξαιρετικά εύκολη και δεν απαιτεί πολύ χρόνο. Ο διαγωνισμός θα τρέξει στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης της εταιρίας (Facebook και Instagram) από τις 10/07/2023 έως τις 04/08/2023 και ώρα 12:00 μ.μ. και τα άτομα που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, μπορούν να ακολουθήσουν τις οδηγίες που θα βρουν στο ποστ του «Giveaway».
Μέσω αυτής της τρομερά γενναιόδωρης προσφοράς της, η Garpozis Construction & Developments δείχνει, για ακόμα μια φορά, την αφοσίωσή της στην τοπική κοινότητα και ειδικά στους νέους που προσπαθούν να χτίσουν τη ζωή τους στην πόλη της Λεμεσού.
Για περισσότερες πληροφορίες και για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, επισκεφθείτε τις σελίδες της εταιρείας στα Social Media και ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται στην ανακοίνωση του διαγωνισμού.
Σχετικά

Αυτή είναι η ευρωπαϊκή πόλη που θα στολιστεί πρώτη φέτος τα Χριστούγεννα
Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει.

Δωρεάν ποδήλατα για έως και 1 ώρα την ημέρα (για μία εβδομάδα), στη Λεμεσό
Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Τζόρτζιο Αρμάνι: Η σφραγίδα του στυλ στη μεγάλη οθόνη και τα κοστούμια σε αξέχαστους χαρακτήρες
Δείτε αναλυτικά τις ταινίες και τους ηθοποιούς που έντυσε σε αγαπημένους ρόλους

Ακυρώνει την τελετή βράβευσης του Τομ Χανκς η Στρατιωτική Ακαδημία West Point
Η απόφαση έρχεται σε συνέχεια των συνεχών παρεμβάσεων του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ

Moonwalk: 15.000 επισκέπτες, 30 μουσικές σκηνές, πάνω από 123 καλλιτέχνες, ένα εντυπωσιακό θέαμα!
Όλα όσα έζησαν οι επισκέπτες του Πρωταρά το βράδυ της Κυριακής

Διαδρομή στις 15 εκκλησίες και τα ξωκλήσια του Τιμίου Σταυρού στην Κύπρο
Με αφορμή τη μεγάλη εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στις 14 Σεπτεμβρίου, ένα οδοιπορικό πίστης και παράδοσης στις εκκλησίες που τιμούν το σύμβολο της χριστιανοσύνης

Ο νέος, υπέροχος προορισμός της Wizz Air, από το αεροδρόμιο της Πάφου
Νέες πτήσεις από το αεροδρόμιο Πάφου

Τι λέει το Τμ.Γεωλογικής για τον σεισμό που έγινε ξημερώματα Κυριακής
Ο σεισμός είχε επίκεντρο 25 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πόλης της Λεμεσού

Γίνε μέρος της μαγείας του Μεσαιωνικού Χριστουγεννιάτικου Χωριού Φικάρδου
Αιτήσεις για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό Φικάρδου 2025–2026!

Αυτές είναι οι καλύτερες πόλεις για να επισκεφθείτε το φθινόπωρο
Οι πόλεις όπου αυτή η εποχή του χρόνου προσφέρουν όμορφα τοπία και μια διαφορετική κουλτούρα

Μαγικές εικόνες: Το «ματωμένο φεγγάρι» φώτισε τον ουρανό της Κύπρου
10 άκρως εντυπωσιακές εικόνες από το κόκκινο φεγγάρι της 7ης Σεπτεμβρίου
