Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Αυτές είναι οι καλύτερες μπιραρίες της Κύπρου!

Τα μαγαζιά που ξεχώρισαν τη σεζόν 2022-2023 στην κατηγορία Grill Bar/Pub στα Cyprus Eating Awards 2023

Δημοσιεύτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2023

Tα Cyprus Eating Awards 2023 μπήκαν ήδη σε τροχιά, ανακοινώνοντας τις 17 κατηγορίες και τα 89 φετινά υποψήφια εστιατόρια.

Ανάμεσα λοιπόν σ' αυτές τις 17 κατηγορίες, μία από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες του θεσμού των Cyprus Eating Awards είναι αυτή για το Καλύτερο Grill Bar/Pub που συγκεντρώνει κάθε χρόνο μεγάλο ενδιαφέρον. Φέτος, 5 εστιατόρια με πολλές διαφορές και ομοιότητες μεταξύ τους φιγουράρουν επάξια στην κατηγορία αυτή.

Οι πιο κάτω παμπ, μπιραρίες, beer bars και ζυθο-εστιατόρια της πόλης, λοιπόν, επιβεβαιώνουν ότι η κουλτούρα του αφρού είναι στα χάι της.

Beeroom-33.JPG

BEEROOM CRAFT BEER PUB (ΠΑΦΟΣ)
Οι πολύχρωμες ζωγραφιές στους τοίχους, ο ζεστός και διακριτικός φωτισμός, όπως και τα χρώματα που επιλέγηκαν για την κατασκευή της pub, δημιούργησαν τον απόλυτα funky χώρο και το τέλειο σκηνικό για τους λάτρεις της μπίρας και όχι μόνο. Το φιλόξενο craft beer pub, προσφέρει επίσης κρασί αλλά και συνοδευτικά όπως nachos, πίτσα, wings και διάφορα platters.

IMGL0664.JPG

FINDERS BAR & GRILL (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Το ρετρό décor της σε ταξιδεύει στο χρόνο, δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες από το πρώτο λεπτό που θα εισέλθεις στο χώρο. Προσδοκίες τις οποίες ικανοποιεί και με το παραπάνω καθώς προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από μπίρες, που ξεπερνά τις 100 ετικέτες, platters με λουκάνικα Βαυαρίας, τυριά, αλλαντικά και φρούτα, burgers, spare ribs κ.ά.

Gerrards.jpeg

GERRARD'S KITCHEN & BAR (ΛΕΜΕΣΟΣ)
Αν κάτι το χαρακτηρίζει είναι η απλότητά του. Τόσο ο χώρος όσο και οι γεύσεις του βασίζονται στην αυθεντικότητα και στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί, επενδύοντας στη φιλοξενία και στη ζεστασιά που αποπνέει τόσο ο χώρος όσο και οι άνθρωποί του. Στέκι της παρέας για καλό φαγητό, για αγώνες και μπύρα.

4s5a1206.jpg

MALTHOUSE BEER Ν' FOOD (ΠΡΩΤΑΡΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ. ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ)
All time classic επιλογή, με τον χώρο του να παραμένει το ίδιο ατμοσφαιρικός και cozy από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του. Ιδανική επιλογή για casual dining με το comfort food μενού του να αποτελεί σημαία του μαγαζιού. Ιδιαίτερα αξιόλογη η επιλογή για μπύρες καθώς και η λίστα ποτών και cocktails που διαθέτει.

garisson.jpg

THE GARRISON BAR & GRILL (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Με όνομα και περιβάλλον εμπνευσμένο από τη δημοφιλή σειρά Peaky Blinders, το The Garrison Grill, είναι το απόλυτο στέκι για να δοκιμάσεις εξαιρετικές μπίρες συνδυασμένες με καλό φαγητό. Διαθέτει περισσότερες από 70 διαφορετικές ετικέτες μπίρας, καθώς και ποικιλίες από ρούμι, gin, τεκίλα και παλαιωμένα κοκτέιλ σε βαρέλια.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close