Δημοσιεύτηκε στις 05 Οκτωβρίου 2023
Σήμερα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις που κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, πιθανόν να δώσουν σύντομη μεμονωμένη βροχή στα ορεινά, αναφέρει το Τμήμα Μετεωρολογίας.
Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα ορεινά.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:
Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις που κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, πιθανόν να δώσουν σύντομη μεμονωμένη βροχή στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και αργότερα τοπικά βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 30 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα ορεινά.
Η θερμοκρασία, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι και την Κυριακή, για να συνεχίσει να κυμαίνεται κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.
Σχετικά

Βιώνοντας το "θαύμα" στη σαγηνευτική Τήνο
Ανακαλύπτοντας ένα νησί αυθεντικό και ανεπιτήδευτο, όπου η ομορφιά, η γαλήνη και η παράδοση συνθέτουν μια εμπειρία που μένει

Οι υψηλότερες «κρυφές» χρεώσεις των αεροπορικών εταιρειών: Ποια είναι στην πραγματικότητα η πιο ακριβή;
Μια νέα μελέτη της Tradingpedia έρχεται να ρίξει φως σε ένα από τα πιο ενοχλητικά φαινόμενα για τους ταξιδιώτες αεροπορικών εταιρειών: τα λεγόμενα “κρυφά κόστη”



Πίσω από τα παρασκήνια: Τι συμβαίνει όταν η πτήση σας καθυστερεί;
Καθώς διανύουμε ήδη τη καλοκαιρινή περίοδο, ελέω διακοπών σημειώνονται οι περισσότερες πτήσεις της χρονιάς

Σεισμός 4.5 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κύπρο
Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο ανοιχτά της Λάρνακας.

Η Γαλάτεια Παμπορίδη μαγειρεύει στην κουζίνα του ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Σωτήρος Λάρνακας μαζί με την Πετρολίνα
Το Πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω», παρέχει καθημερινά ολόφρεσκο υγιεινό φαγητό σε όλα τα παιδιά

Τα επτά θαύματα του κόσμου, σε κατάταξη ανάλογα τη δημοφιλία τους
Μια νέα έρευνα αποκάλυψε ποιο «θαύμα» είναι το πιο δημοφιλές από όλα.

Καιρός: Αυτές οι περιοχές θα επηρεαστούν από βροχές σήμερα
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Οι 37 πεντάστερες ξενοδοχειακές μονάδες της Κύπρου, ανά περιοχή
Εικόνες από τα πολυτελή καταλύματα κάθε επαρχίας

Υψηλές θερμοκρασίες και τοπικές βροχές στα ορεινά προβλέπονται για σήμερα
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Έως τους 39 βαθμούς η θερμοκρασία – Δείτε τον καιρό των επόμενων ημερών
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας