Δημοσιεύτηκε στις 05 Οκτωβρίου 2023
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2023 αγιασμός στον χώρο Ανέγερσης της Παιδικής Λέσχης Παραλιμνίου.
Ο Αγιασμός τελέσθηκε από τον Πρωτοπρεσβύτερο Ανδρέα Χριστοδούλου (Πρόεδρο της Παιδικής Λέσχης) στην παρουσία του Δημάρχου Παραλιμνίου κ. Θεόδωρου Πυρίλλη και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Παραλιμνίου, καθώς και του Εργολάβου της εταιρείας Ν. ΓΑΒΡΙΗΛ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ, του κ. Ανδρέα Οικονόμου (Αρχιτέκτονα, Επιβλέπων Μηχανικού και Υπεύθυνου Έργου), του κ. Λορέντζο Οικονόμου (Πολιτικού Μηχανικού), του κ. Δημήτρη Λιοτατή (Ηλεκτρολόγου Μηχανικού), του Δημοτικού Γραμματέα , του Δημοτικού Μηχανικού και Λειτουργών του Δήμου Παραλιμνίου και εκπροσώπων της Σχολικής Εφορείας Παραλιμνίου και της Παιδικής Λέσχης Παραλιμνίου.
Το Έργο χρηματοδοτείται από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ε.Ε. στα πλαίσια του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Κύπρου και το Δήμο Παραλιμνίου.
Ο Μηχανισμός Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας αποτελεί τον πυρήνα του προσωρινού μέσου χρηματοδότησης της ανάκαμψης και εξόδου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την κρίση, με την επωνυμία Επόμενη Γενιά ΕΕ (Next Generation EU), το οποίο δημιουργήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το 2020 με στόχο την αντιμετώπιση των οικονομικών και κοινωνικών επιπτώσεων της πανδημίας του COVID-19, τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη διασφάλιση της ανθεκτικότητας της οικονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στρατηγικός στόχος του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Κύπρου αποτελεί «η ενίσχυση της ανθεκτικότητας της οικονομίας και του δυναμικού της χώρας για οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντικά βιώσιμη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και ευημερία».

Σχετικά

Τα ελληνικά νησιά που βρετανικά ΜΜΕ χαρακτηρίζουν θησαυρούς της Ευρώπης
Τα ελληνικά νησιά που φιγουράρουν στο Top 10 της λίστας των βρετανικών ΜΜΕ με τους καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης

Βιώνοντας το "θαύμα" στη σαγηνευτική Τήνο
Ανακαλύπτοντας ένα νησί αυθεντικό και ανεπιτήδευτο, όπου η ομορφιά, η γαλήνη και η παράδοση συνθέτουν μια εμπειρία που μένει

Οι υψηλότερες «κρυφές» χρεώσεις των αεροπορικών εταιρειών: Ποια είναι στην πραγματικότητα η πιο ακριβή;
Μια νέα μελέτη της Tradingpedia έρχεται να ρίξει φως σε ένα από τα πιο ενοχλητικά φαινόμενα για τους ταξιδιώτες αεροπορικών εταιρειών: τα λεγόμενα “κρυφά κόστη”



Πίσω από τα παρασκήνια: Τι συμβαίνει όταν η πτήση σας καθυστερεί;
Καθώς διανύουμε ήδη τη καλοκαιρινή περίοδο, ελέω διακοπών σημειώνονται οι περισσότερες πτήσεις της χρονιάς

Σεισμός 4.5 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κύπρο
Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο ανοιχτά της Λάρνακας.

Η Γαλάτεια Παμπορίδη μαγειρεύει στην κουζίνα του ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Σωτήρος Λάρνακας μαζί με την Πετρολίνα
Το Πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω», παρέχει καθημερινά ολόφρεσκο υγιεινό φαγητό σε όλα τα παιδιά

Τα επτά θαύματα του κόσμου, σε κατάταξη ανάλογα τη δημοφιλία τους
Μια νέα έρευνα αποκάλυψε ποιο «θαύμα» είναι το πιο δημοφιλές από όλα.

Καιρός: Αυτές οι περιοχές θα επηρεαστούν από βροχές σήμερα
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Οι 37 πεντάστερες ξενοδοχειακές μονάδες της Κύπρου, ανά περιοχή
Εικόνες από τα πολυτελή καταλύματα κάθε επαρχίας

Υψηλές θερμοκρασίες και τοπικές βροχές στα ορεινά προβλέπονται για σήμερα
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας