Δημοσιεύτηκε στις 12 Οκτωβρίου 2023
Σε μια ξεχωριστή τελετή πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Δημοτικού Καφεστιατορίου στην παραλία Βρυσούδια στην Πάφο. Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν ο Δήμος Πάφου και ο Όμιλος Thanos Hotels and Resorts (εκμισθωτής του καφεστιατορίου ‘Antasia Beach Club’).
Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Κώστα Κουμή και από τον Δήμαρχο Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πάφου, ανάφερε ότι «Το καφεστιατόριο βρίσκεται σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα σημεία του παραλιακού μετώπου της Πάφου, με απρόσκοπτη θέα στο Μεσαιωνικό Κάστρο και το γραφικό λιμανάκι της πόλης, αποτελεί ένα νέο Τοπόσημο/Landmark για την πόλη, ξεχωρίζοντας για τον πρωτοπόρο καινοτόμο σχεδιασμό του ενώ παράλληλα προσφέρει προστιθέμενη αξία στο τουριστικό προϊόν της Πάφου αλλά και της Κύπρου γενικότερα ».

Στη δική του ομιλία ο Υφυπουργός Πολιτισμού κ. Κώστας Κουμής, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Σήμερα, ο επισκέπτης είναι πλέον πολύ απαιτητικός και μελετημένος, αναμένοντας από τον τουριστικό προορισμό που επισκέπτεται, να παρέχει σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις, ποιοτικές υπηρεσίες και ψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης. Δεν έχω καμιά αμφιβολία, ότι η επένδυση που εγκαινιάζουμε σήμερα, ανταποκρίνεται σε αυτές τις απαιτήσεις και γι’ αυτό θέλω να συγχαρώ θερμά το Δήμο Πάφο που πρόσθεσε αυτό το πολύ αξιόλογο έργο στην υποδομή της τουριστικής Κύπρου».

Από την πλευρά του, ο κ. Θάνος Μιχαηλίδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Thanos Hotels and Resorts ανέφερε «Είμαστε περήφανοι που συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της πόλης μας, επενδύοντας στην ποιότητα, στην τοπική παράδοση και κουλτούρα, αλλά και στη γαστρονομία. Ταυτόχρονα, δημιουργούμε περισσότερες θέσεις εργασίας αναπτύσσοντας αλυσίδα αξίας για την τοπική κοινωνία, μέσω συνεργασιών με Κύπριους προμηθευτές και τοπικές επιχειρήσεις.»
Πραγματοποιήθηκε περιεκτική παρουσίαση του έργου από τον αρχιτέκτονα κ. Κωνσταντίνο Ψωμά του Αρχιτεκτονικού Γραφείου Psomas Studio of Architecture.
Στην τελετή παρέστησαν αξιωματούχοι και μέλη των Τοπικών Αρχών, μέλη του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου, μέλη του ΕΒΕ Πάφου και μέλη της ΕΤΑΠ Πάφου.
Σχετικά
Οι πιο καθαρές και οι πιο βρώμικες πόλεις στον κόσμο, σύμφωνα με τους τουρίστες
Έρευνα της εταιρείας αποθήκευσης αποσκευών Radical Storage ανέδειξε τις πιο καθαρές και πιο βρώμικες πόλεις του κόσμου σύμφωνα με τους τουρίστες
Ο Gabriele Rizzi φέρνει το «Μαγεμένο Δάσος» την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Parklane
Μη χάσετε τη μοναδική αυτή Πρωτοχρονιά μια λαμπερή, συναρπαστική και αληθινά αξέχαστη βραδιά στο Parklane
Ο κυπριακός δήμος που μπήκε στις «Πόλεις που μαθαίνουν» της UNESCO
Πρόκειται για την πρώτη εγγραφή της χώρας μας στο UNESCO Global Network of Learning Cities, το οποίο σήμερα αριθμεί 425 πόλεις από 91 κράτη μέλη του Οργανισμού.
Time Out: Οι ευρωπαϊκές πόλεις που αξίζει να κάνεις Πρωτοχρονιά
Η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι μια μοναδική εμπειρία που αξίζει να την ζήσετε σε κάποια μαγική πόλη του εξωτερικού
Be The Light – Kindness Edition: Μια βραδιά φωτός και ένταξης στη Λεμεσό
Η εκδήλωση εξελίχθηκε σε μια ισχυρή έκφραση ενότητας, συμπόνιας και υποστήριξης για παιδιά με αναπτυξιακές δυσκολίες σε όλη την Κύπρο
Ο Στρόβολος αλλάζει: Ξεκινά η ανάπλαση του ιστορικού πυρήνα Στροβόλου
Πότε ξεκινούν οι κατασκευαστικές εργασίες
Πρώτες εικόνες από το ολοκαίνουριο, εντυπωσιακό boutique hotel της Λευκωσίας
Το ιστορικό κτήριο που μεταμορφώνεται σε πολυτελείς σουίτες!
Οι ταξιδιωτικοί προορισμοί που αναζητήθηκαν περισσότερο στη Google το 2025
Σε μια χρονιά όπου τα ταξίδια επανήλθαν δυναμικά στο προσκήνιο, οι αναζητήσεις στη Google λειτούργησαν σαν «ψηφιακή πυξίδα» των ονείρων μας.
Στην Κύπρο ο Byron - Καταιγίδες και ενδεχόμενο χιονόπτωσης το Σαββατοκύριακο
Αναλυτικά η πρόγνωση
Σ' αυτόν τον δήμο η στάθμευση θα είναι δωρεάν τις γιορτές
Από το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025 μέχρι και την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2026
Αλλαγές στην οδηγία για τα οργανωμένα ταξίδια - Τι αλλάζει για τους καταναλωτές
Oι αλλαγές που συζητούνται αφορούν αποκλειστικά τα οργανωμένα ταξίδια και δεν σχετίζονται με τον υπό αναθεώρηση Κανονισμό για τα δικαιώματα των επιβατών σε πτήσεις