Δημοσιεύτηκε στις 27 Νοεμβρίου 2023
H καινοτομία, η σταθερότητα, η δύναμη και η αξιοπιστία που την χαρακτηρίζουν, έχουν αναδείξει την Eurolife ως την κορυφαία ασφαλιστική Εταιρεία Ζωής στην Κύπρο, στα World Finance Insurance Awards για τρίτη συνεχή χρονιά.
Σύμφωνα με το World Finance: «Η εταιρική κουλτούρα της Eurolife, σε συνδυασμό με την ισχυρή «πρόταση αξίας» της Εταιρείας, ενισχύει περαιτέρω την προληπτική, ολιστική κατανόηση των αναγκών των πελατών της. Η ισχυρή ασφαλιστική τεχνογνωσία της Eurolife καθώς και η απόδοσή της, ενισχυμένη από την πελατοκεντρική φιλοσοφία της Εταιρείας (που υποδηλώνει ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της) δείχνουν ότι η Eurolife ανταποκρίνεται στις υψηλότερες προσδοκίες και απαιτήσεις των πελατών στο "New Normal" τοπίο. Η προσέγγιση της Eurolife, σε συνδυασμό με την ισχυρή ηγεσία που διαθέτει, έχουν αναδείξει την Eurolife, με το πέρασμα των χρόνων, ως την κορυφαία ασφαλιστική Εταιρεία Ζωής στην Κύπρο.» Για την κριτική επιτροπή των βραβείων, η Eurolife αποτελεί υπόδειγμα αναφοράς αριστείας και ηγεσίας στον Κλάδο της στην Κύπρο.
Σε δήλωσή της, η Γενική Διευθύντρια της Eurolife, Αθηνά Σιηπιλλή, τόνισε: «Οι λόγοι που το World Finance έχει αναδείξει, ξανά, την Eurolife ως την καλύτερη ασφαλιστική Ζωής είναι πολλοί. Ο κυριότερος, όμως, είναι η εστίαση στον άνθρωπο: το προσωπικό και οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της Eurolife, σε ήλιο και βροχή, μέρα και νύχτα, στα εύκολα και στα δύσκολα, είναι εκεί για να στηρίζουν τον συνάνθρωπό μας. Επίκεντρο της επιτυχίας της Eurolife είναι ο άνθρωπος – η προσήλωσή μας στις ανάγκες, τις ευαισθησίες και τις επιθυμίες του».

Σχετικά

Αίθριος καιρός με ψηλές θερμοκρασίες στο εσωτερικό
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Αλλαγή σκηνικού με δροσερότερες μέρες και αποχώρηση του καύσωνα
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Ο Στρόβολος ανοίγει το Δημοτικό Μέγαρο για το κοινό (λόγω ζέστης)
Ανοικτός για χρήση από το κοινό, κλιματιζόμενος χώρος στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου κατά την καλοκαιρινή περίοδο

Το νέο, ειδυλλιακό resort της Αγίας Νάπας είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του
Ένα premium adults-only καταφύγιο, όπου η μυκονιάτικη αρχιτεκτονική συναντά τη φυσική ομορφιά της Αγίας Νάπας.

Ανακαλύψαμε το νέο glamping spot, ένα κρυμμένο μέρος, για ήρεμη διαμονή μέσα στη φύση, με φόντο τη θάλασσα
Το απόλυτο hideaway στην Κύπρο

Αν είσαι κάτοχος ιστορικού αυτοκινήτου, αυτό σε αφορά!
Κάλεσμα για δήλωση συμμετοχής στο 5ο Φεστιβάλ Μηχανοκίνητου Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Αγίας Νάπας

Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για τη διεκδίκηση υποτροφιών από το ENAVSMA Foundation
Νέα ημερομηνία η 1η Αυγούστου

Travel + Leisure: Tο No 1 νησί στον κόσμο και στην Ευρώπη είναι ελληνικό
Με λευκά χωριά και απέραντες αμμουδιές


Η Wizz Air επιστρέφει Ισραήλ – Οι πτήσεις για Τελ Αβίβ ξεκινούν από 8 Αυγούστου και τιμές από €39.99
Η νούμερο ένα αερογραμμή χαμηλού κόστους του Ισραήλ, επιστρέφει ένα μήνα νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο

Έρχεται η 1η διεθνής Ολυμπιάδα ανθρωποειδών ρομπότ στην Ελλάδα
Μία μοναδική εμπειρία που συνδέει το σήμερα με το αύριο

Η μεγαλύτερη Legoland του κόσμου μόλις άνοιξε σε μια ασιατική χώρα
Σήμερα υπάρχουν 12 πάρκα σε όλο τον πλανήτη