Δημοσιεύτηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2023
Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός, σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Τις επόμενες μέρες αναμένονται βροχές.
Η πρόγνωση του καιρού:
Ασθενής ψηλή πίεση επικρατεί στην περιοχή, ενώ ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή από την Πέμπτη.
Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βορειοανατολικές διευθύνσεις και στα δυτικά παράλια σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το βράδυ, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και παροδικά στα νότια και στα ανατολικά, μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο παροδικά στα ανατολικά, στα νότια αλλά και στα βόρεια, θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.
Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το βράδυ θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές και αργότερα και μέσες νεφώσεις. Η θερμοκρασία, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας έτσι, λίγο πιο πάνω από τα επίπεδα της εποχής.
Την Πέμπτη, σύστημα χαμηλής πίεσης θα αρχίσει να επηρεάζει το νησί, δίνοντας αρχικά μεμονωμένες βροχές. Τα φαινόμενα, από το απόγευμα και μετά, αναμένεται να ενταθούν και να επεκταθούν, δίνοντας τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. H θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να βρεθεί κοντά στις μέσες εποχικές κλιματολογικές τιμές.
Την Παρασκευή, αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να βρεθεί κοντά στις μέσες εποχικές κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά

Γαστρονομική εμπειρία με την ΓΑΛΠΟ στη Lidl Food Academy [ΕΙΚΟΝΕΣ]
Μέσα από ένα δημιουργικό σεμινάριο μαγειρικής εκπρόσωποι των ΜΜΕ και Influencers δοκίμασαν συνταγές με προϊόντα της ΓΑΛΠΟ

Η Wizz Air πετάει για έναν νέο, υπέροχο προορισμό από την Πάφο
Η Wizz Air μόλις ανακοίνωσε την έναρξη δύο νέων απευθείας δρομολογίων από την Πάφο

Minthis Music Festival 2025: Πέντε αξέχαστες νύχτες — Μια νέα πολιτιστική εποχή ξεκινά
Tο φεστιβάλ ταξίδεψε τους επισκέπτες μέσα από τον ήχο, το συναισθημα και την μοναδική ατμόσφαιρα του χώρου

Ένα εντυπωσιακό "Μονοπάτι Χρωμάτων" στον Πρωταρά, που οδηγεί στην παραλία
Μία σύγχρονη εικαστική παρεμβαση από τον καλλιτέχνη Χρήστο Κυριάκου και τη ομάδα τού TwoTwenty

Πανσέληνος Αυγούστου 2025: Πότε θα δούμε το «φεγγάρι του Οξύρρυγχου»
Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά θεάματα του καλοκαιρινού ουρανού

Η απόλυτη εμπειρία εικονικής πραγματικότητας στην Αγία Νάπα (και ο πιο fun τρόπος να περάσεις χρόνο με την παρέα σου)
Απόδρασε από την πραγματικότητα και βυθίσου στην περιπέτεια

3 εντυπωσιακά spa στο νησί, που αναζωογονούν σώμα και πνεύμα
Πού θα περάσετε το καλοκαίρι; Όπου κι αν βρεθείτε, υπάρχει ένα spa που θα σας αναζωογονήσει

«Κόβεται» το The Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ: Αντιδράσεις για την απόφαση
Ο Κόλμπερτ είναι σφοδρός επικριτής του Τραμπ, ενώ το δίκτυο μόλις συμβιβάστηκε εξωδικαστικά με τον Αμερικανό πρόεδρο και βρίσκεται σε διαδικασία μεταβίβασης


Stranger Things: Κυκλοφόρησε το teaser της 5ης και τελευταίας σεζόν
Τα νέα επεισόδια της σειράς Stranger Things δεν θα είναι διαθέσιμα πριν το φθινόπωρο, ωστόσο μόλις κυκλοφόρησε το teaser της 5ης και τελευταίας σεζόν

Πέθανε η γνωστή Κύπρια σκηνοθέτρια Ιρένα Ιωαννίδου
Ήταν κόρη του σπουδαίου συγγραφέα Πάνου Ιωαννίδη

Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά
Το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής