Μουσική , Music News

Θέση στον τελικό της Eurovision 2021 διεκδικεί απόψε η Ελλάδα - Τι δείχνουν τα στοιχήματα

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαΐου 2021

Απόψε θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision. Η Στεφανία Λυμπερακάκη που εκπροσωπεί την Ελλάδα με το τραγούδι Last Dance διαγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό προκειμένου να διεκδικήσει το “εισιτήριο” για τον τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαΐου.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα ανέβει στη σκηνή φορώντας μια ολόσωμη κολλητή φόρμα σε αποχρώσεις του μoβ διά χειρός Βρεττού Βρεττάκου. Ο σχεδιαστής σε συνέντευξή του στον OGAE Greece ανέφερε μεταξύ άλλων: “Η Στεφανία είναι ένα υπέροχο, γλυκό νέο κορίτσι, με αυθορμητισμό, εκπέμπει μια φυσικότητα, απλότητα, χωρίς να προσποιηθεί, να προκαλέσει ή να αναδείξει κάτι άλλο.

Είναι ένα όμορφο, φυσικό κορίτσι που μπορεί να μεταμορφωθεί με πολύ έξυπνο τρόπο στην σκηνή χωρίς όμως να χάσει την προσωπικότητα της την φινέτσα της, την αριστοκρατικής της γοητεία… βλέπεις ένα όμορφο νεαρό κορίτσι, σχεδόν εύθραυστο που στο stage τελικά είναι απόλυτα πειθαρχημένη, επαγγελματίας και unbreakable….το ρούχο που εμπνεύστηκα εν τέλη για την Στεφανία έχει όλα αυτά μαζί, ένα δυνατό χρώμα που τρυπάει την οθόνη και ταιριάζει με τα χρώματα το δέρμα και τα μάτια της, εμπνευσμένο κυρίως από την Κ-pop κουλτούρα και έχει πολλά vides από την glam rock προσέγγιση των 80’s.

Έχει λάμψη, χιλιάδες κρυστάλλους που διακοσμούν το σώμα της και την μεταμορφώνουν σε μια glam diva μαθήτρια του θρυλικού Fame. Πανύψηλες μπότες και γάντια που δείχνουν έμφαση στα άκρα της και αναδεικνύουν έτσι κάθε λεπτομέρεια μουσικοχορευτική.

Η προσωπικότητα μια νέας φρέσκιας pop star που μπορεί να είναι ανεπιτήδευτα όμορφη, λαμπερή, με μια νεανική αθωότητα, φυσικότητα, απλότητα και εξευγενισμένη pure ομορφιά”.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα είναι η τέταρτη κατά σειρά που θα ανέβει στη σκηνή αμέσως μετά τη συμμετοχή της Τσεχίας.

Σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων νικήτρια της φετινής Eurovision φαίνεται πως θα αναδειχθεί η Ιταλία με τους Maneskin το τραγούδι “Zitti e buoni”. Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες στη δεύτερη θέση είναι η Γαλλία με το τραγούδι “Voilà” και στην τρίτη η Μάλτα με το “Je Me Casse”. Στην εντέκατη θέση βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Ελλάδα με το “Last Dance” και στην όγδοη η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το τραγούδι “El Diablo”. Υπενθυμίζεται ότι η Κύπρος διαγωνίστηκε στον πρώτο ημιτελικό που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη και πέρασε στον τελικό΄.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close