Μουσική , Music News

Τα 5 hits που θα ακούμε όλοι αυτήν την εβδομάδα

Τα κορυφαία τραγούδια της εβδομάδας από το Ράδιο Πρώτο

Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαΐου 2021

Τα πιο κάτω είναι τα 5 τραγούδια, τα οποία που θα πρωταγωνιστήσουν στο playlist του Ράδιο Πρώτο, αυτήν την εβδομάδα! Εσύ απλά συντονίσου στους 99.3 κι απόλαυσέ τα! 

 

 

Στη θέση νούμερο ένα βρίσκεται μια νέα δυναμική μπαλάντα που θα γίνει σύνθημα. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σκοπεύει για ακόμα ένα καλοκαίρι να βεβαιωθεί ότι δεν θα είναι «Κανένας Μόνος». Με κεκτημένη ταχύτητα μετά από δύο συνεχόμενες μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες (το "Χορεύω' και το "Μην Αργείς") ο καταξιωμένος τραγουδιστής και δημιουργός επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι που θα σε παρασύρει σε μέρη μοναδικά. 

 

 

Ο Jack Savoretti συναντά τον Nile Rodgers στο φωτεινό «Who’s Hurting Who», στη θέση νούμερο 2 του σημερινού top5. Ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Jack Savoretti επιστρέφει με το ακαταμάχητο single «Who’s Hurting Who», ένα ένα λαμπερό κομμάτι soul-pop μουσικής που αναδεικνύει τέλεια τη σαγηνευτική ερμηνεία του Savoretti. Με τον dance ρυθμό, τους αστραφτερούς ήχους τις κιθάρας και τα πλούσια έγχορδα, το τραγούδι αντιπροσωπεύει πλήρως τη διάθεση του «Europiana» να προσφέρει φυγή από την πραγματικότητα. Το «Who’s Hurting Who» είναι το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ του Jack Savoretti, με τίτλο «Europiana», που θα κυκλοφορήσει από την EMI Records / Universal Music στις 25 Ιουνίου.

 

 

Στην 3η θέση, συαντούμε τους Alcatrash, την μπάντα που μας ξεσηκώνει με κάθε ευκαιρία! Οι Alcatrash λοιπόν, με τον μοναδικό τους τρόπο, φέρνουν στο σήμερα το «Είσαι Ό,τι Έχω», ένα από τα διαχρονικά και επιτυχημένα τραγούδια των ‘90s που μας χάρισαν οι Εκείνος & Εκείνος.

 

 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, λίγο πιο κάτω, μας παρουσιάζει το πρώτο της τραγούδι με τίτλο Άναψε καινούργιο μου φεγγάρι, από το album Η Ερωτική Νατάσα. Πρόκειται για ένα τραγούδι που ερμήνευσε πρώτη η Ρένα Κουμιώτη. Μουσική έχει γράψει ο Μίμης Πλέσσας και στίχους ο Άκος Δασκαλόπουλος. Η Νατάσα Θεοδωρίδου σε μια νέα εκτέλεση, ερμηνεύει το τραγούδι αυτό με το βαθύ συναίσθημα που έχει η φωνή της. Η Νατάσα Θεοδωρίδου λατρεύει τη μουσική και μας το αποδεικνύει σε κάθε της ερμηνεία βάζοντάς μας στο μονοπάτι του μουσικού ταξιδιού της.

 

 

Οι Πυξ Λαξ, το συγκρότημα με τη μεγαλύτερη απήχηση από οποιαδήποτε άλλο συγκρότημα στην ελληνική μουσική σκηνή, με αφορμή τα τριάντα χρόνια πορείας τους, κυκλοφορούν ένα εξαιρετικό album «αφιέρωμα» που περιλαμβάνει συνολικά είκοσι τραγούδια, ανάμεσά τους και μια διαφορετική διασκευή του αγαπημένου τους «Άκου Βρε Φίλε», το οποίο μας παρουσιάζουν αλλιώς, με άλλη ματιά, πιο φρέσκο και σημερινό ήχο και με εξαιρετικές και πολύ ενδιαφέρουσες ενορχηστρώσεις!

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close