News

Netflix: Οι νέες σειρές και ταινίες που έρχονται τον Μάρτιο

Όλα τα νέα προγράμματα που θα δούμε τον επόμενο μήνα στη δημφιλή πλατφόρμα

Δημοσιεύτηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2024

Ο Μάρτιος μας επιφυλάσσει νέο πρόγραμμα στην πλατφόρμα του Netflix με νέες ενδιαφέρουσες σειρές αλλά και ταινίες για όλα τα γούστα.

Αναλυτικά τι παίζει τον Μάρτιο

download.jpg

Spaceman (1 Μαρτίου) - Ταινία
Έχοντας διανύσει έξι μήνες μόνος του σε μια ερευνητική αποστολή στο χείλος του ηλιακού συστήματος, ο αστροναύτης Jakub (Adam Sandler) συνειδητοποιεί ότι ο γάμος που άφησε πίσω του ίσως να μην τον περιμένει όταν επιστρέψει στη Γη. Απεγνωσμένος να διορθώσει την κατάσταση για τη γυναίκα του, Lenka (Carey Mulligan), δέχεται βοήθεια από ένα μυστηριώδες πλάσμα από την απαρχή του κόσμου, το οποίο κρύβεται στα έγκατα του σκάφους του.

TG_101_Unit_00568_RT_TRL2.webp

The Gentlemen (7 Μαρτίου) - Νέα Σειρά

Στο "THE GENTLEMEN", ο Eddie Horniman (Theo James) κληρονομεί απροσδόκητα το μεγάλο κτήμα του πατέρα του και ανακαλύπτει ότι ανήκει σε μια αυτοκρατορία κάνναβης. Επιπλέον, διάφοροι εγκληματίες από τον υπόκοσμο της Βρετανίας διεκδικούν ένα κομμάτι από την πίτα. Αποφασισμένος να γλιτώσει την οικογένειά του από τα νύχια τους, ο Eddie προσπαθεί να πάει με τα νερά των κακοποιών. Όσο πιο βαθιά μπαίνει στον κόσμο της εγκληματικότητας, τόσο αρχίζει να του αρέσει.

dam-20220406-07827-r_zmbv.1080.webp


Damsel / Δεσποσύνη (8 Μαρτίου) - Ταινία

Μια φιλότιμη κοπέλα δέχεται να παντρευτεί έναν όμορφο πρίγκιπα, αλλά καταλαβαίνει ότι η βασιλική οικογένεια τη θέλει για να ξεπληρώσει ένα αρχαίο χρέος. Πεταμένη σε μια σπηλιά με έναν δράκο που βγάζει φωτιές, η νεαρή πρέπει να βασιστεί στο μυαλό και τη θέλησή της για να επιβιώσει.

a9-09528-3-r_qqxr.1080.webp

Irish Wish / Ιρλανδική Ευχή (14 Μαρτίου) - Ταινία

Όταν ο έρωτας της ζωής της αρραβωνιάζεται την καλύτερή της φίλη, η Maddie (Lindsay Lohan) αφήνει τα αισθήματά της κατά μέρος για να γίνει παράνυμφος στον γάμο τους στην Ιρλανδία. Λίγες μέρες πριν από τον γάμο του ζευγαριού, η Maddie κάνει μια αυθόρμητη ευχή να βρει τον αληθινό έρωτα και τελικά ξυπνά και είναι εκείνη η μέλλουσα νύφη. Καθώς το όνειρό της μοιάζει να πραγματοποιείται, η Maddie σύντομα συνειδητοποιεί ότι η αληθινή αδελφή ψυχή της είναι ένα τελείως διαφορετικό άτομο.

3bp-103-unit-02188rc_8hv8.1080.webp


3 Body Problem / Το Πρόβλημα των 3 Σωμάτων (21 Μαρτίου) - Νέα Σειρά

Κίνα, δεκαετία του 1960. Η μοιραία απόφαση μιας νεαρής γυναίκας αντηχεί στον χώρο και τον χρόνο μέχρι και σήμερα. Όταν οι νόμοι της φύσης ξετυλίγονται ανεξήγητα μπροστά στα μάτια της, μια κλειστή ομάδα λαμπρών επιστημόνων συνεργάζεται με έναν αντισυμβατικό ντετέκτιβ για να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη απειλή στην ιστορία της ανθρωπότητας.

shirley-unit-06994-r_11wm.1080.webp

SHIRLEY / Σίρλεϊ (22 Μαρτίου) - Ταινία

Το "Shirley" αφηγείται την ιστορία της πρώτης μαύρης βουλευτή και θρύλου της πολιτικής Shirley Chisholm, καθώς και της πρωτοποριακής υποψηφιότητάς της για την προεδρία της Αμερικής. Η ταινία παρουσιάζει τη ριψοκίνδυνη, ανατρεπτική προεδρική προεκλογική της εκστρατεία το 1972.

thebeautifulgame-firstlookimages-2_c9ya.1080.webp


The Beautiful Game / Το Όμορφο Παιχνίδι (29 Μαρτίου) - Ταινία

Ο Mal (Bill Nighy, Living, About Time), ο μάνατζερ της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας αστέγων, πηγαίνει με τους παίκτες του στη Ρώμη με την ελπίδα να κερδίσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων, ένα παγκόσμιο τουρνουά ποδοσφαίρου δρόμου. Τελευταία στιγμή, ο Mal αποφασίζει να πάρει μαζί του έναν ταλαντούχο επιθετικό, τον Vinny (Micheal Ward, Empire of Light, The Book of Clarence), ο οποίος θα μπορούσε να τους βοηθήσει πραγματικά να νικήσουν, μόνο αν είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του το παρελθόν και να γίνει μέρος της ομάδας.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close