Πάμε Ταξίδι

Tα 15 ελληνικά νησιά που προτείνουν για το 2024 οι βρετανικοί Times

Από τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τις Σποράδες μέχρι το Ιόνιο, κάθε συστάδα νησιών διαθέτει ξεχωριστά αξιοθέατα

Δημοσιεύτηκε στις 07 Απριλίου 2024

Σκιάθος, Κως, Ίος, Ζάκυνθος και Κρήτη είναι ανάμεσα στα 15 καλύτερα ελληνικά νησιά που προτείνονται για το 2024 από τους βρετανικούς Times.

«Μπορεί η Σαντορίνη και η Μύκονος να είναι οι προφανείς επιλογές, όμως τα δεδομένα αλλάζουν. Από τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τις Σποράδες μέχρι το Ιόνιο, κάθε συστάδα νησιών διαθέτει ξεχωριστά αξιοθέατα, ώστε να διεκδικούν μια θέση στα επόμενα ταξιδιωτικά πλάνα σας. Το μυστικό βρίσκεται στη διαφορετικότητα», αναφέρει το διεθνές μέσο ενημέρωσης, απευθυνόμενο σε εκατομμύρια ταξιδιώτες που κλείνουν έγκαιρα τις διακοπές τους ενόψει της επόμενης σεζόν.

Η Σκιάθος με τις πανέμορφες παραλίες, η Κως με τις λευκές αμμουδιές και η Ίος με τις εκλεπτυσμένες επιλογές που προσφέρει βρίσκονται στην πρώτη τριάδα ενώ ακολουθούν η Εύβοια για την πεζοπορία και την ιστορία της, η Κρήτη για το εντυπωσιακό εύρος ταξιδιωτικών εμπειριών, η Κέρκυρα για τα καταπράσινα τοπία, η Ρόδος ως ιδανικός οικογενειακός προορισμός, η κοσμική Μύκονος, η Λευκάδα για ταξίδι σε νησί χωρίς πλοίο και η Σαντορίνη για ρομαντικές αποδράσεις.

Skiathos.webp

Σκιάθος

Στον κατάλογο των βρετανικών Times βρίσκονται επίσης η Ύρα για διακοπές χωρίς αμάξια, η Σκόπελος για τους φίλους του «Mamma Mia» και των εξωτικών παραλιών, η Κεφαλονιά με την «κινηματογραφική» γοητεία της, η γραφική Σύμη και η Ζάκυνθος με τη μαγευτική δαντελωτή ακτογραμμή της.

santorini.webp

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close