Δημοσιεύτηκε στις 17 Απριλίου 2024
Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός με τη θερμοκρασία να ανέρχεται γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις, ενώ στην ατμόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη.
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Ασθενής χαμηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, αρχικά ασθενείς 3 και αργότερα μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις, ενώ στην ατμόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά, κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέμπτη ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη κατά διαστήματα. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που το Σάββατο πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή καταιγίδα.
Η θερμοκρασία μέχρι την Παρασκευή θα σημειώσει σταδιακά πτώση, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ το Σάββατο θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Σχετικά

Κολύμπι με φόντο τον Άιφελ: Oι Παριζιάνοι μπορούν (από σήμερα) να κολυμπήσουν ξανά στον Σηκουάνα
Για πρώτη φορά μετά από εκατό χρόνια, το Παρίσι «βουτάει» ξανά στον Σηκουάνα, μετά από ένα φιλόδοξο έργο καθαρισμού


Καυτός Ιούλιος: Έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Αυτό θα είναι το σκηνικό του καιρού το σαββατοκύριακο

Η Lidl Κύπρου στηρίζει για ακόμα μία χρονιά την καλοκαιρινή κατασκήνωση του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
Έμπρακτη προσφορά της εταιρείας προς τον οργανισμό για την ενδυνάμωση και την κοινωνική ενσωμάτωση των παιδιών


Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία – Αισθητή άνοδος τις επόμενες μέρες
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Squid Game: America-Έρχεται το αμερικανικό spin-off με σκηνοθέτη τον David Fincher!
Το φαινόμενο Squid Game ταξιδεύει στο Λος Άντζελες με νέα ιστορία και βαριά ονόματα στο τιμόνι

30 χρόνια Partners: Η διαφημιστική που άλλαξε την επικοινωνία στην Κύπρο
Μια πορεία εξέλιξης, δημιουργικότητας και έργων με ουσία

Νέο μεγάλο ρεκόρ για το Squid Game στο Netflix
Η τρίτη σεζόν κατέλαβε την 1η θέση στα εβδομαδιαία Top 10 της πλατφόρμας σε 93 χώρες. Πρώτη φορά μια σειρά πετυχαίνει κάτι ανάλογο την πρώτη εβδομάδα προβολής της.

Olympo: Η νέα σειρά του Netflix που έχει προκαλέσει φρενίτιδα
Το “Olympo” είναι ήδη στη λίστα των δημοφιλέστερων σειρών του ελληνικού Netflix και σπάει ταμεία σε κάθε χώρα που προβάλλεται


Το “Maritime Cyprus 2025” επιστρέφει στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa
Ένα κορυφαίο γεγονός του διεθνούς ναυτιλιακού χώρου σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο