Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου 2024
Η Εβδομάδα Παγωτού στο Colors Café του ξενοδοχείου Four Seasons, κάνει φέτος το γύρο του κόσμου! Μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε κάθε γωνιά του πλανήτη, μέσα από τα πιο εμβλητικά γλυκά κάθε χώρας, τα οποία θα απολαύσουμε στην πιο παγωμένη και απολαυστική εκδοχή τους.
Το ραντεβού με την Εβδομάδα Παγωτού που θα διαρκέσει από την Παρασκευή 24 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 2 Ιουνίου, δόθηκε σε ένα summer mood event, στην εντυπωσιακή πισίνα μπροστά από το Colors Café. Media, Influencers και food Bloggers, εξερευνήσαν τον παγκόσμιο χάρτη των γεύσεων και δοκίμασαν τα πιο δημοφιλή γλυκά κάθε χώρας στην πιο ευφάνταστη και δροσιστική παραλλαγή τους.

Στη μεγάλη αυτή περιπλάνηση γεύσεων, χρωμάτων και αρωμάτων από όλο τον κόσμο, μας ταξιδεύει ο Executive Pastry Chef του Four Seasons Δημήτρης Χατζηγιάννης και η ομάδα του. Εμείς απλά επιλέγουμε τη χώρα… και το ταξίδι στα δροσερά μονοπάτια δημιουργικών γεύσεων ξεκινά!
Ελληνική Μαστίχα, κυπριακό Παστελάκι και Τριαντάφυλλο, ιταλικά Panettonee και Tiramisu, Pavlova και Kefir από τη Ρωσία, αμερικάνικο Baked Cheesecake και Coffee Cookies, λαχταριστό Profiterole και ρετρό Baba Au Rhum από τη Γαλλία, Pastel de Nada από την Πορτογαλία, Apple Strudel από τη Γερμανία και αρωματικό Tonka από τη Βενεζουέλα… βρίσκονται ανάμεσα στις πρωτότυπες προτάσεις του μενού.

All Time Classic Cocktails με βάση το παγωτό και εμπνευσμένες παγωτοδημιουργίες στην ψυχόμενη πλάκα, συμπληρώνουν τη μοναδική εμπειρία που μας επιφυλάσσει η Εβδομάδα Παγωτού στο Colors Café.
Info: ICE CREAM WEEK: Iconic Desserts from Around the World
24 Μαΐου - 2 Ιουνίου | Colors Café Four Seasons Hotel
@colorscafelimassol @fourseasonscyprus
-
Colors Cafe
24 Μαΐου - 02 Ιουνίου 2024
Σχετικά
Η πίττα της Σάτζιης αλλιώς: Το Katerina Bakery παρουσιάζει δύο νέες γεύσεις που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις
Το Katerina Bakery δίνει ένα απολαυστικό twist στην αγαπημένη πίττα της Σάτζιης με δύο νέες γευστικές προτάσεις που αξίζει να δοκιμάσεις!
Το Vino Cultura γιόρτασε 20 χρόνια ιστορίας, κρασιού και φιλοξενίας
Από μια μικρή κάβα το 2006 σε έναν ξεχωριστό προορισμό για το κρασί και τη γαστρονομία στη Λευκωσία.
KUZUBA: Μια διαφορετική ματιά στη μεσογειακή κουζίνα
Για ακόμη μία χρονιά, το KUZUBA είναι υποψήφιο στα Cyprus Eating Awards, στην κατηγορία Μεσογειακή Κουζίνα
Μεγάλη αλλαγή για ένα από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια της Λευκωσίας μετά από 17 χρόνια!
Το «Παντοπωλείο Καλή Όρεξη», περνά σε νέα εποχή
Στο τρίτο «Τραπέζωμα στην ύπαιθρο», το Καφενείο της Γιωργίας στη Λινού–Φλάσου φιλοξενεί το Πατρικόν
To τρίτο Τραπέζωμα μεταφέρει την κουβέντα στη Λινού - Φλάσου, στο Καφενείο της Γιωργίας
Το πρώτο εστιατόριο μέσα σε θερμοκήπιο έρχεται στην Κύπρο
Ένας νέος χώρος εστίασης ετοιμάζεται να υποδεχτεί το κοινό μέσα σε ένα πραγματικό θερμοκήπιο, δίπλα στο THE BARN
Μεγάλη διεθνής διάκριση για την Κύπρο: Δύο χρυσά μετάλλια στο Global Chefs Challenge
Διπλή διάκριση στους ημιτελικούς της Worldchefs, με πρόκριση στη ζαχαροπλαστική και στη μαγειρική νέων
Live cooking με oysters, paella και bubbles στη ΦΙΖΖΥ ΣΠΡΙΤΖΕΡΙΑ
Μια εμπειρία που συνδυάζει καλό φαγητό και χαλαρή διάθεση.
10 πετρόκτιστα ταβερνάκια στο βουνό που σε ταξιδεύουν στην παράδοση
Με μυρωδιές από σπιτικά φαγητά, τζάκια που ζεσταίνουν τον χειμώνα και αυλές που γεμίζουν το καλοκαίρι, οι ταβέρνες αυτές αποτελούν αυθεντικά καταφύγια γεύσης και φιλοξενίας
Το Υφαντουργείο γίνεται ένα μικρό «στοιχειωμένο» café για το Halloween
Καφές, σπιτικές λιχουδιές και δημιουργικά εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, στις 28 Οκτωβρίου στην παλιά Λευκωσία.
Δύο Κύπριοι σεφ εκπροσωπούν την Κύπρο στον διεθνή διαγωνισμό μαγειρικής στο Βελιγράδι
Η Κύπρος ταξιδεύει στο Βελιγράδι με στόχο μια θέση στον παγκόσμιο τελικό του Worldchefs Global Chefs Challenge 2027, στη Σαγκάη
Μια τελευταία Κυριακή στο Columbia Sun, μέχρι το καλοκαίρι του 2027
Κάθε καλοκαίρι έχει το δικό του τέλος.