Things to Do , Προσεχώς

Έρχεται τον Αύγουστο το Pafos International Street Festival

Το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς ετοιμάζεται να υποδεχθεί η Πάφος.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2024

Πρόκειται για το πρώτο διεθνές υπαίθριο φεστιβάλ με την ονομασία Pafos International Street Festival το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Πάφο τον προσεχή Αύγουστο και ήδη συγκεντρώνει τα βλέμματα και το ενδιαφέρον εντός και εκτός Κύπρου. Οι συμμετοχές που ήδη έχουν εξασφαλιστεί καθιστούν το Pafos International Street Festival μοναδικό στο είδος του.

Το Pafos International Street Festival, που έχει προγραμματιστεί να γίνει στην Πάφο τον Αύγουστο, θα είναι μια επταήμερη φιέστα με καταπληκτικές παραστάσεις ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια για ντόπιους και ξένους.

Πρόκειται για εκδήλωση η οποία είναι εμπνευσμένη και σχεδιασμένη στα πρότυπα των πετυχημένων και δημοφιλών ευρωπαϊκών φεστιβάλ και θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη γιορτή που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Πάφο!

Πότε και πού;
Από τις 26 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου 2024, ξεκινώντας από τις 7:00 κάθε απόγευμα, θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία παραστάσεων από διαφορετικούς καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο σε επτά διαφορετικές τοποθεσίες στον παραλιακό δρόμο στην Κάτω Πάφο και στο Κτήμα (πόλη της Πάφου).

Τι ακριβώς περιλαμβάνει;
Συνολικά κατά τη διάρκεια των επτά αυτών ημερών θα λαμβάνουν χώρα μέχρι και 24 παραστάσεις κάθε μέρα. Οι παραστάσεις θα καλύπτουν ποικίλα είδη, όπως ακροβατικά, επιδείξεις από ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργικά και κωμικά νούμερα, με τη συμμετοχή κλόουνς αλλά φυσικά και μουσική, χορό και άλλα πολλά.

Πρόκειται για μια καταπληκτική φιέστα χαράς και διασκέδασης, ένα «ανοικτό σόου θεάματος», με καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο!

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί στο προσεχές διάστημα γιατί, σύμφωνα με τους διοργανωτές, αναμένεται να προστεθούν και νέοι καλλιτέχνες. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ, όπου μπορείτε να δείτε τα πάντα που αφορούν τους καλλιτέχνες και τα προφίλ τους https://pafosisfestival.com

Ελεύθερη είσοδος χωρίς εισιτήρια
Το πρωτότυπο αυτό γεγονός το οποίο στόχο έχει να καταστεί θεσμός θα είναι ανοιχτό για όλο τον κόσμο και δεν απαιτούνται εισιτήρια. Θα είναι μια πολυήμερη εκδήλωση στην οποία οι επισκέπτες θα αποφασίζουν, βάσει των ενδιαφερόντων τους, που θα πάνε και φυσικά θα έχουν οι ίδιοι το ελεύθερο αν επιθυμούν να “ανταμείψουν” τους καλλιτέχνες, όπως ακριβώς γίνεται δηλαδή σε όλα τα αντίστοιχα μεγάλα φεστιβάλ του κόσμου αλλά και με όλους τους καλλιτέχνες του δρόμου στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου.

Με λίγα λόγια θα παρουσιάζονται ανοικτές παραστάσεις σε δημόσιους χώρους με την …παράδοση του καπέλου (ή busking) για φιλοδωρήματα, μια πράξη που χρονολογείται από την αρχαιότητα.

Σήμερα, «καλλιτέχνες του δρόμου» υπάρχουν σε όλο τον κόσμο και οι περαστικοί, που απολαμβάνουν τις παραστάσεις τους, βάζουν χρήματα σε ένα καπέλο για τους καλλιτέχνες – κι αυτή είναι η μοναδική πληρωμή τους.

small-program-1024x1024.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close