Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουνίου 2024
Η πολυσυζητημένη φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Γιουροβίζιον, Μαρίνα Σάττι ξεκινάει από τις 14 Ιουνίου μία μεγάλη περιοδεία που περιλαμβάνει πόλεις της Ελλάδας, της Ευρώπης αλλά και της Κύπρου.
Η ταλαντούχα μουσικός και ερμηνεύτρια μετά την παρουσία της στο μεγάλο ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό με το επιτυχημένο τραγούδι της "Ζάρι" κάνει μία στάση από την περιοδεία της και στην Κύπρο κουβαλώντας μάλιστα μαζί της τα καινούργια της τραγούδια από τον νέο της δίσκο που κυκλοφόρησε πρόσφατα.
Pop, mainstream και ethnic, σαγηνευτική, αισθησιακή αλλά και τρυφερή, κυρίαρχη και λαμπερή, η Μαρίνα Σάττι, εκπροσωπεί φέτος την Ελλάδα στην Eurovision με το ΖARI της ξεσηκώνοντας το κοινό εντός και εκτός της χώρας ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να μεταφέρει, σε κάθε σκηνή το καλοκαίρι ένα δυναμικό live.
Η Μαρίνα δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει, κάθε χρόνο φέρνει και μια νέα πρόταση στη μουσική της, μέσα από ένα χαρμάνι αναφορών, επιρροών και επιλογών που ξαφνιάζουν και ανανεώνουν διαρκώς τη σχέση της με το κοινό. Φέτος, ειδικά, μας καλεί στις συναυλίες της με φόρα και διάθεση ανατροπής. Μέσα από απρόσμενες προσεγγίσεις και πειραματισμούς με pop και urban στοιχεία, η Μαρίνα δεν σταματά να αναδομεί με απαράμιλλη φρεσκάδα όλο το εύρος από την παραδοσιακή μουσική των Βαλκανίων ως την trap.
Από τη Μάντισσα ως τη YENNA της, από το viral του περσινού καλοκαιριού TUCUTUM, ένα τραγούδι-σχόλιο πάνω στη βαλκανική trap, έως την πανευρωπαϊκή έκρηξη που προξένησε το ZΑRI της που «κάθισε» από τις πρώτες μέρες στο #1 σε YouTube, spotify, apple music αλλά και στο #50 global YouTube, η Μαρίνα Σάττι υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της και στις συναυλίες της. Mε ένα πρόγραμμα που θα μας ταρακουνήσει, θα μας μαγέψει και θα μας κάνει να χορεύουμε στο ρυθμό της χωρίς να δίνουμε λόγο σε κανέναν.
Ζουρνάς, νταούλι και 808, πολυφωνικές αλχημείες, γκάιντα και beats, trap και αισθησιασμός –η Μαρίνα Σάττι ρίχνει το Ζάρι της αυτό το καλοκαίρι και τολμά να είναι αυτή ακριβώς που νιώθει όπου κι αν βρεθεί! Ακολουθήστε την και κάντε ακριβώς το ίδιο!
Η Μαρίνα Σάττι θα βρεθεί τον Ιούλιο σε Λευκωσία και Λεμεσό για δύο ξεχωριστές συναυλίες γεμάτες με τις μοναδικές μουσικές και τα τραγούδια της.
>> Κυριακή 16 Ιουλίου, Αμφιθέατρο Ιδαλίου, Λευκωσία, 21.00. Εισιτήρια ΕΔΩ
>> Δευτέρα 17 Ιουλίου, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός, 21.00.
Σχετικά

Ξεκίνησε η προπώληση για τη συναυλία με Γιοκαρίνη, Ζιώγαλα, Καζούλη και Παπαδόπουλο
Τέσσερις αγαπημένοι δημιουργοί και αυθεντικοί ρόκερ μοιράζονται με το κοινό «τα τραγούδια της ζωής τους»

Τρεις μουσικοί μας ταξιδεύουν στην Κρήτη με παραδοσιακά τραγούδια
Ένα ταξίδι σε παραδόσεις και μελωδίες του Αιγαίου και της Μικράς Ασίας

Ο διεθνούς φήμης κοντραμπασίστας Kham Meslien στην Αξιοθέα
Έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο για να παρουσιάσει στο κοινό της Αξιοθέας, την αφηγηματική δύναμη του κοντραμπάσου του

Οι Prospectus επιστρέφουν ανανεωμένοι για μία ξεχωριστή εμφάνιση στην Λευκωσία
Το πρώτο live μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μεσημέρη

Σοφία Αρβανίτη, Δημήτρης Μεντζέλος & Group In Therapy band, στο απόλυτο πάρτι
Το απόλυτο 80s-90s πάρτυ στην Πλατεία Αμφιθεάτρου Ιδαλίου

Η μουσικοχορευτική δημιουργία "Αιθέρας" των Άντη Σκορδή και Παναγιώτη Μηνά στο Φεστιβάλ Αξιοθέας
Το έργο επιδιώκει να προκαλέσει το κοινό να αναστοχαστεί καθώς φωτίζει μύθους και λατρευτικές πρακτικές της προελληνικής Κύπρου

"Κυπριακές φωνές και μελωδίες" από την μουσική παράδοση της Κύπρου
Η μουσική διαδρομή ξεκινά από τα διαλεκτικά ποιητικά κείμενα και τους καρτσιλαμάδες, και φτάνει μέχρι τη μελοποιημένη ποίηση

Νέα ημερομηνία για τη μουσική βραδιά στο χωριό, με τον Κώστα Καραφώτη
Στη Σωτήρα Λεμεσού το φθινόπωρο ανεβαίνει μελωδικά!

Φιλανθρωπική συναυλία «Στο Δρόμο της Καρδιάς» με τη μουσική και τα τραγούδια των Κώστα Κακογιάννη και Πάμπου Κουζάλη
Με τις Γεωργία Νεοκλέους, Μάριαμ Βενιζέλου, Άντρεα Μάρκου, Ειρήνη Κακογιάννη, Άντρεα Νεοκλέους και Μάρα Κωνσταντίνου

"Αγγέλων ήχοι" με τον Κύπριο τενόρο Μάριο Χαραλάμπους και την Λιβανέζα σολίστ Ribale Wehbe στην Αξιοθέα
Δύο διεθνούς φήμης σολίστ και ερμηνευτές της βυζαντινής μουσικής

Λευτέρης Μουμτζής στο Φεστιβάλ Αξιοθέας
Παρουσιάζει μια ηχητική τελετουργία η οποία συνδυάζει ηλεκτρονικά στοιχεία, ατμοσφαιρική ροκ και υπνωτική φολκ

Δύο αστέρια της διεθνούς μουσικής σκηνής συμπράττουν με τη Σ.O.K. στις συναυλίες Starlight 2
Η αρπίστρια Lavinia Meijer και η βραβευμένη με Grammy μαέστρος Karen Kamensek έρχονται στην Κύπρο