Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουλίου 2024
Το καλοκαίρι στη Λευκωσία είναι ξεχωριστό. Εδώ οι βραδιές έχουν δροσιά και όμορφες προτάσεις για έξοδο στην πόλη. Ο έναστρος ουρανός της πρωτεύουσας γίνεται πυξίδα κι οδηγός, για κάθε νόστιμο στέκι και αυλή της πρωτεύουσας.
Μία από τις ιδανικότερες επιλογές για βραδυνή έξοδο αυτό το καλοκαίρι στην πρωτεύουσα, είναι αυλή του γνωστού εστιατορίου του Στροβόλου Παλαιά Ελιά. Μία πρόταση εξόδου που αγαπήθηκε τόσο από Λευκωσιάτες όσο και λάτρεις του καλού φαγητού από όλο το νησί που κλείνουν τραπέζι για να απολαύσουν τις νοστιμιές της Παλαιάς Ελιάς.

Ο χώρος της Παλαιάς Ελιάς είναι ιδιαίτερος, προσεγμένος και ξεχωρίζει με κύριο πρωταγωνιστή τώρα το καλοκαίρι την περιποιημένη αυλή της με την εντυπωσιακή ελιά να δεσπόζει στον χώρο. Εδώ, θα απολαύσεις με άνεση και άψογη εξυπηρέτηση φαγητό και ποτό, με το πράσινο να σε περιτριγυρίζει.

Η Παλαιά Ελιά φροντίζει να ανανεώνει πολύ συχνά το μενού της δημιουργώντας πιάτα με έμφαση στις γεύσεις του τόπους μας, νόστιμες κυπριακές συνταγές με σύγχρονες πινελιές και δημιουργικά twist που απογειώνουν τις γεύσεις στον ουρανίσκο μας. Η φιλοσοφία του εστιατορίου κινείται γενικά σε προτάσεις για τη μέση ώστε οι παρέες να μοιράζονται και να απολαμβάνουν διάφορες γεύσεις και συνταγές. Το δροσερό καλοκαιρινό αεράκι θα σε συντροφεύει απολαμβάνοντας το δείπνο σου που θα το παντρέψεις αρμονικά με καλό κρασί από τις καλά ενημερωμένες λίστες του εστιατορίου που επιλέγει ξεχωριστές ελληνικές και κυπριακές ετικέτες για την κάβα του.

Κάθε όμορφη νύχτα επενδύεται με υπέροχες μουσικές επιλογές. Η Παλαιά Ελιά διαθέτει ένα εξαιρετικό playlist με επιλογές τραγουδιών από τα 80s και 90s μέχρι το σήμερα που θα σου κάνουν ακόμη πιο όμορφη την βραδιά σου.
Το σκηνικό ολοκληρώνεται με ένα υπέροχο lounge vibes, ιδανικό για τα καλοκαιρινά μας βράδια. Σημείωσε, πως, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για χώρο στάθμευσης αφού το εστιατόριο διαθέτει ένα άνετο χώρο πάρκινγκ.
Κι αυτό το καλοκαίρι θα περάσουμε αξέχαστες, δροσερές βραδιές με καλό φαγητό, κρασί και μουσική στην όμορφη αυλή της Παλαιάς Ελιάς στον Στρόβολο που συζητιέται!
(22252600) Σταδίου 44, Στρόβολος, Λευκωσία.
Σχετικά
H Λευκωσία απολαμβάνει BBQ από τον Jeffrey Hoffens στο υπέροχο COOKNOOK
Το σκηνικό; Καπνός, φωτιά, λαχταριστές μυρωδιές και το πάθος για καλό ψήσιμο
Κυπριακό ξενοδοχείο στη λίστα με τα κορυφαία διεθνώς στην εμπειρία πρωινού
Διεθνής Διάκριση για το Hilton Nicosia, στην Έγκωμη!
Η νέα καφετέρια της Λευκωσίας, θα λειτουργεί από νεαρούς ενήλικες με αυτισμό
Η πρώτη κυπριακή επιχείρηση κοινωνικού έργου, η οποία έχει στο επίκεντρό της την κοινωνική ένταξη
Το Οινοποιείο Βλασίδη τολμά να πειραματιστεί με εμβληματικές ελληνικές ποικιλίες
Το αποτέλεσμα είναι η κυπριακή εκδοχή του Ασύρτικου της Σαντορίνης και του Αγιωργίτικου της Νεμέας
ARARAT- The Signature Collection: Εκεί όπου τα Χριστούγεννα αποκτούν γεύση, λάμψη και μαγεία
Εδώ γράφεται η χρυσή σελίδα των φετινών γιορτών: στο ARARAT.
25 στάσεις για χειμερινές αποδράσεις και αυθεντικό φαγητό στην κυπριακή ύπαιθρο
Ανακαλύψτε χωριά, ταβέρνες και κρυμμένες γωνιές που μεταμορφώνονται σε ιδανικούς χειμερινούς προορισμούς
Ένα δείπνο. Δύο κορυφαίοι σεφ. Τρία αστέρια Michelin
Ο βραβευμένος σεφ Χριστόδουλος Θεοφάνους υποδέχεται στην κουζίνα του τον αστεράτο σεφ Jacob Jan Boerma
Από το French Depot στο Wine & More: Η ιστορία πίσω από μία οινική επιτυχία
O ιδρυτής Christophe Chaillou και ο γιος του Raphael, μιλούν για την πορεία, τις προκλήσεις, την εξέλιξη του κυπριακού κοινού και το όραμά τους για το μέλλον.
Δοκιμάσαμε το νέο Amano Kitchen Bar: η Λευκωσία αποκτά τη δική της σύγχρονη μεσογειακή ταυτότητα
Το αγαπημένο city spot επιστρέφει με μεσογειακή κουζίνα, νέα φιλοσοφία και υπογραφή Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλου
O Tσιάκκας κατεβαίνει στον Κασκαντέρ στα Λύμπια
Για κουβέντα, κρασιά, παλαιωμένη ζιβανία και Κουμανταρία
Salt & Fire: Εκλεπτυσμένη γιορτινή εμπειρία με μοναδικά Festive Menus
Tο ιδανικό σκηνικό για ξεχωριστές στιγμές.
Το νέο street food που μόλις έκανε την εμφάνισή του, μας έρχεται από τρεις ηθοποιούς που αγαπούν το burger όσο εμείς
Ο Μιχάλης Αναγιωτός, ο Χάρης Αριστείδου και ο Νικόλας Κουρουζίδης μάς συστήνουν το μπεργκεράδικό τους!