Μουσική , Music News

Αθήνα-Θεσσαλονίκη: Τα 16 καλύτερα μουσικά σχήματα του φετινού χειμώνα

Πού εμφανίζονται οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες - Οι συνεργασίες που θα ξεχωρίσουν

Δημοσιεύτηκε στις 02 Σεπτεμβρίου 2024

Κλείδωσαν οι περισσότερες συνεργασίες για τα σχήματα του χειμώνα στις ελλαδικές πίστες και ανακοινώθηκαν μερικές από τις ημερομηνίες έναρξης των σχημάτων. Για να δούμε πού και με ποιους θα εμφανίζονται φέτος οι αγαπημένοι μας τραγουδιστές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ας ετοιμαζόμαστε για ταξιδάκι στην Ελλάδα για να τους απολαύσουμε.

d3b1586c92e4e992f7538dec32863c3f.jpg

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ
Ξεκίνησε 31 Αυγούστου

Στο πλευρό του φέτος η εντυπωσιακή Ζοζεφίν! και ο χειμώνας θα είναι πολύ θερμός! Ο μοναδικός Νίκος Βέρτης και η εξαιρετική μουσική συντροφιά του, συνεχίζουν δυναμικά τις ατμοσφαιρικές εμφανίσεις τους και τη νέα σεζόν. Εικόνες, μελωδίες και ήχοι που εντυπωσιάζουν, φαντασμαγορικά σκηνικά και μπαλέτα, ποιότητα, ποικιλία και εκπλήξεις σε ένα μοναδικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα, μια μουσική παράσταση που αν την έχεις δει μια φορά θέλεις σίγουρα να την ξαναδείς! Ο Νίκος Βέρτης στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του, ανανεωμένος και κεφάτος με τα αγαπημένα τραγούδια του, την αμεσότητά του, είτε παρέα με την ορχήστρα του είτε με τη κιθάρα του γίνεται ένα με τον κόσμο που διασκεδάζει και τραγουδά με την ψυχή του. Στο πλευρό του Νίκου Βέρτη συμμετέχουν οι γνώριμοι πια συνεργάτες του, καλλιτέχνες με ωραίες φωνές και ρεπερτόριο.

garbi.png

ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΡΗ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΑΝΗΣ
LAV STAGE, Αθήνα
Ξεκίνησε 31 Αυγούστου
Η συνέχεια των καλοκαιρινών εμφανίσεων για την Καίτη Γαρμπή και τον Γιώργο Λιβάνη, τον Σεπτέμβριο, στο «LAV STAGE», είχε δωθεί ως υπόσχεση όταν ο χώρος έκλεισε προσωρινά για διακοπές. “Μην μελαγχολήσετε, θα είναι ιεροσυλία να μην τα ξαναπούμε σύντομα”. Και η ώρα ήρθε! Η κορυφαία λαϊκή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή υποδέχεται ξανά τον μοναδικό Γιώργο Λιβάνη στο «LAV STAGE»! Η Καίτη Γαρμπή, η «ντίβα της καρδιάς μας» με τις αμέτρητες διαχρονικές επιτυχίες, έπειτα από τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της το καλοκαίρι στην Αθήνα, επιστρέφει στο «LAV STAGE» για να σφραγίσει τις νύχτες μας. Ο Γιώργος Λιβάνης, ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος διαγράφει τη δική του δυναμική πορεία στη δισκογραφία και τις live εμφανίσεις, έρχεται να ανεβάσει τη διασκέδαση στα ύψη με δυνατές ερμηνείες και την εκρηκτική του ενέργεια on stage. Μαζί τους ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος Δημήτρης Σχοινάς και η Emmanouela.

unnamed-40-1.jpg

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ
Barbarella Live party, Θεσσαλονίκη από 13 Σεπτεμβρίου
Hotel Ermou, Αθήνα
Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024, για μία ακόμα χρονιά, η «απόλυτη Ελληνίδα star» θα κάνει πρεμιέρα στο «Barbarella» της Θεσσαλονίκης. Τα μοναδικά live της Άννας Βίσση στο Barbarella, στη Θεσσαλονίκη επιστρέφουν! Η Άννα Βίσση, η αγαπημένη όλων μας και η ανατρεπτική μπάντα της, ξεκινούν από το «Barbarella Live Party» και τη Θεσσαλονίκη τα απόλυτα parties του φετινού χειμώνα! Rock glam ενέργεια, πάθος, λάμψη, αισθησιασμό, συγκίνηση, διαχρονικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες και εκρηκτικά συναισθήματα, συνθέτουν το παζλ μιας ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας, που μόνο η Άννα Βίσση με αγάπη υπερβολική ξέρει να χαρίζει σε όλους εμάς. To «Barbarella Live Party» βάζει ξανά τη δική του ανεξίτηλη υπογραφή στις νύχτες της Θεσσαλονίκης, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από τις 13 Σεπτεμβρίου. Μετά τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη η Άννα Βίσση θα συνεχίσει για ένατη συνεχόμενη χρονιά στο Hotel Ermou.

oikonomopoulos.webp


ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ
Πύλη Αξιού, Θεσσαλονίκη από Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου
Ο Νίκος Οικονομόπουλος επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και ξεκινά τις φθινοπωρινές του εμφανίσεις από την Πύλη Αξιού κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Ο Νίκος Οικονομόπουλος υπόσχεται στιγμές γνήσιας λαϊκής διασκέδασης με τα αγαπημένα του τραγούδια, που ξεσήκωσαν τους θεατές των sold out συναυλιών του σε όλη την Ελλάδα.

foureira.webp

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ
NOX, Αθήνα
Μετά την μεγάλη επιτυχία και αποδοχή που έλαβε η Ελένη Φουρέιρα στο NOX στην περσινή της συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο, το απόλυτο pop icon της γενιάς της, όπως όλα δείχνουν πρόκειται να συνεχίσει τις ζωντανές της εμφανίσεις στον χώρο του NOX στην Ιερά Οδό κάθε Πέμπτη. Η fuego Ελένη Φουρέιρα έρχεται με εντυπωσιακές χορογραφίες, εμφανίσεις που κόβουν την ανάσα και εκρηκτικές ερμηνείες στη σκηνή του NOX κάθε Πέμπτη. Το NOX μετατρέπεται σε ένα pop club διεθνών προδιαγραφών που θα υποδεχτεί την κορυφαία Ελληνίδα pop star, τα σκηνικά και τις χορογραφίες της.

sabanis-votanikos.webp


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ Live Stage, Αθήνα
Μαζί του ο Γιώργος Κακοσσαίος
Ο Γιώργος Σαμπάνης, αν όντως το σχήμα επιβεβαιωθεί, πρόκειται να συνεργαστεί με τον Γιώργο Κακοσαίο στον Βοτανικό. Ο πιο πετυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του Γιώργος Σαμπάνης συνεχίζει για τρίτη χρονιά στον Βοτανικό Live Stage, συναντώντας τον τάχιστα ανερχόμενο Γιώργο Κακοσαίο, στην απόλυτη μουσική συνάντηση του φετινού χειμώνα. Ο Βοτανικός ανοίγει ξανά τις πόρτες του αυτό τον χειμώνα φιλοξενώντας στην πίστα του ένα δυνατό μουσικό σχήμα με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Σαμπάνη και τον Γιώργο Κακοσαίο. Μετά τις συνεργασίες του με την Έλενα Παπαρίζου και τη Δέσποινα Βανδή ο Γιώργος Σαμπάνης συμπράττει με τον Γιώργο Κακοσαίο, ο οποίος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην περσινή του συνεργασία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στην Ακτή Πειραιώς. Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ live stage ανακαινίζεται και υποδέχεται μία από τις πιο πολυαναμενόμενες συνεργασίες του φετινού χειμώνα.

8a2e3154-AS2A5480.jpg

ΠΑΟΛΑ
THEAMA Athens Live
Μαζί της ο ΝΙΝΟ και ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ
Η επιστροφή της Πάολα στη νυχτερινή Αθήνα είναι γεγονός σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο, το THEAMA ATHENS που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες της. Μαζί της και ο ΝΙΝΟ σε μία από τις ανατρεπτικές εμφανίσεις τους. Η εκρηκτική τραγουδίστρια επιστρέφει στην Αθήνα έτοιμη να ξεσηκώσει το κοινό της πρωτεύουσας με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα στο ολοκαίνουργιο THEAMA Athens Live Stage, πρώην Palais Royal, στο Μαρούσι! Έτοιμη όπως πάντα να δώσει τον καλύτερό της εαυτό η Πάολα ανεβαίνει… βόρεια σε έναν πολυτελή χώρο, ασύγκριτης αισθητικής! Η κορυφαία ερμηνεύτρια της γενιάς της με τις συνεχείς sold out εμφανίσεις θα συνυπάρξει επί σκηνής με ονόματα – έκπληξη σε μια συνεργασία που θα συζητηθεί!

mazonakis235-1200x807.webp


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ
Fantasia
Μαζί του η Λένα Ζευγαρά
Πρεμιέρα: Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου
Ο Γιώργος Μαζωνάκης ετοιμάζει την πολυπόθητη επιστροφή του στις νυχτερινές πίστες στο Fantasia. Ο τραγουδιστής με τις μεγάλες επιτυχίες και τις εκκεντρικές εμφανίσεις σκοπεύει να σύρει τον χορό των χειμερινών εμφανίσεων ήδη από τον Σεπτέμβριο και για κάθε Πέμπτη και Σάββατο. Ο ίδιος, μέσα από video που δημοσίευσέ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, επισκέπτεται το εμβληματικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων και επιτηρεί τις εργασίες που πρόκειται να γίνουν για να φιλοξενήσουν το πρόγραμμά του. Πλέον μέσα από τους λογαριασμούς του Fantasia στα social ανακοινώθηκε και επίσημα ως ημερομηνία της πρεμιέρας, η Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου και η συνεργασία του με την εκρηκτική Λένα Ζευγαρά.

nox-remos-vandi.webp


ΡΕΜΟΣ - ΒΑΝΔΗ
ΝΟΧ, Αθήνα

Ο Αντώνης Ρέμος, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής και η σούπερ σταρ Δέσποινα Βανδή ενώνουν τις δυνάμεις τους τον φετινό χειμώνα στο NOX σε ένα πρόγραμμα που έρχεται για να αφήσει εποχή στη νυχτερινή Αθήνα. Δύο σπουδαίες φωνές με πλούσιο ρεπερτόριο και τεράστιες επιτυχίες, θα δημιουργήσουν ένα φαντασμαγορικό πρόγραμμα στο NOX γεμάτο λαϊκές και ποπ πινελιές με αναδρομές στο ελληνικό τραγούδι και με κύριο κορμό τα δικά τους αγαπημένα τραγούδια. Ο Αντώνης Ρέμος, με τη μαγική φωνή του, την αμεσότητά του, τις μοναδικές του ερμηνείες θα θυμηθεί ορισμένες από τις μεγάλες του επιτυχίες. «Τι ήμουνα για σένανε», «Έκρυψα το πρόσωπό μου», «Έλα να με τελειώσεις», «Χίλια σπίρτα», «Η καρδιά με πηγαίνει εμένα» και πολλά ακόμα παλιά και νέα τραγούδια. Η Δέσποινα Βανδή με τον πηγαίο τρόπο έκφρασης, την αλήθεια της και την άνεσή της επί σκηνής με τα τραγούδια που την καθιέρωσαν «Στα δωσα όλα», «Έλα», «Το κοριτσάκι σου», «Λάθος άνθρωπος», αλλά και τις νεότερες επιτυχίες της, την «Πανσέληνο» και το «Είμαι γυναίκα» θα δημιουργήσει ένα κύμα διασκέδασης όπως μόνο εκείνη ξέρει. Δέσποινα Βανδή και Αντώνης Ρέμος ετοιμάζουν το απόλυτο χειμωνιάτικο πάρτυ στην τεράστια και πολυτελή σκηνή του NOX στην Ιερά Οδό τον φετινό χειμώνα.

pantazis-kokkinou-romeo.webp

ΠΑΝΤΑΖΗΣ - ΚΟΚΚΙΝΟΥ
Romeo, Αθήνα
Έναρξη: Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου
Ο μοναδικός Λευτέρης Πανταζής θα προκαλέσει «ταραχή» την Πέμπτη 18 Απριλίου στο μεγάλο GRAND OPENING του ROMEO CLUB και η Έλλη Κοκκίνου θα ανέβει στο stage του Romeo Club και θα βάλει φωτιά στις νύχτες μας. Ο Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου κάθε Πέμπτη και Σάββατο επιμένουν στην απόλυτη εμπειρία διασκέδασης στην παραλιακή.

o-thodoris-ferris-ypodechetai-ton-niko-apergi-sto-posidonio-music-hall.jpg


ΦΕΡΡΗΣ - ΑΠΕΡΓΗΣ
Posidonio Music Hall, Αθήνα
Επανέναρξη: Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου
Οι δυο μοναδικοί καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους και μας υπόσχονται απολαυστικές στιγμές. Ο Νίκος Απέργης ο έτερος της παρέας θα μας απογειώσει στο νέο κύκλο εμφανίσεων του Posidonio Music Hall. Το Posidonio Music Hall επιστρέφει τον Sept;emrbio με τον Θοδωρή Φέρρη, τον απόλυτο ερωτικό τραγουδιστή. Δίπλα του θα βρίσκεται ο μοναδικός Νίκος Απέργης και μαζί αποτελούν το κορυφαίο σχήμα του καλοκαιριού. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Posidonio Music Hall», το απόλυτο place to be της νυχτερινής διασκέδασης!

iakovidis-vogue.webp


ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ
Vogue Club Athens
Μαζί του η Ήβη Αδάμου και Ρία Ελληνίδου. Συμμετέχει ο Χρήστος Σαντικάι
Επανέναρξη: Παρασκευή 𝟔 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ένας από τους καλύτερους διασκεδαστές της νυχτερινής Αθήνας με επιτυχίες στο δυναμικό του, τόσο ως τραγουδιστής, όσο και ως συνθέτης επανέρχεται στις Αθηναϊκές πίστες στο Vogue Club Athens. Με ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες ο Πέτρος Ιακωβίδης στο Vogue Club Athens με πολλές επιτυχίες και τη Ρία Ελληνίδου στο πλευρό του. “Σ΄αγαπάω σου φώναξα”, “Οδός Τσιμισκή”, “Για πάντα”, “Αποτυπώματα”, είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια που θα ακουστούν στο Vogue Club Athens από τον Πέτρο Ιακωβίδη. Το μαγαζί έχει ήδη ανανεωθεί και οι πόρτες θα ανοίξουν την Παρασκευή 10 Μαϊου, με τον Πέτρο Ιακωβίδη και την Ρία Ελληνίδου να δίνουν το παρών κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Vogue Club Athens. Μαζί τους και ο Χρήστος Σαντικάι.

marinela-1.jpg

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ
ΝΟΧ, Αθήνα
Κάθε Τετάρτη
Μετά την μεγάλη επιτυχία και την αγάπη που έλαβε η Μαρινέλλα στο NOX, η μεγάλη ερμηνεύτρια όπως όλα δείχνουν πρόκειται να συνεχίσει τις ζωντανές της εμφανίσεις στην Ιερά Οδό. Η αγαπημένη όλων, έρχεται για να μας ταξιδέψει μέσα από μια λαμπρή πορεία, με τραγούδια που μας σημάδεψαν, μας συντρόφευσαν, μας έκαναν να ερωτευτούμε, να συγκινηθούμε και να ονειρευτούμε με την αξεπέραστη φωνή της. Η σπουδαία ερμηνεύτρια αποτελεί ζωντανό και φωτεινό σύμβολο του χθες και του «Σήμερα…», διατηρώντας ζωντανή τη σχέση της με το πολυάριθμο κοινό της. Η επιμονή και η συνεχής της αναζήτηση για κάθε είδους πρόκληση την καθιέρωσαν ως την γυναίκα που διαμορφώνει κάθε εποχή, ενώ συνεχίζει να συγκινεί και να εμπνέει τις νεότερες γενιές, ξαφνιάζοντάς μας με τις φρέσκιες ιδέες και τις προτάσεις της σε συνεργασίες, σε τραγούδια και παραστάσεις, αναζητώντας πάντα αυτό το κάτι διαφορετικό! Το ατμοσφαιρικό NOX είναι έτοιμο να αγκαλιάσει ξανά τη Μαρινέλλα. Ένας υπέροχος χώρος, μοναδικής αισθητικής, ειδικά διαμορφωμένος, για τις βραδιές αυτές. Η Μαρινέλλα τις Τετάρτες ξανά στο NOX!

natasa-theodoridu.webp

ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
Ακτή Πειραιώς
Μαζί της σύμφωνα με ακόμα μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες θα είναι η Αναστασία με την οπόια σύντομα ολοκληρώνουν την sold out περιοδεία τους στην Ελλάδα Η Νατάσα Θεοδωρίδου όπως όλα δέιχνουν θα συνεχίσει για μία ακόμα χρονιά τις ζωντανές της χειμερινές εμφανίσεις στην Ακτή Πειραιώς! Μετά την περσινή τεράστια επιτυχία, η κορυφαία λαική ερμηνεύτρια επιστρέφει ανανεωμένη για να μας χαρίσει ακόμα περισσότερα μαγικά βράδια όπως μόνο εκείνη ξέρει. Ερωτας, χαρά, γέλιο, συγκίνηση μέσα από τις αμέτρητες επιτυχίες της Νατάσας Θεοδωρίδου που όλοι θα τραγουδήσουμε δυνατά!

adamantidis-ebati-north.webp

ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ
Εμπατη North 
Έναρξη: Σεπτέμβριος
Με ένα στόρι στο instagram ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Θέμη Αδαμαντίδη το Empati North. Ο Θέμης Αδαμαντίδης ξανά στην πίστα του Εμπατή North, επειδή η νύχτα μυρίζει γιασεμί.

μακροπουλος-πλουταρχοσ-νεα.jpg

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ - ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ
Άνοδος Live Stage
Δεν γίνεται να είσαι στην Αθήνα και να μην πας να παρακολουθήσεις το «Καλύτερο παιδί» και έναν από τους καλύτερους τραγουδιστές της Ελλάδας, τον Γιάννη Πλούταρχο, ο οποίος για μία ακόμη σεζόν χαρίζει στιγμές απόλυτης νυχτερινής διασκέδασης. Και για μία ακόμη σεζόν, θα τον βρεις στην Άνοδο. Η αγάπη και η υποστήριξη του κόσμου στον σπουδαίο αυτόν καλλιτέχνη φάνηκαν ήδη από τις εμφανίσεις του στην Άνοδο τον Μάρτιο του 2024. Μετά από ένα καλοκαιρινό διάλειμμα, ο Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει ανανεωμένος και ανεβάζει τα θερμόμετρα της χαράς ακόμα και μέσα στο καταχείμωνο. Αυτήν τη χρονιά όμως πλάι του στέκεται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Πρόκειται για έναν εκλεκτό καλλιτέχνη που καταφέρνει όχι απλά να συγκινεί τους πάντες με τα μοναδικά τραγούδια του αλλά και να «Έχουν έρωτα μαζί του μεγάλο» λόγω της χαρακτηριστικής φωνής του. Μιλάμε φυσικά για τον αγαπημένο Νίκο Μακρόπουλο, έναν λαϊκό τραγουδιστή που έχει τον τρόπο του να ξεσηκώνει το κοινό. 

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close