Δημοσιεύτηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2024
Η Φιλανθρωπική Συναυλία ονόματι "𝗖𝗲𝗹𝗲𝗯𝗿𝗮𝘁𝗲 𝗧𝗵𝗲 𝗝𝗼𝘆 𝗢𝗳 𝗚𝗶𝘃𝗶𝗻𝗴" θα πραγματοποιηθεί στο Metropolis Mall, στη Λάρνακα στην οποία ερμηνεύει ο τραγουδιστής Χρίστος Τελεβάντος με απώτερο σκοπό την οικονομική βοήθεια στο Ιασόνειο Ίδρυμα πέραν από τον εορτασμό των Χριστουγέννων. Το Ιασόνειο Ίδρυμα φιλοξενεί Άτομα με Ειδικές Αναπηρίες (ΑμεΑ) άνω των εικοσιενός (21) ετών. Στη Συναυλία συμμετέχει και ο Σαξοφωνίστας Νίκος Νικολάου.
Την Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2024, στις 6-7:30 μ.μ.
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα παρουσίασης ενάμισι ώρας περιλαμβάνει τα πιο αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, αγγλόφωνα και ελληνόφωνα σε ένα ευρύ ρεπερτόριο όπως Frank Sinatra, Michael Buble, Josh Groban, George Michael, Elvis Presley και λοιπά με πολλές εκπλήξεις.
Την Κυριακή αγκαλιαζόμαστε όλοι, χορεύουμε σε ξέφρενους ρυθμούς με τις πιο απολαυστικές μελωδίες και νιώθουμε τη χαρά του να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Ας είμαστε όλοι παρόντες!
Λίγα λόγια για το Ιασόνειο Ίδρυμα
Μετά από προσπάθεια χρόνων και εθελοντική εργασία πολλών ατόμων, τον Σεπτέμβριο του 2018 λειτούργησε στη Λάρνακα το Κέντρο Ενηλίκων ΑμεΑ «Ιασόνειο-Χρώματα Ζωής».
Το Κέντρο φιλοξενεί Άτομα με Ειδικές Αναπηρίες (ΑμεΑ) άνω των εικοσιενός (21) ετών, τα οποία λόγω σοβαρών νοητικών, κινητικών και συναισθηματικών προβλημάτων, δεν γίνονται δεκτά για ένταξη σε οποιαδήποτε άλλη υφιστάμενη δομή εξυπηρέτησης ΑμεΑ, στη Λάρνακα.
Στο Ιασόνειο εφαρμόζονται διάφορα εκπαιδευτικά, θεραπευτικά και ψυχαγωγικά προγράμματα, τα οποία αποσκοπούν τόσο στην ευημερία όσο και στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της ανεξαρτησίας των εξυπηρετουμένων ΑμεΑ, προκειμένου να καταστούν ικανά να λειτουργούν όσο το δυνατόν πιο αυτόνομα, στην ευρύτερη κοινότητα που ζουν.
Βασικός στόχος του Διοικητικού Συμβουλίου είναι να διασφαλίσει τη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του Κέντρου και, σε βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο επίπεδο, να καταστεί δυνατή η συνέχιση εργοδότησης επιστημονικού προσωπικού, η βελτίωση του εσωτερικού και του περιβάλλοντος χώρου του Κέντρου καθώς και η αγορά επιπρόσθετου ειδικού εξοπλισμού, για την αντιμετώπιση των εξειδικευμένων αναγκών κάθε ΑμεΑ ξεχωριστά.
Σχετικά
Η Ελένη Δήμου για μία γιορτινή βραδιά στη Λεμεσό
Αστραφτερά και γιορτινά βράδια στο Vinylio Wine Etc!
Η πρώτη συναυλία της νέας χρονιάς, μόλις ανακοινώθηκε
O Γιώργος Καραδήμος έρχεται στη Λεμεσό για ένα ξεχωριστό βράδυ
Οι Fuzz Bus ετοιμάζονται για μία εμφάνιση στη Λευκωσά
Στη σκηνή, οι Fuzz Bus μεταμορφώνουν κάθε εμφάνιση σε μια ζωντανή εμπειρία
"Σαν παλιό Σινεμά ": H Δημοτική Χορωδία Σωτήρα συναντά τους Μπάμπη Τσέρτο και Σοφία Παπάζογλου
Mια υπέροχη βραδιά με αγαπημένα τραγούδια
Το Τρίο Μιλονγκέρο θα εκτελέσει έργα του Αργεντινού συνθέτη Μάξιμο Ντιέγκο Πουχόλ
Οι συνθέσεις του Πουχόλ ενσωματώνουν επίσης στοιχεία της μιλόνγκας και του βαλς
Έρχεται στην Κύπρο ο θρυλικός Sting για μια μοναδική συναυλία – Πότε και που θα εμφανιστεί
Ο θρυλικός Sting, κάτοχος 17 βραβείων Grammy, έρχεται για μία και μοναδική βραδιά στο νησί, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του “STING 3.0 World Tour
Eurovision 2026: Οι καλλιτέχνες που θέλουν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα
Από την Evangelia και τη Marseaux στη Χρυσηίδα Γκαγκούτη και τον Good Job Nicky, ο αριθμός των προτάσεων που κατατέθηκαν για τον εθνικό τελικό ξεπέρασε τις 260
"Η Γιαγιά μου η Κυριακού": Η μαστόρισσα της κυπριακής παράδοσης στο Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας 2025
Η παράσταση περιστρέφεται γύρω από τη ζωή και τη μνήμη της Κυριακούς Πελαγία
Eurovision 2026: Υποβλήθηκαν 264 συμμετοχές για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό
O εθνικός τελικός για τον φετινό διαγωνισμό θα πραγματοποιηθεί σε τρεις βραδιές την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου
Eurovision 2026: Μία ακόμα χώρα επιβεβαίωσε την επιστροφή της στον διαγωνισμό
Μετά από την περσινή της απουσία επανέρχεται δυναμικά το 2026
Το πρώτο μου τριαντάφυλλο: Θοδωρής Βουτσικάκης & Λίνα Νικολακοπούλου στην Κύπρο
Τρεις συναυλίες με μουσικό περιεχόμενο από τη σύγχρονη δημιουργία τους αλλά και μια ωραία επιλογή από μεγάλα τραγούδια
Συναυλία ινδικής κλασικής μουσικής με τρεις από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της
Η συναυλία τους, θα αναδείξει το εκφραστικό βάθος της ράγκα (μελωδία) και την περίπλοκη ρυθμική αρχιτεκτονική του τάλα