Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Μία γιορτή στο χωριό με street food, μουσική, χορό και παραδοσιακά προϊόντα

Ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων και κουλτούρας με μουσική και ψυχαγωγία

Δημοσιεύτηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 2021

Την ερχόμενη Κυριακή 3/10/21, ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας θα διοργανώσει ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων και κουλτούρας με μουσική και ψυχαγωγία με τίτλο «ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ».

Μια ξεχωριστή εκδήλωση με μεγάλη ποικιλία προτάσεων φαγητού, καφέ και γλυκού στα πλαίσια της σειράς εκδηλώσεων με τίτλο «ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ» που διοργανώνονται κάθε Κυριακή με σκοπό την προώθηση της κυπριακής οινογαστρονομίας και των τοπικών προϊόντων!

Αυτή την Κυριακή θα προσφέρονται επιλογές street food από διάφορους παραγωγούς της περιοχής, εναλλακτικές επιλογές (vegan) αλλά και παραδοσιακές γευστικές προτάσεις του τόπου μας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η κα. Άννα Κοσμά, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας «Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 με διευρυμένο ωράριο από τις 10.00 π.μ. - 4.00 μ.μ. προγραμματίζεται η πέμπτη σε σειρά εκδήλωση, με θέμα «ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ», και προσκαλεί όλους σας να επισκεφθείτε τον υπαίθριο χώρο του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας στον Άγιο Θεόδωρο. Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα πλαισιώνεται από μουσική και χορό, ενώ περίπτερα τύπου street food θα βρίσκονται εκεί με πολλές γευστικές προτάσεις. Κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιάζονται διάφορες παραδοσιακές τέχνες όπως η παρασκευή του παλουζέ, «μακαρονιών της σμίλας», χαρουπόμελου και απόσταξη των βοτάνων με την χρήση αποστακτήρα.  Όπως και κάθε Κυριακή, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα φρέσκα εδέσματα όπως ζεστό παλουζέ, παραδοσιακά χειροποίητα ζυμαρικά, φρέσκα χαλούμια, μείγματα μπαχαρικών, παστελλάκι, τσάι και πολλά άλλα τοπικά προϊόντα! Όπως κάθε Κυριακή θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και πολλά άλλα ολόφρεσκα τοπικά προιόντα και εδέσματα».

Η σειρά εκδηλώσεων θα συνεχιστεί με διαφορετικό θέμα κάθε επόμενη Κυριακή στον Σύλλογο Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας στον Άγιο Θεόδωρο μέχρι το τέλος Νοεμβρίου 2021, με χορηγό το Υφυπουργείο Τουρισμού, στα πλαίσια του Σχεδίου Επιχορήγησης Εκδηλώσεων που αφορούν σε Οινογαστρονομιά και Τοπικά Προιόντα που διοργανώνονται στην Κύπρο μέσω του Πργράμματος Ενίσχυσης Ήσσονος Σημασίας (de minimis). 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνείστε με το 99 151358.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close