Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2025
Μερικώς συννεφιασμένος θα είναι το απόγευμα ο καιρός. Το βράδυ η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη μέχρι και την Τετάρτη το πρωί, οι συγκεντρώσεις της οποίας αναμένεται να είναι παροδικά αυξημένες.
Το απόγευμα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά δυτικοί ως βορειοδυτικοί. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί στα δυτικά και βόρεια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα συνεχίσει να είναι μερικώς συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο μεμονωμένης ελαφράς βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και τοπικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Την Παρασκευή αναμένεται να πέσουν τοπικές βροχές, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού.
Η θερμοκρασία την Πέμπτη θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα παραμείνει στα ίδια περίπου επίπεδα.
Σχετικά

Άνδρος: 24 ώρες στην αρχόντισσα των Κυκλάδων
Εκεί που το γαλάζιο αγκαλιάζει τη φύση και την παράδοση

Τα 6 καλύτερα «μυστικά» ελληνικά νησιά για τους Γάλλους – Ποιο είναι στην κορυφή 31 δευτερόλεπτα
Σύμφωνα με τη γνωστή γαλλική ταξιδιωτική ιστοσελίδα nosvoyagesheureux.fr.

48 Ώρες στο Άνασσα: Εκεί όπου η πολυτέλεια συναντά την ψυχή της Μεσογείου
Εκεί όπου η φύση, η υψηλή αισθητική και η αυθεντική κυπριακή φιλοξενία συναντιούνται για να προσφέρουν μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία

Η πόλη της Ευρώπης που πήρε την πρωτιά, αλλά δεν θα φανταζόσουν ότι είναι τόσο φιλική προς τα παιδιά
Δες όλη την δεκάδα και κλείσε διακοπές για όλη την οικογένεια

Αυτοί είναι οι κορυφαίοι εναλλακτικοί προορισμοί στην Ευρώπη το φετινό καλοκαίρι
Για όσους αναζητούν λιγότερο πολυσύχναστες επιλογές

Σε αυτό το (κοινόχρηστο) πάρκο θα πας για παιχνίδι αλλά και bbq
Αναβαθμιστηκε το πάρκο της Παναγίας Ασπροβουνιώτισσας στο Φρέναρος

Το περίπτερο Πολυδωρίδη και άλλα 5 κτήρια που κηρύχθηκαν ως διατηρητέα στη Λεμεσό
Η απόφαση του Δήμου Λεμεσού

Σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Ιούλιο στο Netflix
Από τη νέα σειρά της Λένα Ντάναμ στην επετειακή επιστροφή του "Jaws", η πλατφόρμα εμπλουτίζει τον κατάλογό της για το καλοκαίρι


Ανατροπή: Με εμφάνιση - έκπληξη της Κέιτ Μπλάνσετ το φινάλε του «Squid Game»
Τι μπορεί να υπονοεί το απροσδόκητο cameo της σπουδαίας ηθοποιού για τα σχέδια του Netflix.

Κίτρινη προειδοποίηση για καύσωνα – Δεν υποχωρούν τα 40αρια
Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Οι 20 καλύτερες ταινίες του Netflix για να μην ψάχνετε άλλο τι θα δείτε
Συγκεντρώσαμε τις 20 καλύτερες ταινίες που μπορείς να δεις τώρα στο Netflix.