Δημοσιεύτηκε στις 17 Απριλίου 2025
Στην καρδιά της οινοπαραγωγικής περιοχής της Πάφου, σε ένα τοπίο που αποπνέει εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και φυσική ομορφιά, το Minthis Music Festival 2025 υπόσχεται ένα ταξίδι γεμάτο μαγεία, όπου η μουσική και η τέχνη συναντούν την απόλυτη αρμονία. Από τις 9 έως τις 13 Ιουλίου 2025, κορυφαίοι μουσικοί από όλο τον κόσμο θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα φεστιβάλ υψηλής αισθητικής, προσφέροντας απαράμιλλες ερμηνείες μέσα σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό μοναδικής γαλήνης.
Μετά την τεράστια επιτυχία των "Exclusive Nights at Minthis" το 2024, όπου διακεκριμένοι καλλιτέχνες της Sony Label μάγεψαν το κοινό, η LaimTee Art και το Minthis Resort προχωρούν ένα βήμα παραπέρα, εξελίσσοντας αυτήν την πρωτοβουλία σε ένα φεστιβάλ που θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη όσων το βιώσουν.
Πέντε αξέχαστες νύχτες μουσικής πανδαισίας περιμένουν το κοινό, με ένα πρόγραμμα που αγγίζει τα όρια της τελειότητας. Η φετινή διοργάνωση επιφυλάσσει μια μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία: την πρώτη εμφάνιση στην Κύπρο κάνει το περίφημο Κουαρτέτο Εγχόρδων της "La Scala", ενός από τα πιο εμβληματικά μουσικά σύνολα στον κόσμο. Παράλληλα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ερμηνείες από κορυφαίους σολίστ διεθνούς κύρους, όπως ο χαρισματικός Ιταλός τενόρος Massimo Giordano, ο δεξιοτέχνης της κιθάρας Pablo Sainz-Villegas, ο λαμπρός πιανίστας της La Scala Nelson Calzi, και η βραβευμένη με Όσκαρ συνθέτρια Rachel Mary Berkeley Portman, γνωστή για τη μουσική της στην ταινία Chocolat. Στο φεστιβάλ συμμετέχουν επίσης δύο από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα ονόματα της ευρωπαϊκής κλασικής σκηνής: ο Γερμανός βιολονίστας Niklas Liepe και η βραβευμένη τσελίστρια Raphaela Gromes, οι οποίοι υπόσχονται καθηλωτικές ερμηνείες με φρέσκια και δυναμική προσέγγιση στο κλασικό ρεπερτόριο.
Το Minthis Music Festival, μια εμπνευσμένη δημιουργία της LaimTee Art, δεν είναι απλώς μια σειρά συναυλιών, αλλά ένας ύμνος στην τέχνη, την κομψότητα και την υψηλή αισθητική. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μουσικές ερμηνείες ανυπέρβλητης δεξιοτεχνίας, σε ένα περιβάλλον που αποπνέει ηρεμία και φινέτσα, μετατρέποντας κάθε στιγμή σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία.
Με ένα πρόγραμμα που κόβει την ανάσα, έναν χώρο που συνδυάζει φυσική ομορφιά και πολυτέλεια, καθώς και μια φιλοξενία που αντανακλά τη μεγαλοπρέπεια της διοργάνωσης, το Minthis Music Festival 2025 καθιερώνεται ως ο απόλυτος πολιτιστικός προορισμός. Λάτρεις της μουσικής, της υψηλής αισθητικής και της εκλεπτυσμένης ζωής καλούνται να γίνουν μέρος αυτής της σπάνιας και μαγευτικής εμπειρίας, που υπόσχεται να καθηλώσει τις αισθήσεις και να μείνει αξέχαστη.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τo www.mithisresort.com/musicfestival
Σχετικά
Η Ελένη Δήμου για μία γιορτινή βραδιά στη Λεμεσό
Αστραφτερά και γιορτινά βράδια στο Vinylio Wine Etc!
Η πρώτη συναυλία της νέας χρονιάς, μόλις ανακοινώθηκε
O Γιώργος Καραδήμος έρχεται στη Λεμεσό για ένα ξεχωριστό βράδυ
Οι Fuzz Bus ετοιμάζονται για μία εμφάνιση στη Λευκωσά
Στη σκηνή, οι Fuzz Bus μεταμορφώνουν κάθε εμφάνιση σε μια ζωντανή εμπειρία
"Σαν παλιό Σινεμά ": H Δημοτική Χορωδία Σωτήρα συναντά τους Μπάμπη Τσέρτο και Σοφία Παπάζογλου
Mια υπέροχη βραδιά με αγαπημένα τραγούδια
Το Τρίο Μιλονγκέρο θα εκτελέσει έργα του Αργεντινού συνθέτη Μάξιμο Ντιέγκο Πουχόλ
Οι συνθέσεις του Πουχόλ ενσωματώνουν επίσης στοιχεία της μιλόνγκας και του βαλς
Έρχεται στην Κύπρο ο θρυλικός Sting για μια μοναδική συναυλία – Πότε και που θα εμφανιστεί
Ο θρυλικός Sting, κάτοχος 17 βραβείων Grammy, έρχεται για μία και μοναδική βραδιά στο νησί, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του “STING 3.0 World Tour
Eurovision 2026: Οι καλλιτέχνες που θέλουν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα
Από την Evangelia και τη Marseaux στη Χρυσηίδα Γκαγκούτη και τον Good Job Nicky, ο αριθμός των προτάσεων που κατατέθηκαν για τον εθνικό τελικό ξεπέρασε τις 260
"Η Γιαγιά μου η Κυριακού": Η μαστόρισσα της κυπριακής παράδοσης στο Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας 2025
Η παράσταση περιστρέφεται γύρω από τη ζωή και τη μνήμη της Κυριακούς Πελαγία
Eurovision 2026: Υποβλήθηκαν 264 συμμετοχές για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό
O εθνικός τελικός για τον φετινό διαγωνισμό θα πραγματοποιηθεί σε τρεις βραδιές την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου
Eurovision 2026: Μία ακόμα χώρα επιβεβαίωσε την επιστροφή της στον διαγωνισμό
Μετά από την περσινή της απουσία επανέρχεται δυναμικά το 2026
Το πρώτο μου τριαντάφυλλο: Θοδωρής Βουτσικάκης & Λίνα Νικολακοπούλου στην Κύπρο
Τρεις συναυλίες με μουσικό περιεχόμενο από τη σύγχρονη δημιουργία τους αλλά και μια ωραία επιλογή από μεγάλα τραγούδια
Συναυλία ινδικής κλασικής μουσικής με τρεις από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της
Η συναυλία τους, θα αναδείξει το εκφραστικό βάθος της ράγκα (μελωδία) και την περίπλοκη ρυθμική αρχιτεκτονική του τάλα