Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαΐου 2025
Υπάρχουν προορισμοί που δεν προσφέρουν απλώς φιλοξενία, αλλά δημιουργούν εμπειρίες που μένουν ανεξίτηλες στη μνήμη. Το Elysium, με τη διαχρονική του ποιότητα και αφοσίωση στην αυθεντική πολυτέλεια, βραβεύτηκε φέτος από το Tripadvisor, επιβεβαιώνοντας τη διεθνή του ακτινοβολία.
Στα Travellers’ Choice Awards 2025 – Best of the Best, το Elysium κατέλαβε την 23η θέση στην κατηγορία Top Europe, αποτελώντας τη μοναδική ξενοδοχειακή μονάδα από την Κύπρο που περιλαμβάνεται σε αυτή την κορυφαία λίστα.

Με αφορμή τα 25 χρόνια λειτουργίας της, η παγκοσμίως κορυφαία ταξιδιωτική πλατφόρμα Tripadvisor παρουσίασε και μια ειδική επετειακή κατάταξη με τα ξενοδοχεία που αγαπήθηκαν περισσότερο από τους ταξιδιώτες. Σε αυτή την παγκόσμια αναγνώριση, το Elysium κατετάγη 10ο παγκοσμίως και 7ο στην Ευρώπη.
Η αξία αυτών των διακρίσεων είναι ανεκτίμητη, καθώς προέρχονται αποκλειστικά από τις αξιολογήσεις πραγματικών επισκεπτών, και όχι από επιτροπές ή θεσμικούς φορείς. Αντανακλούν την ποιότητα, τη συνέπεια, τη φροντίδα στη λεπτομέρεια και τον σεβασμό προς κάθε επισκέπτη.

Με σταθερή προσήλωση στην ουσία της φιλοξενίας, το Elysium αποδεικνύει ότι η πολυτέλεια δεν είναι απλώς θέμα αισθητικής ή παροχών, αλλά μια εμπειρία που εμπνέει, συγκινεί και μένει αξέχαστη. Στο πλαίσιο αυτό, το ξενοδοχείο πραγματοποίησε επένδυση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, αφιερωμένη στην πλήρη ανακαίνιση των 48 σουιτών του, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή του στην παροχή ανώτερης ποιότητας και ασύγκριτης άνεσης.
Μέσα από αυτή τη νέα, κορυφαία διεθνή διάκριση, το Elysium ενισχύει τη θέση της Κύπρου στον παγκόσμιο χάρτη του ποιοτικού τουρισμού, αποδεικνύοντας ότι το νησί μπορεί να προσφέρει εμπειρίες καταγράφονται στη μνήμη των επισκεπτών.
Info: Elysium | Οδός Βασιλίσσης Βερενίκης 6, Παφος | Τηλ: 2684 4444 | Elysium-hotel.com

Σχετικά

Αυτό το ελληνικό νησί συνδυάζει χαλάρωση και δράση — ήρθε η στιγμή να το προσθέσεις στη travel list σου
Ανακάλυψε την ήρεμη πλευρά της περιπέτειας

Σε εκκρεμότητα η νέα ΜΕΝΝ
Ο Σύνδεσμος «Μωρά Θαύματα» ζητά ξεκάθαρες απαντήσεις από τον ΟΚΥπΥ και την ακριβή ημερομηνία παράδοσης του Έργου

Ένας «υποτιμημένος» μεσογειακός προορισμός ανακηρύχθηκε το καλύτερο μέρος για φέτος το καλοκαίρι
Το HelloSafe , μια ιστοσελίδα σύγκρισης ασφαλειών, έκανε την έρευνα και κατέληξε σε πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα

Η καρδιά του καλοκαιριού, χτυπά φέτος στο (φωτισμένο) Fig Tree Bay
Το νέο instagrammable spot στο νησί του Fig Tree Bay φωτίστηκε

Ανεβαίνουν στους 30 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία σήμερα – Έρχεται άνοδος τις επόμενες ημέρες
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Η "εικόνα" των κατασκηνωτικών χώρων της Κύπρου που πρέπει να προβληματίσει
Θα πάμε φέτος για camping;

Η Wizz Air μόλις ανακοίνωσε έναν νέο προορισμό για απευθείας πτήσεις από Λάρνακα
Η Wizz Air επεκτείνει το δίκτυο της στη Λάρνακα με νέο δρομολόγιο και τιμές από €19,99 από αυτόν τον Οκτώβριο

Lady’s Mile και Κούριο: Οι δύο υπέροχες παραλίες της Λεμεσού που αλλάζουν
Στόχος, η ενίσχυση της προσβασιμότητας, της υγιεινής, της ασφάλειας και της εξυπηρέτησης των λουομένων, αλλά και η σταδιακή αποκατάσταση της λαϊκότητας της δημοφιλούς παραλίας Lady’s Mile

Αγία Σοφία: Σε εξέλιξη η μεγαλύτερη αποκατάσταση στα 1.500 χρόνια ιστορίας της
Οι εργασίες δεν εντατικοποιήθηκαν μόνο για τη σεισμική θωράκιση του μνημείο

Ο μεσογειακός «κρυμμένος θησαυρός» που αναδείχθηκε κορυφαίος προορισμός για το φετινό καλοκαίρι
Δείτε τα 20 καλύτερα μέρη για να επισκεφτείτε φέτος

