Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

ΑΦΙΕΡΩΜΑ BURGER: 9 hot μέρη για να φας λαχταριστά burger!

Προτάσεις για να γλείφεις τα δάχτυλά σου... στα απόλυτα στέκια για burger!

Δημοσιεύτηκε στις 26 Νοεμβρίου 2021

Τα burgers είναι η γαστρονομική τάση που κατακτά κάθε ουρανίσκο! Ένα έδεσμα που μοιάζει λες και έπεσε από τον Παράδεισο και στρώθηκε στο πιάτο για τον ουρανίσκο σου μόνο.

Εξ ου κι εμείς δεν σταματάμε ποτέ να ψάχνουμε και να δοκιμάζουμε τα στέκια εκείνα που φτιάχνουν κολασμένα burger... 

Ζουμερά μπιφτέκια, λιωμένα τυριά και νόστιμες σος να ξεχειλίζουν, κρατσανίστες τηγανητές πατάτες… Χμ, μήπως ήδη σου τρέχουν τα σάλια;

Εδώ θα βρεις 9 hot μέρη στα οποία θα φας -ίσως- το καλύτερο burger στην Κύπρο, επιλογές κλασικές, άλλες πιο σύνθετες, όλες όμως το ίδιο πεντανόστιμες.

Είσαι έτοιμος για μια ακόμη γευστική ανακάλυψη στους κυπριακούς δρόμους; 

Artisan’ s Burgerbar: Επίλεξε ένα από τους 180 διαφορετικούς συνδυασμούς από Burgers 
Από το 2012 το Artisan’s Burgerbar μάς έμαθε να εκτιμούμε το ποιοτικό burger φτιάχνοντάς μας τη διάθεση σε έναν ζεστό και οικείο χώρο. Είναι μια σταθερή αξία στην ποιότητα και την εξειδίκευση στο καλό burger ενώ δεν σταμάτησε να εξελίσσεται γευστικά, να δημιουργεί και να προτείνει διαφορετικούς συνδυασμούς για ευφάνταστα και πετυχημένα burgers.

Η φιλοσοφία του στηρίζεται σε μια και μόνο αποστολή: να φέρνει στο πιάτο μας πρώτης ποιότητας φαγητό και μια μοναδική γευστική εμπειρία. Οι άρτιες μαγειρικές δεξιότητες των σεφ αλλά και η ικανότητα να επιλέγονται οι καλύτερες πρώτες ύλες, είναι η στέρεη βάση για να δημιουργήσουν μια πληθώρα συναισθημάτων, συγκεντρωμένα σε ένα πιάτο.

Τα υλικά είναι προσεκτικά διαλεγμένα και τα πάντα στο μενού είναι χειροποίητα: τα μπιφτέκια, τα ψωμάκια, οι σάλτσες και τα συνοδευτικά, δημιουργούνται από το μηδέν.

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ: Μετά από σχεδόν 10 χρόνια, το Artisan’ s Burgerbar διατηρώντας την ίδια φιλοσοφία, μας προσφέρει ίσως τις περισσότερες επιλογές σε burgers στην Κύπρο, αφού μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε ανάμεσα από 180 (!) διαφορετικούς συνδυασμούς αριστουργηματικά φτιαγμένους από τους σεφ, σε έναν καμβά γεμάτο δυνατές χειροποίητες γεύσεις και πεντανόστιμες πινελιές. 6 διαφορετικά είδη μπιφτεκιών όπως βοδινό, κοτόπουλο, κοτόπουλο φιλέτο, χορτοφαγικό, γαρίδας, και το μοναδικό μπιφτέκι παντζαριού. Μη διστάσεις να το δοκιμάσεις ακόμη και αν δεν είσαι χορτοφάγος -δεν θα το μετανιώσεις!

EΠΙΠΛΕΟΝ: Και αφού καθιερώθηκε ως προορισμός για καλοφαγάδες και fans του καλού burger, το Artisan’s Burgerbar, από το 2019, πρόσθεσε μια νέα γευστική πρόταση για τους λάτρεις του καλού κρέατος. Το Chopsbar δημιουργήθηκε για όσους λατρεύουν το τέλειο στέικ. Προσεκτικά διαλεγμένα κομμάτια εκλεκτού κρέατος Ribeye, Sirloin και Flank προσφέρονται καθημερινά -αλλά ίσως οι Τετάρτες να είναι ακόμη πιο ελκυστικές. Μέσα από το Chops Wednesdays, όπου στη μέση της εβδομάδας οι σεφ του Artisan’s Burgerbar μας σερβίρουν με τέχνη και μεράκι 1kg στέικ κορυφαίας ποιότητας που περιλαμβάνει και τα 3 είδη, με 3 συνοδευτικά πιάτα και 3 σάλτσες της επιλογής μας, στη «νόστιμη» τιμή των €59.

Μη διστάσεις να συνδυάσεις το στέικ σου με ένα υπέροχο κρασί από την ξεχωριστή λίστα κρασιών που επιμελήθηκε ο κορυφαίος Sommelier της Κύπρου για το 2018/21 και Advanced Sommelier of Court of Master Sommeliers κ. Ανδρέας Κυπριανού.

Το Chopsbar όμως προσφέρει όχι μόνο στέικ αλλά επίσης και pork chops, pork ribs και κοτόπουλο.

Όλα αυτά και πολλά ακόμη, βρίσκονται σε έναν arty ζεστό χώρο, που χαρίζει όμορφες στιγμές αλλά πάνω απ' όλα προσφέρει πιάτα με ποιότητα και φαντασία!

(22 759300) Στασάνδρου 20, 1060 Λευκωσία
www.artisansburgerbar.com
Facebook: ArtisansBurgers
Instagramartisansburgerbar

 

CARGO food bar Φρεσκοφτιαγμένα burgers, που θα σε εντυπωσιάσουν
Ένας πολύ όμορφος, ξεχωριστός, και μοντέρνος χώρος, όπου επικρατεί το ξύλο και σου θυμίζει κάτι από Αμερική. Αυτό είναι το Cargo Food Bar, το οποίο υπόσχεται να σε μυήσει στον απόλυτα νόστιμο κόσμο σου, σερβίροντάς σου καταπληκτικό σπιτικό φαγητό, φτιαγμένο με ποιοτικές πρώτες ύλες και αυθεντικές συνταγές! Τοποθετημένο στην πολυσύχναστη λεωφ. Τσερίου λοιπόν, το Cargo προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις αθλητικά, με μπίρα, φαγητό και ποτό. Εδώ λοιπόν πέρα από τις οθόνες που μεταδίδουν τους αγώνες, θα απολαύσεις λαχταριστά burgers, πίτσα και νόστιμα ζυμαρικά μέσα από ένα πλούσιο μενού όπου όλα είναι σπιτικά φτιαγμένα και με ποιοτικές πρώτες ύλες.
 

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ: Στο μενού του, πέρα από νόστιμες μακαρονάδες, αυθεντικές πίτσες, σαλάτες, κυρίως και πιάτα to share, θα βρεις και 12 burgers, ανάμεσά τους 8 βοδινά, 1 veggie (με παντζάρι), 2 μπιφτέκι κοτόπουλο και ένα Pulled pork, όλα καλοφτιαγμένα και κλεισμένα σε ψωμάκι δικής τους παρασκευής, το οποίο ζυμώνεται καθημερινά στο μαγαζί. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι όλα τα μπιφτέκια ψήνονται στο grill, ενώ όσον αφορά στα βοδινά μπιφτέκια, το κρέας που χρησιμοποιείται είναι φρέσκο black angus, το οποίο αλέθεται επιτόπου και το κοτόπουλο είναι φρέσκο κυπριακό. Επιπλέον, οι σος επίσης σπιτικές, και όλα όσα θα μπουν στο φραντζολάκι (μοτσαρέλα, πέστο, παρμεζάνα), άκρως ποιοτικά! Εμείς, πάντως θα σου προτείναμε οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το Cargo Burger, το οποίο αποτελείται από 100% Premium Αngus μπιφτέκι, αυγό, μπέικον, καραμελωμένα κρεμμύδια, τυρί τσένταρ, μαρούλι, ντομάτα και σπιτική σάλτσα Cargo, αλλά και το Crispy, με 100% Premium Αngus μπιφτέκι, τσένταρ, μπέικον, ροδέλες κρεμμυδιού, μαρούλι και την δική τους BBQ σος. Το Pesto Burger, με 100% Premium Angus μπιφτέκι, πέστο, μοτσαρέλα, ρόκα και φρέσκια ντομάτα, όπως και το Blacky's σε μαύρο μπριός, με 100% Premium Αngus μπιφτέκι, κρεμμύδια, τουρσί, τσένταρ, μαρούλι, ντομάτα και σάλτσα Cargo είναι επίσης επιλογές που αξίζει να γευτείς! 

Τέλος, το γεύμα σου στο Cargo Food Bar επιβάλλεται να το ολοκληρώσεις απολαμβάνοντας το Nutella Roll, έναν πραγματικό γλυκό πειρασμό γεμάτο από νουτέλα.

Σημείωσε, ακόμα, ότι μπορείς να παραγγείλεις τόσο για take away όσο και για delivery από τις boltfood_cy, FoodyRocket και Wolt.cyprus

(99042999) Λεωφ. Τσερίου 136, 2045 Λευκωσία. Τρ-Πεμ 17.00-23.00 & Παρ-Κ 12.00-24.00.
Facebook: Cargo Food Bar
Instagramcargofoodbar

Liberty Diner Κάτι περισσότερο από ένα πεντανόστιμο fast food 
Το ρετρό εστιατόριο της πρωτεύουσας που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2019 σε βάση delivery έχει πλέον εγκατασταθεί στην πολυσύχναστη οδό Βυζαντίου και είναι έτοιμο να σε μυήσει σε άλλες εποχές και να σε βάλει σε ρυθμούς 60's & 70's.  

Οι αυθεντικές συνταγές του Σεφ Ευαγόρα Χατζηπαύλου που έφερε μαζί του από τις εμπειρίες που μάζεψε από τα diners της Αμερικής όπου εργαζόταν, θα σε καταπλήξουν, όπως επίσης και η αυθεντική διακόσμηση.

ΣΤΟ ΜΕΝΟY: Εκτός από τα πληθωρικά μπέργκερ (20 σε αριθμό), ανάμεσά τους τα Liberty Burger, A.C.E Limited Edition, Americana και Jucy Lucy, το υπερμέγεθες The Challenger Single, στο οποίο θα ενδώσεις μόνο αν πεινάς πολύ! Όλα είναι φτιαγμένα με μπιφτέκια από ντόπιο κρέας και ποιοτικά υλικά, και buns που παρασκευάζεται στο μαγαζί καθημερινά. Επίσης στο μενού θα βρεις hot dogs και καπνιστά spare ribs. Ακόμα δεν πρέπει να παραλείψεις να δοκιμάσεις την ολοκαίνουρια σειρά τους από τα Uncle Sam's wings. 10 ολοκαίνουργιες σάλτσες από τις 15 που φτιάχνονται στο εστιατόριο μπορείς να διαλέξεις για να συνδυάσεις τα wings σου.

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος, 3 σπιτικά γλυκά με αυθεντικές αμερικανικές συνταγές, ανάμεσά τους τα Apple crumble, Blueberry baked cheesecake & Heart attack chocolate cake. Για ποτό τι άλλο από τα πλούσια milkshakes με επιλογή από 6 γεύσεις. 

Βάλε λοιπόν χαλαρή διάθεση, ρετρό ρουχισμό και προ πάντων όρεξη για γρήγορο αλλά ποιοτικό φαγητό.

(22004500) Βυζαντίου 8Ε, Λευκωσία. Δ-Σ 11.00-23.00.
E-mail: libertydinercy@gmail.com
Website: https://www.libertydinercy.com
FacebookLiberty Diner
Instagramlibertydinercy

 

Little Monkeys Ζήσε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Μια ιδιαίτερη αρωματική, χειροποίητη μπίρα σερβίρεται στο ποτήρι σου και ενώ προσπαθείς να την αποκωδικοποιήσεις σε μυρωδιά και γεύση, πεντανόστιμες φρέσκες τραγανές τηγανητές πατάτες τοποθετούνται στο βαρέλι σου. Ένα ζουμερό αφράτο pulled pork που καταφτάνει στο διπλανό βαρέλι σού σπάει τη μύτη, ενώ τρέχουν τα σάλια σου βλέποντας το πελώριο διπλό Αll-in μπέργκερ.  

Ναι! Βρίσκεσαι στο νέο μικροζυθοποιείο της πόλης, το Little Monkeys, όπου δίπλα του στάθμευσε ένα καινούριο food truck. Πρόκειται για το νέο beer-ger που θα γίνει σύντομα viral σε όλη την πόλη… τον απόλυτο συνδυασμό street food και craft μπίρας που έκανε την εμφάνισή του στην οδό Ιωάννη Τσίρου (δίπλα στο Croissanterie στη λεωφ. Μακαρίου).  Αν λοιπόν είσαι λάτρης της μπίρας, του μπέργκερ ή της φάσης του street food γενικότερα, το Little Monkeys αποτελεί το ιδανικό στέκι για σένα και την παρέα σου. Λειτουργεί από Τετάρτη μέχρι Παρασκευή από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ και σε περιμένει!  

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ: Εδώ μπορείς να απολαύσεις χειροποίητες αφιλτράριστες μπίρες από μικροζυθοποιεία της Κύπρου και της Ελλάδας. Η κάβα του ζυθοποιείου προσφέρει μια μεγάλη γκάμα κατηγοριών μπίρας όπως lager, pilsner, IPA, pale ale, saisson, stout, porter, weisse και άλλες. Σύντομα όμως θα μπορείς να απολαύσεις και τη νέα αφιλτράριστη Little Monkeys μπίρα που θα παράγεται στο ζυθοποιείο. 

Το Little Monkeys γίνεται πρωτοπόρο γιατί προσφέρει το καλύτερο συνοδευτικό της μπίρας που δεν είναι άλλο από το street food. Στο μενού της καντίνας μπορείς να βρεις 4 πεντανόστιμα μπέργκερ από βοδινό κρέας (classic, spicy, dirty και allin burger)που συνοδεύονται από τη Little Monkeys σος και σερβίρονται σε φρέσκο ψωμάκι τύπου μπριός. 

Ακόμη το ζουμερό pulled pork είναι μια καταπληκτική επιλογή για τους λάτρεις και μη του είδους. Φυσικά από το μενού δεν θα μπορούσε να λείπει το χορτοφαγικό μπέργκερ με ταχίνι, που έρχεται να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς χορτοφάγους. Τέλος το μυστικό της επιτυχίας τους βρίσκεται στο σωστό τηγάνισμα των ολόφρεσκων ψιλοκομμένων πατατών… που οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσεις! 

(97751343) Ιωάννου Τσίρου, Λεμεσός. Τετ-Παρ 18.00-23.00.
FacebookLittle Monkeys
Instagramlittlemonkeys.beer

Moondog's Bar & Grill Ποιοτικά μπιφτέκια και μοναδικές μπύρες!
Το πολυβραβευμένο Moondog's Bar & Grill στη Λευκωσία είναι μια αυθεντική μπυραρία με σπουδαίο φαγητό, ωραία μουσική, πολλές οθόνες που παίζουν σπορ από όλο τον κόσμο και αμέτρητες μπύρες. Είναι ωστόσο και ο ιδανικός προορισμός κάθε φορά που θέλουμε να απολαύσουμε ένα σωστό και νόστιμο burger. Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε ότι κάθε χρόνο διοργανώνει το μοναδικό «Burger Week», τη μεγαλύτερη γιορτή για το burger στην Κύπρο! Πρόκειται λοιπόν για ένα εστιατόριο που σερβίρει τις πιο εκλεκτές μπίρες από όλα τα μήκη της Γης, αλλά και εξαιρετικό φαγητό. Έχοντας ως σλόγκαν του το ‘Great food, Great music, Great sports’ ο ιδιοκτήτης Μάριος Κυπριανού, θα φροντίσει να σε διαφωτίσει και να μοιραστεί μαζί σου τις γνώσεις του για τις 270 και πλέον μπίρες που υπάρχουν στον κατάλογό του, καθώς και για το burger που θα τις συνοδεύσει ιδανικά, επιλέγοντας το σωστό συνδυασμό από το πλούσιο μενού του.

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ: Εδώ θα λατρέψεις το burger σε κάθε εκδοχή του! Επίλεξε ένα από τα 18 burger, τα οποία παρασκευάζονται χρησιμοποιώντας διαλεχτές πρώτες ύλες που καταφθάνουν φρέσκες καθημερινά, και θα καταλάβεις τι εννοούμε. Από αυτά θα προτείναμε λοιπόν να δοκιμάσεις οπωσδήποτε το Moondog’s Burger, αμερικάνικο στυλ με τραγανό μπέικον, τυρί τσένταρ, τηγανητό αυγό, καραμελωμένα κρεμμύδια, ντομάτα και μαρούλι, το Straffe Hendrik Burger, με σάλτσα από την μπύρα του «τολμηρού Χέντρικ» με μέλι, τραγανό μπέικον και τηγανητά κρεμμύδια, αλλά και το Big Jack Daddy Burger, με διπλό μπιφτέκι με μπέικον, τυρί τσένταρ, ντομάτα και μαρούλι. Το Thunderstruck, ενδείκνυται μόνο για δυνατούς «παίκτες», καθώς μιλάμε για ένα τριπλό μπιφτέκι με τραγανό μπέικον, τυρί τσένταρ, τηγανητό αυγό, αγγουράκια τουρσί, τηγανητές ροδέλες κρεμμυδιού, μαρούλι και ντομάτα. 

Αξίζει ακόμα να σημειώσουμε ότι, σε περίπτωση που θες το burger σου να φτάσει στο σπίτι σου ζεστό, λαχταριστό και περιποιημένο, όπως ακριβώς σερβίρεται και στο χώρο του Moondog's, δεν έχεις παρά να το παραγγείλεις για delivery. Άλλωστε, το πολυβραβευμένο ως Best Beer Place του νησιού, ξεχώρισε στα Cyprus Eating Awards 2020 λαμβάνοντας το βραβείο του Best Delivery. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Moondog’s μας αποδεικνύει καθημερινά ότι το bar food μπορεί να είναι ποιοτικό και ότι σου δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσεις συνταγές που αλλάζουν τη γευστική σου αναζήτηση.

(70006300) Μυκηνών 7, Λευκωσία.
Website: www.moondogs.com.cy
FacebookMoondog's
Instagrammoondogs_cy

 

Streat Burgers Τα απόλυτα burgers είναι εδώ!
Ghost kitchen, cloud kitchen ή dark kitchen είναι ορισμένες από τις τελευταίες τάσεις στον τομέα της εστίασης. Πρόκειται για εικονικά εστιατόρια, χωρίς τραπέζια, σερβιτόρους και φυσική παρουσία πελατών. Αντ' αυτού οι κουζίνες τους δουλεύουν αποκλειστικά με παραγγελλίες και διαμονή φαγητού μέσα από διαδικτυακές πλατφόρμες. Ένα τέτοιο εστιατόριο έκανε την "εμφάνισή" του πριν από μερικούς μήνες αρχικά στη Λεμεσό, ενθουσιάζοντας όλη την πόλη, ενώ πρόσφατα επεκτάθηκε και στη Λευκωσία, παρέχοντας αποκλειστικά υπηρεσίες delivery στους λάτρεις των burgers και όχι μόνο.

Το Streat Burgers Cy, λοιπόν, ένα μοναδικό concept, με λαχταριστά burger τόσο απερίγραπτα νόστιμα που θα σου γαργαλίσει την όρεξη να δοκιμάσεις περισσότερα. Και παρόλο που δεν μπορείς να δεις τους έμπειρους σεφ του, μπορείς να απολαύσεις τα Burgers τους «Nowhere & everywhere» μέσω της πλατφόρμας Bolt food app! 

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ: Εάν είσαι γκούρου στο ποιοτικό και γευστικό Burger, τότε δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να επιλέξεις από το μενού του, μιας και οι 8 διαφορετικές προτάσεις του (με USDA Black Angus Beef και με κοτόπουλο αλλά και με φιλέτο μπακαλιάρου) είναι εξίσου νόστιμες και απολαυστικές, φτιαγμένες)! Από το Oh My Cod, με φιλέτο μπακαλιάρου, Tartar Sauce, μαρούλι Iceberg και κρεμμύδια τουρσί, μέχρι το Classic Melt, φτιαγμένο με μοσχαρίσιο μπιφτέκι USDA Black Angus 200g, διπλό τυρί, Str-Eat σος, τουρσί και κόκκινα κρεμμύδια, αλλά και το The Crunchy, με Crispy Fried Chicken Fillet, Bacon, Iceberg, Sesame, Coleslaw Salad, Bourbon γλάσο και ιαπωνική μαγιονέζα, όλα είναι μοναδικά νόστιμα! 

Επίλεξε ένα από τα 8 ζουμερά και απολαυστικά μας burgers βάση τη δική σου προσωπικότητα και διάθεση και ζήσε το απόλυτο Streat style!

Επιπλέον, το μενού του συμπληρώνουν σαλάτες και φυσικά οι πιο νόστιμες τηγανητές πατάτες, τα onion rings αλλά και οι τραγανές τηγανητές μπουκιές κοτόπουλου. 

Παράγγειλε μέσω του Bolt food app
http://streatcyprus.com/
 

The Fat Bull Co. Η «ψαγμένη» και value for money εκδοχή του αγαπημένου μας μπέργκερ
Το μαγαζί της Λεμεσού, δεν είναι το τυπικό fast food μπεργκεράδικο που έχεις στο μυαλό σου. Αυτό που το καθιστά τόσο ιδιαίτερο και μοναδικό, είναι ότι προσφέρει premium, gourmet μπέργκερ, φέρνοντας στο πιάτο του πελάτη τις τελευταίες γευστικές τάσεις του εξωτερικού, δηλαδή κάτι μοναδικό και πρωτοποριακό. Εξάλλου, αυτός ήταν και ο στόχος του δημιουργου του, Αλέξανδρου Κυριάκου, ο οποίος μετά την oλοκλήρωση των σπουδών του στην Ελβετική Ξενοδοχειακή Σχολή Alpine όπου απέκτησε το BA Food & Beverage και το Higher Diploma in Culinary Arts και τη μετέπειτα τριβή του σε Michelin εστιατόρια και burger bars του εξωτερικού θέλησε να επιστρέψει στη γενέτειρά του και να εφαρμόσει όλη τη γνώση που αποκόμισε όλα αυτά τα χρόνια από τον χώρο της γαστρονομίας. Εξ ου και δημιούργησε το The Fat Bull Co., ένα εστιατόριο βασισμένο στην street food κουλτούρα, την οποία πάντρεψε όμως με τις υψηλές γαστρονομικές του γνώσεις, για να προσφέρει στους Λεμεσιανούς μια πιο «ψαγμένη» και παράλληλα value for money εκδοχή του αγαπημένου μας μπέργκερ. Εδώ λοιπόν, πέρα από το στοίχημα της καινοτομίας, υπάρχει κι αυτό της ποιότητας, το οποίο επίσης κατάφεραν να κερδίσουν, αφού η σημασία που δίνεται στην πρώτη ύλη είναι μεγάλη. Ένα από τα στοιχεία που το καθιστούν τόσο ξεχωριστό είναι τα ζουμερά μπιφτέκια που αλέθονται καθημερινά στον χώρο τους από 100% Αberdeen Angus (200gr). Στοιχεία που του χάρισαν, για δύο διαδοχικές χρονιές, το 2019 και το 2020 το Best Cyprus Food Awards.

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ: Στο μενού του θα βρεις μια πληθώρα λαχταριστών μπέργκερ, ώστε να διαλέξεις αυτό ακριβώς που επιθυμείς. Ωστόσο στη λίστα σου με τα οπωσδήποτε που πρέπει να δοκιμάσεις, βάλε το signature burger «The Fat Bull», με διπλό μπιφτέκι, τυρί, μπέικον, τουρσί, κρεμμύδι, μαρούλι iceberg, baconnaise σος, redneck BBQ, το «Οld Time Classic Cheeseburger», που αποτελείται από διπλό μπιφτέκι, τυρί, μαρούλι, ντομάτα, κρεμμύδι, τουρσί και την ξεχωριστή Fat Βull σος, καθώς επίσης και τα θρυλικά «Umami» (με διπλό μπιφτέκι, μανιτάρια, Pulled Brisket και μαγιονέζα τρούφας) και «Big Poppa» (με ένα μπιφτέκι 200 ​​γρ., τσένταρ, μαρούλι, ντομάτα, κρεμμύδια τουρσί, BP sauce, redneck bbq). Το καυτό «Red Hot Chicky Burger», το «Low & Slow Pork» και το «Shrοοm Burger» (vegan), επίσης θα σου χαρίσουν ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι που εξυψώνει κάθε μπουκιά σε Fine Street Dining απόλαυση.

Και τα εκπληκτικά μπέργκερ δεν είναι το μόνο που θα βρεις στο «Fat Bull», καθώς προσφέρουν κι άλλες εξίσου γαστριμαργικές επιλογές: τις «Blue & Ηot Wings», τις ιδιαίτερες «Rosemary’s string fries» με άρωμα λεμονιού, τα τραγανά και παράλληλα αφράτα «Fat Rings», τις πληθωρικές «Loaded Fries» με «Pulled Pork», ενώ για κλείσιμο.... μπορείς να απολαύσεις τα αμερικάνικα απίστευτα γλυκά του, όπως «Nutella Cheesecake», «Vegan Salted Caramel Peanut Brownie», το «New York Cheesecake» και το νέο «Salted Caramel Snickers Cheesecake». 

(70 002737) Στέλιου Κυριακίδη 27, Λεμεσός. Δ-Σ 12.00-22.00.
Order Onlinehttps://order.thefatbullco.com    
FacebookThe Fat Bull Co.
Instagramthefatbull_co

 

The Hubeat Και νόστιμο και value for money 
Παρότι μικρό στην όψη, το The Hubeat στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού είναι τεράστιο στην απόλαυση, τόσο ως προς τις μερίδες του φαγητού του όσο και ως προς τη θεσπέσια γεύση του! Αν είσαι φαν του πιο προσεγμένου street food, αυτή η… φωλιά της γεύσης υπόσχεται να γίνει το νέο σου στέκι, καθώς εκεί, όχι μόνο βρίσκεις το street food στην καλύτερη εκδοχή του αλλά το βρίσκεις και σε πολύ… νόστιμη τιμή που το καθιστά από τα ίσως πιο value for money μπεργκεράδικα της Κύπρου, γεγονός που γίνεται ακόμα πιο αξιοθαύμαστο, αν σκεφτείς ότι βρίσκεται και σε ένα τόσο πολυσύχναστο μέρος. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι στα ούτε δύο χρόνια λειτουργία του, το “The Hubeat” έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση τόσο των ντόπιων όσο και όσων επισκέπτονται τη Μαρίνα από τις λοιπές κυπριακές πόλεις και το εξωτερικό, πράγμα που αποτυπώνεται περίτρανα και στις διθυραμβικές κριτικές που αποσπά (στην αξιολόγηση του google έχει 4,8 στα 5)! Το συστατικό της επιτυχίας του The Hubeat είναι ότι σου προσφέρει το κάτι διαφορετικό και παράλληλα άρτια εκτελεσμένο, φτιαγμένο με άριστες πρώτες ύλες!

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ: Αφού επιλέξεις ένα από τα πολύχρωμα ψωμάκια του που… θα τρελάνουν τα μάτια και τον ουρανίσκο σου καθώς είναι διαθέσιμα σε τρία χρώματα, κόκκινο, πράσινο και μαύρο (το χρώμα δίνεται φυσικά με αγνά, φυσικά συστατικά), ακολούθως θα διαλέξεις όλα τα υλικά που θα μπουν στο ψωμάκι! Εμείς ξεχωρίσαμε το τριπλό Tower Burger και το μαριναρισμένο Pulled Pork Burger που ψήνεται για ώρες, ώστε να… λιώσει στο στόμα σου. Επίσης αν πεινάς πολύ μπορείς να πάρεις το Route 66,  ένα μπέργκερ πραγματικό θηρίο, με 2,5 κιλά λαχταριστού κρέατος να «στριμώχνονται» ανάμεσα στα δύο ψωμάκια, ενώ αν θέλεις μια πιο παραδοσιακή πινελιά, μπορείς να δοκιμάσεις το Pork Sieftali Burger! 

Επίσης στο “The Hubeat” θα βρεις λαχταριστά wraps και hot dogs, υπέροχες ολόφρεσκες σαλάτες, ενώ οι ιδιαίτερες και πεντανόστιμες γλυκοπατάτες του είναι must. Και επειδή ο καλύτερος φίλος του street food είναι μια απολαυστική δροσερή μπίρα, επιβάλλεται να συνδυάσεις το φαγητό σου με μια από τις πολλές που θα βρεις εκεί. 

Αν λοιπόν ο δρόμος σε βγάλει στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, τώρα ξέρεις πού θα πας για να ζήσεις την πιο λαχταριστή και premium street food εμπειρία της περιοχής και ίσως και ολόκληρης της Κύπρου… 

(25 580854) Αποβάθρα Παλιού Λιμανιού, Λεμεσός. Δ-Κ 08.00-24.00.
Websitewww.thehubeat.com/
Facebook: The Hubeat 
Instagramthehubeat

The Potbelly Ποιοτικό street food, σε Λάρνακα και Λευκωσία, για καλοφαγάδες!
Tο «The Potbelly» δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, μιας και στα 5 χρόνια λειτουργίας του στη Λάρνακα και στον μόλις 1 χρόνο παρουσίας στη Λευκωσία, κατάφερε να περιληφθεί ανάμεσα στα πιο δημοφιλή street food του νησιού, αφού έχει βραβευτεί αρκετές φορές για τα εκπληκτικά pulled pork σάντουιτς του. Επίσης έχει λάβει μέρος στις μεγαλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ της Κύπρου, με τους επισκέπτες να περιμένουν με τις ώρες για να απολαύσουν ένα από τα πεντανόστιμα pulled pork σάντουιτς τους, φτιαγμένα με αργοψημένο χοιρινό) ή κοτόπουλο, μεθυσμένο σε λαχταριστή σάλτσα, με ολόφρεσκα υλικά και πολύ-πολύ αγάπη...

ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ: Τα 25 θηριώδη σάντουιτς του The Potbelly λιώνουν στο στόμα και δίνουν άλλες διαστάσεις στο street food όπως το ξέραμε μέχρι σήμερα. Εκεί θα βρεις αγαπημένες επιλογές όπως το Gangsta’s Paradise, με τρυφερό ψωμάκι, pulled pork, bacon, τυρί, ρόκα, φρέσκο κρεμμυδάκι και μουστάρδα, το Drop It Like It’s Hot, με τρυφερό ψωμάκι, pulled pork, bacon, τηγανητό αυγό, χαλούμι, jalapeño sauce και μαγιονέζα, αλλά και το Ready or Not, με πολύσπορο ψωμάκι, pulled chicken, μαρούλι, ντομάτα, καραμελωμένα κρεμμύδια, μάνγκο και πικάντικη μαγιονέζα. Και οι επιλογές δεν τελειώνουν εδώ.... και και περιζήτητα και εξίσου λαχταριστά είναι και τα hot dogs του. Αρκεί να δοκιμάσεις το Lose Yourself ή το Money Trees και θα καταλάβεις τι εννοούμε. 

Τέλος, στο μενού του πέρα από σαλάτες θα βρεις και τα απαραίτητα συνοδευτικά (όπως τηγανητές πατάτες, Wedges, Onion Rings και Coleslaw).

Αν σου έτρεξαν και σένα τα σάλια με όλα τα πιο πάνω, δεν έχεις παρά να το επισκεφθείς και να ανακαλύψεις όλο του το μενού, αφού το έμπειρο και φιλικό προσωπικό του θα σε βοηθήσει να κάνεις την επιλογή που σου ταιριάζει.

Το Τhe Potbelly είναι διαθέσιμο για dine in, take away και delivery. 

(22 042 600) Στασάνδρου 10Α, Λευκωσία. 
(24 400 759) Kαραολή & Δημητρίου 2, Λάρνακα. 
Τρ-Κ 12.00-24.00. 
FacebookThe Potbelly
Instagram: thepotbellycy

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close