Δημοσιεύτηκε στις 16 Οκτωβρίου 2025
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και θα καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά στα παράλια θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως μετά το μεσημέρι.
Η θερμοκρασία μέχρι την Κυριακή δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Η Lidl Κύπρου στηρίζει και φέτος τα Χριστούγεννα τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Τα φετινά Χριστούγεννα, η Lidl Κύπρου ενώνει τις δυνάμεις της με τον «Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου», εξασφαλίζοντας ουσιαστική στήριξη, ανακούφιση και ελπίδα
Οι 7 τάσεις που θα καθορίσουν τα ταξίδια του 2026
Ήσυχες αποδράσεις, η βοήθεια του AI και εμπειρίες εκτός δικτύου
Νέοι ταξιδιωτικοί κανόνες προς την Ευρώπη – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις
Το 2025, η Ευρώπη πραγματοποίησε μια σημαντική αναθεώρηση των ταξιδιωτικών κανόνων της, η οποία έφερε νέους κανονισμούς
Οι 100 κορυφαίες πόλεις του κόσμου για το 2025
Ποια προσέλκυσε περισσότερους από 18 εκατ. επισκέπτες μόνο φέτος
8 παλιές και νέες classic ταινίες που ανεβαίνουν στο Netflix τον Δεκέμβριο
Οι καλύτερες ταινίες που ανεβαίνουν τον Δεκέμβριο στο Netflix είναι classics που βλέπουμε ξανά και ξανά.
Οι πιο καθαρές και οι πιο βρώμικες πόλεις στον κόσμο, σύμφωνα με τους τουρίστες
Έρευνα της εταιρείας αποθήκευσης αποσκευών Radical Storage ανέδειξε τις πιο καθαρές και πιο βρώμικες πόλεις του κόσμου σύμφωνα με τους τουρίστες
Ο Gabriele Rizzi φέρνει το «Μαγεμένο Δάσος» την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Parklane
Μη χάσετε τη μοναδική αυτή Πρωτοχρονιά μια λαμπερή, συναρπαστική και αληθινά αξέχαστη βραδιά στο Parklane
Ο κυπριακός δήμος που μπήκε στις «Πόλεις που μαθαίνουν» της UNESCO
Πρόκειται για την πρώτη εγγραφή της χώρας μας στο UNESCO Global Network of Learning Cities, το οποίο σήμερα αριθμεί 425 πόλεις από 91 κράτη μέλη του Οργανισμού.
Time Out: Οι ευρωπαϊκές πόλεις που αξίζει να κάνεις Πρωτοχρονιά
Η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι μια μοναδική εμπειρία που αξίζει να την ζήσετε σε κάποια μαγική πόλη του εξωτερικού
Be The Light – Kindness Edition: Μια βραδιά φωτός και ένταξης στη Λεμεσό
Η εκδήλωση εξελίχθηκε σε μια ισχυρή έκφραση ενότητας, συμπόνιας και υποστήριξης για παιδιά με αναπτυξιακές δυσκολίες σε όλη την Κύπρο