Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Νέο μπεργκεράδικο σού υπόσχεται πολλά

Ανάμεσα σε άλλα σού μαθαίνει και τα...smashburger!

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουλίου 2017

Η Πάφος τρώει BUR-GER®.

Το BUR-GER® είναι ένα καινούργιο εστιατόριο στην κατηγόρια του fast casual που συνδυάζει τη γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση ενός φαστφουντάδικου με πιάτα φτιαγμένα από φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα.

Το κύριο προϊόν είναι τα smashburger, που είναι μπιφτέκια που ψήνονται με συγκεκριμένη τεχνική smashing, η οποία μεγιστοποιεί τη γεύση του 100% φρέσκου βοδινού.

Το μενού συμπεριλαμβάνει τα απίθανα ribs/παϊδάκια φτιαγμένα με τη μυστική οικογενειακή συνταγή 30 χρόνων, καθώς και φτερούγες κοτόπουλου με τη μοναδική "Jäger-BBQ sauce" ή την "effing hot" για αυτούς που προτιμούν τα καυτερά.

Στο BUR-GER®, θα βρεις επίσης μοναδικά βελγικά μύδια βουτηγμένα σε ζωμό από μπίρα, τα οποία μπορείς να συνοδεύσεις με μια από απίθανες κραφτ μπίρες που μπορείς να βρεις στο μαγαζί.

Όσοι ωστόσο προτιμούν να μην επιλέξουν βοδινό ή είναι χορτοφάγοι, γι' αυτούς προσφέρονται τα μπιφτεκάκια φτιαγμένα από κοτόπουλο ή από λαχανικά όλα προετοιμασμένα φρέσκα στο χώρο μας.

Πέρα από το φαγητό και υπαίθριος χώρος, με φόντο τη Θεοσκέπαστη εκκλησία, σε συνδυασμό με τους ανεβαστικούς ρυθμούς της funk, house και hip-hop μουσικής δημιουργούν μια όμορφη ατμόσφαιρα, που θα σε χαρίσει μια υπέροχη εμπειρία.

Μάθε περισσότερα στα:
www.bur-ger.com
https://www.facebook.com/burgercyprus/
https://www.instagram.com/bur_gercy/

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close