Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

10 καλές ιδέες για delivery ή take away, στη Λεμεσό

Εστιατόρια που στέλνουν φαγητό στο σπίτι ή εξυπηρετούν take away

Δημοσιεύτηκε στις 13 Νοεμβρίου 2020

Με την εξάπλωση του κορωνοϊού να έχει επηρεάσει καταλυτικά την καθημερινότητά μας και με τα εστιατόρια στη Λεμεσό να έχουν κατεβάσει ρολά για το προσεχές διάστημα, οι ώρες που περνάμε αναγκαστικά στο σπίτι είναι ατελείωτες και οι λύσεις για τις διατροφικές ανάγκες μόνο τρεις: το μαγείρεμα, το take away και το delivery.

Εμείς συγκεντρώσαμε κάποια από αυτά που αναταποκρίθηκαν άμεσα στη νέα πραγματικότητα, με την υπόσχεση να ανανεώμουμε αυτή τη λίστα συνεχώς:

Dionysus Mansion
Το αγαπημένο και βραυβευμένο εστιατόριο της Λεμεσού Dionysus Mansion όπου θα απολαύσεις μενού γευσιγνωσίας, εμπνευσμένα από μοναδικά κυπριακά και ελληνικά προϊόντα, ανάλογα και με την εποχικότητά τους, δημιουργώντας μια μοντέρνα Μεσογειακή κουζίνα με μοναδικές γεύσεις, που συνδυάζει αρώματα και χρώματα από τον chef Δημήτρη Χαϊδεμένο και την ομάδα του, προσφέρει και υπηρεσία delivery (μέσω foody, bolt and wolt), λόγω των μέτρων της Κυπριακής Δημοκρατίας.
(25222210) 16ης Ιουνίου 1943 5.

Wolfgang's Steakhouse
Το ξακουστό αμερικάνικο steakhouse και αγαπημένο στέκι διασήμων, το οποίο υπερηφανεύεται για το σίτεμα ξηρής ωρίμανσης του βοδινού κρέατος για τουλάχιστον 28 μέρες σε ειδικούς χώρους εντός του εστιατορίου, προσφέρει στο κοινό της Λεμεσού τη χαρακτηριστική γευστική εμπειρία του με το πιο αυθεντικό και εύγευστο steak ξηρής ωρίμανσης χρησιμοποιώντας μόνο USDA Prime beef. Τώρα και στο σπίτι.
Για Takeout - Pick Up orders: Call 7000 4515 to place your order. Until 19:30
Για Delivery: Place your order μέσω του BoltFoodcy Application. Last order 22:00
*Δ-Παρ από τις16:00, Σ & Κ από τις 12:00.

Το Ψητοπωλείο-Ταβερνάκι του ΜΕΛΗ
Η γραφική, παραδοσιακή ταβέρνα Το Ψητοπωλείο-Ταβερνάκι του ΜΕΛΗ στην Παρεκκλησιά είναι μια σπουδαία ανακάλυψη γεύσης. Ξεκίνησε το 2005 και έκτοτε οι άνθρωποί του φροντίζουν να σερβίρουν ό,τι καλύτερο προσφέρει η ντόπια αγορά -εποχικά πιάτα και παραδοσιακές νοστιμιές- όλα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι. Το ταβερνάκι είναι φημισμένο για το άριστης ποιότητας κρέας, που ψήνει με αριστοτεχνικό τρόπο, τα οποία θα συνεχίσεις να απολαμβάνεις τώρα και στο σπίτι σου, μίας και η διεύθυνσή του ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά. Δηλαδή να φτιάχνουν μεζεκλίκια. 
Εσύ απλώς παράγγειλέ τα για take away ή delivery. 
(25635253) Παρεκκλησιά, Λεμεσός.

Φορσός
Κλασική αξία στη Μουταγιάκα! Είναι γραφική, δημοφιλής ανάμεσα σε ντόπιου και τουρίστες και διατηρήθηκε για χρόνια στην αγορά. Μάλιστα η ταβέρνα φροντίζει να σου ετοιμάζει τα κρεατικά της (στην πίτα και σε μερίδες) για take away αλλά καi delivery (20.00-21.30). Η υπηρεσία διανομής (delivery) προσφέρεται σε ακτίνα 5km από την Ταβέρνα με χρέωση €2 και ελάχιστον παραγγελίας 20€.
(99121257 & 25329490) Μουταγιάκα.

Le Frenchie Bistro Restaurant
Μοναδικές γεύσεις από ένα πεντανόστιμο και ποιοτικό μπιστρό έρχονται τώρα στο σπίτι σου. Υπέροχα πιάτα γαλλικής κουζίνας, πίτσα, σάντουιτς, plattes και άλλα πολλά, από ένα πραγματικά πλούσιο μενού, θα ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό της γεύσης! 
(25212333) Μεσαιωνικό Κάστρο, Λεμεσός.

Carob Mill Restaurants (Artima, Stretto, Draught Micobrewery, Καρατέλλο & Vecchia Napoli)
Μετά την ανακοίνωση του προεδρικού διατάγματος για τα νέα μέτρα ενάντια στην εξάπλωση του Covid19, η μεγάλη οικογένεια της Carob Mill Restaurants, κάτω από την ομπρέλα της οποία βρίσκεται το ταβερνάκι Καρατέλλο με τις κυπριακές και ελληνιές παραδοσιακές γεύσεις, το νόστιμο Artima, με τα εκλεπτυσμένα πιάτα αυθεντικής μεσογειακής κουζίνας με διεθνείς πινελιές, το ιταλικό Vecchia Napoli, το Draught Micobrewery με τα εξαιρετικά burgers, και όχι μόνο, στέλνει τα αγαπημένα σας πιάτα στην ασφάλεια του σπιτιού ή της εργασίας σας, με την υπηρεσία Delivery και Takeaway, η οποία θα προσφέρεται κανονικά και με 15% έκπτωση μέχρι τις 30/11. 
Βρείτε τα DELIVERY MENU εδώ https://www.carobmill-restaurants.com/en/delivery-take-away και κάντε τις παραγγελίες σας στο τηλ. 25 430 820. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close