Eating News , Εστιατόρια

Τι θα έλεγες για ένα λαχταριστό burger;

Στα T.G.I. Friday's... δεν πας μόνο για margarita, πας και για burger!

Δημοσιεύτηκε στις 06 Μαρτίου 2015

Πριν 50 χρόνια! Γεννήθηκε η Μπιόρκ στην Ισλανδία , η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ στη Μ. Βρετανία και η Βαιόλα Ντέιβις στην Αμερική. Εκεί όμως γεννήθηκε και μια νόστιμη ιδέα που έγινε πραγματικά η αγαπημένη μας συνήθεια! Το T.G.I. Friday's!

Νέα Υόρκη, 1965. Ένας πωλητής αρωμάτων, ο Alan Stillman, μπαίνει σ’ ένα μπαρ που βρίσκεται στη γωνία της First Avenue και του 63ου δρόμου. Η ιδέα του ήταν να προσελκύσει trendy μοντέλα και αεροσυνοδούς, αναβαθμίζοντας αυτήν την ταπεινή μπιραρία. To πρώτο που έκανε ήταν να αλλάξει το όνομα σε TGI Fridays™.

Με βασικές αξίες το φανταστικό φαγητό, τα ευρηματικά cocktails και τη διασκέδαση, τα TGI Fridays™ έχουν γίνει πλέον αγαπημένο μέρος συγκέντρωσης για φίλους και οικογένειες που θέλουν να απολαύσουν την απόλυτη εμπειρία του casual dining.

Τα Fridays™ έχουν δημιουργήσει signature πιάτα όπως το Loaded Potato Skins, το Chicken Fingers, το Buffalo Wings, το Jack Daniel’s Grill® αλλά και τα κλασικά cocktails Signature Margarita και το Ultimate Mudslide.

Αυτή την περίοδο το μενού έχει υποδεχτεί τρία νέα, ακαταμάχητα, πανύψηλα Stackhouse burgers: το Italian Stack House Burger, το Ultimate Jack Daniel’s® Burger και το Triple Bacon Stack House Burger.

Αν νηστεύεις δοκίμασε το νηστίσιμο μενού, εγώ σου προτείνω το σολομό Jack Daniels. Επίσης, πάρε μια γεύση από τα νέα κοκτέιλς Myrnas Mojo και το Barbados Rum Punch.

Σήμερα, λειτουργούν πάνω από 931 TGI Fridays™ σε περίπου 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ αυτών και 7 εστιατόρια στην Κύπρο (Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο).

 

ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ
Το 1965 γίνεται η πρεμιέρα της ταινίας Help των Beatles.

 

 Κάνει πρεμιέρα ο Δόκτωρ Ζιβάγκο

 

και βλέπουμε για πρώτη φορά αλλά όχι τελευταία τη … Μελωδία της ευτυχίας!

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close