Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Έχουμε "υπερτροφές" και στην Κύπρο!

Μια ομάδα Κύπριων καλλιεργητών μικρής κλίμακας, ένωσαν την αγάπη τους για τη γη και τη φύση με σκοπό την παραγωγή βιολογικών υπερτροφών

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαρτίου 2015

Κίνηση Βιοκαλλιεργητών Υπερτροφών Κύπρου (ΚΙΒΥΚ)

15 άτομα-μέλη, τα οποία έχουν συνεταιριστεί, καλλιεργούν σήμερα, σχεδόν 23 σκάλες με Goji Berry, Aronia Berry και Blueberry (και άλλα μούρα σε πιο μικρή κλίμακα), στην ημιορεινή και ορεινή Κύπρο. Στο φιλόδοξο αυτό εγχείρημα συμμετέχουν και αρκετοί νέοι άνθρωποι -γεμάτοι όρεξη και μεράκι- που εμπνεύστηκαν από τις αρχές και τη φιλοσοφία της ΚΙΒΥΚ. Η καλλιέργεια τους είναι όλες σε μεταβατικό στάδιο προς τη βιολογική.

Τι προσφέρει η "μικροφάρμα"

  • Η σειρά των προϊόντων της διακρίνεται με την επωνυμία ‘Cyprus Superfoods’ και είναι συνυφασμένη με τα μοναδικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της, τα οποία έχουν την προέλευση τους από την Κυπριακή ύπαιθρο.
  • Με την καλλιέργεια/διάθεση αντιοξειδωτικών μούρων, όπως Goji Berry, Aronia Berry και Blueberry ο καταναλωτής ευεργετείται στο μέγιστο βαθμό από τις θεραπευτικές ιδιότητες αυτών των υπερτροφών, καθώς δεν έχουν υποστεί καμιά επεξεργασία.
  • Πέρα από τα φρέσκα προϊόντα η ΚΙΒΥΚ προσφέρει προϊόντα επεξεργασμένα με ήπιες μεθόδους, όπως η αποξήρανση τους ή η προσθήκη τους σε μαρμελάδες φρέσκων φρούτων που διατηρούν τη μορφή και τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά σχεδόν αναλλοίωτα.
  • Ψάξε στην αγορά και τις δύο Superberries Marmelades. Η μία είναι συνδυασμός Goji Berries και ροδάκινο και η άλλη Goji Berries και πορτοκάλι. Είναι όλες τους χειροποίητες, χωρίς καμία προσθήκη συντηρητικών ή άλλων τεχνητών ουσιών.
  • Δοκίμασε το Aronia Herbal and Superfruit Tea της ΚΙΒΥΚ, που είναι φτιαγμένο από 100% καρπούς και φύλλα αρώνιας. Χαρίζει ένα διακριτικά εκλεπτυσμένο άρωμα και μια σαγηνευτική γεύση. Τα συστατικά αυτού του τσαγιού είναι όλα επεξεργασμένα με φυσική μέθοδο και δεν επιβαρύνεται από καμιά προσθήκη τεχνητών ουσιών.

Νόστιμα, υγιεινά και κυπριακά!

Το Microfarm Project της ΚΙΒΥΚ είναι ένα εξαιρετικό εγχείρημα που δίνει στον καταναλωτή την ευκαιρία να καταναλώσει προϊόντα από αντιοξειδωτικά μούρα κυπριακής παραγωγής και να επωφεληθεί στο μέγιστο από τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Δοκίμασε τα προϊόντα του και θα με θυμηθείς!

 

(99692768 / 99585807 info@cyprussuperfoods.com.cy / www.cyprussuperfoods.com.cy / www.facebook.com/cyprussuperfoods)

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close