Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου 2015
Tο σεμινάριο "Αίσθηση γυναίκας - Εικόνα, Χρώμα, Ενέργεια" αποσκοπεί στο να δώσει ώθηση στη θηλυκότητα και να ενδυναμώσει την αυτό-εικόνα σας.
Η Μαρία Μενοίκου, πιστοποιημένη σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, θα δείξει στις γυναίκες πώς να ενδυναμώσουν την αυτό-εικόνα τους, ώστε να μπορέσουν να κτίσουν την αυτοπεποίθησή τους και, πάνω σε αυτή τη βάση, να καταφέρουν να εξωτερικεύσουν την ομορφιά τους με τη δύναμη του μυαλού τους, αλλά και να πάρουν τα ηνία της ζωής τους.
Παράλληλα, η Αίγλη Δημητρίου, αισθητικός, make up artist και αρωματοθεραπεύτρια, θα μας δώσει συμβουλές για το πώς μπορούμε να χρησιμοποιούμε φυσικά προϊόντα από τον κήπο μας για να ανακτήσουμε την υγεία και τη χαμένη μας λάμψη. Η ίδια διακατέχεται από μεγάλο πάθος για τη δημιουργία φυσικών καλλυντικών περιποίησης προσώπου και σώματος κατευθείαν από τη φύση, συνεπώς οι συμβουλές της θα τραβήξουν το γυναικείο ενδιαφέρον.
Όσον αφορά στην εξωτερική μας εικόνα, η Αννίτα Χαννατζιά, Σχεδιάστρια Μόδας, Image Consultant και NLP Practitioner, είναι πανέτοιμη να μας δείξει πώς με μικρά και απλά μυστικά θα μπορέσουμε να αναδείξουμε τη θηλυκότητά μας. "Υπάρχουν 'ναι' και 'όχι’ στο ντύσιμό μας" ή "μπορούμε να τονίσουμε τα δυνατά μας σημεία και να νιώθουμε υπέροχα με τον εαυτό μας;", είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα κληθεί να απαντήσει, βοηθώντας τις γυναίκες να κτίσουν μία καλύτερη εξωτερική εικόνα.
Όλες οι γυναίκες αξίζουν το καλύτερο, γι’ αυτό και το σεμινάριο αυτό είναι το κλειδί για να χρωματίσουν την εικόνα τους με θετική ενέργεια!
-
Cleopatra Hotel
07 Ιουνίου 2015
Σχετικά
Μια μεγάλη γιορτή ετοιμάζει και φέτος το Τεχνοδρόμιο με την αφορμή των Ημερών Αφήγησης και Ποίησης
Εορτάζονται κάθε χρόνο στις 20 και 21 Μαρτίου αντίστοιχα
O Απρίλιος στο Θέατρο Ριάλτο
Το Θέατρο Ριάλτο ανακοινώνει το πρόγραμμα του για τον μήνα Απρίλιο.
13 ανοιξιάτικες αυλές σε γουστόζικα καφενεδάκια της Παλιάς Λευκωσίας
Όμορφα πρωινά και απογεύματα παρέα με καφέ, ποτό και καλούς φίλους
25η Μαρτίου στη φάρμα, με πλούσιο μπουφέ!
Μια γιορτινή μέρα γεμάτη παράδοση, γεύσεις και όμορφες στιγμές στη φύση!
Ένα σύγχρονο τσίρκο έστησε την τέντα του στη Λευκωσία (και όλη την πόλη στην ουρά του!)
Η εντυπωσιακή παράσταση τσίρκου ανακοίνωσε το πρόγραμμα της εβδομάδας
Agenda Week: 10 ξεχωριστές προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Μουσική, θέατρο και μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης σε όλη την Κύπρο – οι προτάσεις που αξίζει να βάλεις στην ατζέντα σου.
Ένα διήμερο γεμάτο ξεναγήσεις στα ομορφότερα μονοπάτια μελέτης της φύσης της Κύπρου
Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Δασών το Τμήμα Δασών διοργανώνει ξεναγήσεις στα μονοπάτια μελέτης της φύσης και στον Δασικό Σταθμό Πλατανιών
Το CYBERNESS Easter Market επιστρέφει τον Απρίλιο στη Λεμεσό
Στις 4 και 5 Απριλίου, ο χώρος του Kolla μεταμορφώνεται σε έναν πολύχρωμο κόσμο γεμάτο, εμπνευσμένο από την "Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων"
Εκδήλωση με θεμα την παγκόσμια ημέρα νερού
Ένα ξεχωριστό Fun Day για όλη την οικογένεια
Η Κύπρος στο Επίκεντρο της Παγκόσμιας Καινοτομίας για τη Μακροζωία: Έρχεται το Cyprus EMEA Healthspan Summit 2026
Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν διεθνούς φήμης επιστήμονες, πρωτοπόροι της βιοτεχνολογίας, επενδυτές και φορείς χάραξης πολιτικής
Weekend Agenda: 30 υπέροχες προτάσεις για έξοδο αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Θέατρο, συναυλίες, stand-up, εκθέσεις, οικογενειακές βόλτες και ξεχωριστές εμπειρίες σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Αγία Νάπα για ένα γεμάτο και απολαυστικό weekend
Στις 4 του Απρίλη (μιτσιοί τζιαι μηάλοι) θα βρεθούμε στην αυλή του Άη Γιώρκη
Σε μία γιορτή που δίνει πνοή στες ρίζες και είναι αφιερωμένη στην παράδοση