Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Διαγωνισμός Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιανουαρίου 2013

Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής και το Intercollege Λευκωσίας (Τμήμα Επισιτιστικών Τεχνών), συνδιοργανώνουν τον μεγαλύτερο διαγωνισμό μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής για παιδιά και νέους, που έγινε ποτέ στην Κύπρο, με θέμα: «Μαγειρεύω Κυπριακά». Στόχος του διαγωνισμού είναι τα παιδιά να γνωρίσουν ξεχασμένες παραδοσιακές γεύσεις, να έρθουν σε επαφή με άτομα της τρίτης ηλικίας, καθώς και να ανακαλύψουν και αναβιώσουν την παράδοση μέσα από την έρευνα. Παράλληλα, βασική επιδίωξη είναι τα παιδιά να εξοικειωθούν με τα υλικά, τις γεύσεις, τις μυρωδιές της παραδοσιακής Μεσογειακής Διατροφής και Κυπριακής Κουζίνας και να εκτιμήσουν την αξία του υγιεινού σπιτικού φαγητού. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά και νέοι από 10‐18 ετών.
 

Για να συμμετάσχετε, πρέπει να αποστείλετε τη δήλωση συμμετοχής, σύμφωνα με τις οδηγίες που ακολουθούν στο τέλος αυτής της ανακοίνωσης.
• Κάθε δήλωση συμμετοχής πρέπει να περιλαμβάνει δύο κυπριακές συνταγές: μία για κυρίως πιάτο και μία για γλυκό (επιδόρπιο).
• Οι δύο συνταγές πρέπει να μπορούν να εκτελεσθούν σε διάστημα 2 ωρών.
• Μπορείτε να αποστείλετε όσες δηλώσεις συμμετοχής θέλετε.
• Τελευταία μέρα υποβολής αιτήσεων: 17/3/2013 (αποστολή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: stalolazarou@gmail.com. Όσα αρχεία είναι μεγάλα και δεν μπορούν να αποσταλούν μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να αποσταλούν μέσω του WETRANSFER (https://www.wetransfer.com/).
 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε ιστοσελίδες:
www.foodmuseum.cs.ucy.ac.cy
www.intercollege.ac.cy
www.cychefs.com

 

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close