Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουνίου 2015
Δυο ξεχωριστοί καλλιτέχνες, από τους σημαντικότερους της Ελληνικής μουσικής σκηνής, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και έρχονται να συνεχίσουν από εκεί που είχαν μείνει πριν χρόνια με ένα μοίρασμα που τους έλειψε επί σκηνής , όπως έχει λείψει και σ’ εμάς ο μοναδικός τους τρόπος να μας ξεσηκώνουν με τα τραγούδια τους χαρίζοντας μας αξέχαστες στιγμές και απρόσμενες εκπλήξεις!
Ξέρουμε καλά πως οι δυο τους δε θα μας αφήσουν λεπτό να βαρεθούμε! Ο μοναδικός τους τρόπος να «παντρεύουν» το ροκ με το λαϊκό, τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και τον λυρισμό, η ευκολία τους να φλερτάρουν με το διαφορετικό και να «αναγεννούν» αγαπημένα τραγούδια με δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος είναι τα συστατικά για την εκρηκτική τους συνεύρεση.
ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ: η μακρόχρονη πορεία τους, τους έχει εξοπλίσει με πολύτιμα και ανεξάντλητα εφόδια, για να μας χαρίσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα. Σε αυτό το υλικό έχουν να προσθέσουν και κάτι νέο, αφού και οι δυο τους έχουν από έναν καινούριο δίσκο, που κυκλοφόρησε στο τέλος της χρονιάς που μόλις έφυγε. Ο Λαυρέντης έχει μαζί του μια.. «Τρύπα στον καιρό.. κύριε Μάνο», με δεκατρία ολοκαίνουρια τραγούδια και πολύτιμες συνεργασίες, όπως εκείνη του Μάνου Ελευθερίου και ο Γιάννης θα μας τραγουδήσει πως.. «ό,τι θυμάσαι, δεν πεθαίνει», μέσα από τη ματιά του Θάνου Μικρούτσικου και του Οδυσσέα Ιωάννου σε έντεκα καινούρια τραγούδια.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ – ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ: Η συνάντηση αυτή «έτσι κι αλλιώς» θα είναι το «εφάπαξ» μας για το φετινό καλοκαίρι 2015!
Μαζί τους επί σκηνής οι μουσικοί: Άκης Κατσουπάκης (πιάνο), Άκης Αμπράζης (μπάσο), Κώστας Μιχαλός (κιθάρα), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Φίλιππος Σπυρόπουλος (τύμπανα), Άκης Γαβαλάς (τύμπανα), Steve Tesser (κιθάρα).
Τους φωτισμούς θα επιμεληθεί ο Ανδρέας Κούρτης και τον ήχο οι Γιώργος Καραγιαννίδης και Στρατής Καραδημητράκης
-
Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού "Μάριος Τόκας"
09 Ιουλίου 2015
Σχετικά
Νίκος Κουρκούλης και Χριστίνα Σάλτη σε μια μεγάλη live βραδιά
Μια εκρηκτική μουσική βραδιά που θα γράψει τον Δεκέμβρη με ένταση και παλμό
H Bάκια Σταύρου ερμηνεύει τραγούδια στο πνεύμα των γιορτών
Τα καθαρά έσοδα της συναυλίας θα δοθούν στον Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα».
«Have Yourself a Very Big Band Christmas»: Μία γιορτινή μουσική παράσταση από το Θέατρο Ριάλτο
Η 16μελής μπάντα ανεβάζει στη σκηνή μια ζωντανή χριστουγεννιάτικη συναυλία
Η ρεμπέτισσα Μαριώ κατεβαίνει στο Μεζοστρατί!
Μια νύχτα γεμάτη ρεμπέτικο, λαϊκό και μεράκι… όπως παλιά
Andre Rieu’s 2025 Christmas Concert στο Ριάλτο και φέτος
Αυτή την εορταστική περίοδο, η μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη του Θέατρου Ριάλτο
Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο OPUS Venue με Ελευθερία Ελευθερίου και Νικόλα Ντιμά
Υποδεχόμαστε το 2026 με live εμφάνιση και γιορτινή διάθεση
Ρεσιτάλ σαξοφώνου & πιάνου με τους Κατερίνα Παρπούνα και Μιχάλη Χειλίδη
Με αυτήν τη συναυλία, το Windcraft Loud αποχαιρετά τη χρονιά και προετοιμάζεται για ένα δημιουργικό 2026
“Jazzy Christmas”: Μια βραδιά γεμάτη μουσική, συναίσθημα και προσφορά από το TELETHON
Η Στέφανη Κρασσά τραγουδά για το TELETHON και μας χαρίζει ένα μαγικό μουσικό ταξίδι αγάπης
«Παραµυθκιών Ήχοι – Η Καρκιά της Ρήγαινας»: ένα µουσικο-αφηγηµατικό ταξίδι από την Cyprus Chamber Orchestra
Εµπνευσµένο από την άϋλη πολιτιστική κληρονοµιά της Κύπρου
200 κιθάρες με τον Χρήστο Θηβαίο σε Λευκωσία και Λεμεσό
Ο Χρήστος Θηβαίος θα ερμηνεύσει κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία του, καθώς και τραγούδια που αγαπά των συνθέτων
Ο διεθνούς φήμης τρομπετίστας Μάρκους Στοκχάουζεν έρχεται με το σχήμα του στην Κύπρο
Για μία μοναδική συναυλία στο Αρχοντικό Αξιοθέας
Το διεθνώς καταξιωμένο φωνητικό σύνολο Trio Mediæval στην Κύπρο
Μέσα στο πλαίσιο του 16ου Διεθνούς Φεστιβάλ Σύγχρονης Μουσικής Φάρος