Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

16+1 ξενοδοχεία σε Αγία Νάπα-Πρωταρά [για ονειρεμένες διακοπές]

Κλείσε δωμάτιο τώρα... στα καλύτερα!

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουνίου 2015

Σίγουρα θα βρεθούμε και φέτος στην Αγία Νάπα ή τον Πρωταρά. Βέβαια, καλό θα ήταν να κλείσεις δωμάτιο με θέα, για να απολαύσεις στο έπακρον τις διακοπές σου.

Γι' αυτό κι εμείς σου προτείνουμε 17 ξενοδοχειακούς προορισμούς με τις καλύτερες εγκαταστάσεις και παροχές, για ξεκούραστες και άκρως απολαυστικές διακοπές! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι την κράτησή σου...


Adams Beach Κόλπος Nissi, Αγία Νάπα
Είναι ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό resort, πάνω σε μια δική του χερσόνησο, και δίπλα σε μία από τις πιο προνομιούχες τοποθεσίες της Αγίας Νάπας. Οι καταπράσινοι, εξωτικοί κήποι του, η ακανόνιστη τεράστια πισίνα του και το μικρό φιλικό waterpark, ‘συνωμοτούν’ για να ζήσεις μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία. Γύρω του προεκτείνονται τα φιλόξενα bungalows και οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου για οικογένειες και μεγάλες παρέες. Δοκίμασε οπωσδήποτε την υψηλή γαστρονομία του εστιατορίου ‘Glasshouse’ με την εκλεπτυσμένη fusion κουζίνα του και με πανοραμική θέα των κόλπων Nissi Bay και Μακρόνησου.
Πληροφορίες/κρατήσεις: τηλ.: 23840000, φαξ: 23721274
website: www.adams.com.cy
e-mail: adams@adams.com.cy

 

Alion Beach Αγία Νάπα
Με ένα ειδικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα και μια πλούσια εξωτική βλάστηση, δεν είναι καθόλου τυχαίο που θεωρείται από το μεγαλύτερο τουριστικό οργανισμό της Ευρώπης και τη γερμανική εταιρεία TUI, ως ένα από τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο! Τα πανοραμικά γωνιακά δωμάτια του κτιρίου με το τεράστιο γυαλί, σε κάνουν να νιώθεις πως αιωρείσαι στον ίδιο το χώρο τους, επιτρέποντάς σου να έχεις απρόσκοπτη θέα του Κάβο Γκρέκο και του λιμανιού. Η γαστρονομία του είναι το ίδιο προσεγμένη με τις υπόλοιπες υπηρεσίες του, γι’ αυτό μην παραλείψεις να κλείσεις τραπέζι στο μοντέρνο εστιατόριο ‘Symposion’, που σίγουρα θα σε κερδίσει με τη μεσογειακή και fusion κουζίνα του.
Πληροφορίες/κρατήσεις: τηλ.: 23722900, φαξ: 23722901
website: www.alion.com
e-mail: alion@alion-beach.com.cy

 



Capo
Bay Πρωταράς
Βρίσκεται πάνω στην πιο όμορφη και γραφική παραλία του Πρωταρά και επιμένει να κρατά υψηλά επίπεδα φιλοξενίας, υπηρεσιών και μοναδικής γαστρονομίας. Οι υπέροχοι εσωτερικοί και εξωτερικοί του χώροι σε προσκαλούν να ζήσεις την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια. Με 3 εστιατόρια, 3 bars, spa, γυμναστήριο, 1 εσωτερική και 2 εξωτερικές πισίνες, γήπεδο τένις, badminton, volley, επιτραπέζια αντισφαίριση, μαθήματα υποβρύχιας κατάδυσης, θαλάσσια σπορ, και kid’s club, είναι σίγουρο ότι εδώ θα ζήσεις προνομιακές και αξέχαστες διακοπές, μόνος ή με την οικογένειά σου.
Πληροφορίες/κρατήσεις: τηλ.: 23831101, φαξ: 23831110
website: www.capobay.com
e-mail: capobay@capobay.com.cy

 

Louis Althea Kalamies Luxury Villas Πρωταράς
Οι υπερπολυτελείς βίλες του θα σου προσφέρουν τις πιο προνομιακές, καλοκαιρινές διακοπές της ζωής σου! Όλες οι επαύλεις είναι τριών ή τεσσάρων υπνοδωματίων και διαθέτουν τη δική τους ιδιωτική πισίνα. Το συγκρότημα διαθέτει συνολικά 18 επαύλεις και στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το πρωινό, το οποίο μπορείς να απολαύσεις αν πεταχτείς δίπλα στο ‘Althea Beach’ ή να το φτιάξεις μόνος, στην άνεση της κουζίνας του. Η βεράντα της κάθε βίλας είναι μια εξαιρετική εμπειρία ηρεμίας και χαλάρωσης και ίσως τα περισσότερα πρωινά αλλά και βράδια σου θα τα περάσεις στην ξαπλώστρα της πισίνας που σου δίνει το δικαίωμα να αγναντεύεις το απέραντο γαλάζιο της πιο όμορφης θάλασσας της Κύπρου.
Πληροφορίες/κρατήσεις: τηλ.: 23814141, φαξ: 23814131
website: www.altheakalamies.com
e-mail: althea@louishotels.com

 



Cavo Maris Πρωταράς
Δίνει το στίγμα του στη γύρω περιοχή με το μεγαλοπρεπές κτιριακό συγκρότημά του, που σου παρέχει όλες τις ανέσεις για να απολαύσεις πραγματικές καλοκαιρινές διακοπές. Διαθέτει όλες τις διευκολύνσεις, για μικρούς και για μεγάλους, ενώ οι μεγάλες καταπράσινες εκτάσεις και οι δροσερές πισίνες που το περιβάλλουν, θα σε χαλαρώσουν και θα σε ταξιδέψουν μακριά από το άγχος της ρουτίνας. Και σε συνδυασμό με την υπέροχη παραλία του που απλώνεται ακριβώς μπροστά του, το καθιστούν ως τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό διακοπών για σένα και όλη σου την οικογένεια. Ανακάλυψε και τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες που σου παρέχει μαζί με την εξαιρετική κουζίνα των εστιατορίων του που σου προσφέρει για να ζήσεις μια all day μοναδική εμπειρία.
Πληροφορίες/κρατήσεις: τηλ.: 23832043, φαξ: 23832051
website: http://cavomaris.com
e-mail: cavo@cytanet.com.cy

 

Grecian Park Πρωταράς
Έχει θέα προς το μαγευτικό κολπίσκο του Κόννου, διαθέτει μία επιβλητική διακόσμηση και άνετους κοινόχρηστους χώρους με κύριο πρωταγωνιστή την πελώρια υπαίθρια πισίνα που φτάνει μέχρι την άκρη του γκρεμού! Εδώ, σίγουρα θα ζήσεις μια προνομιακή καλοκαιρινή εμπειρία. Η γαστρονομία του δε είναι επιπέδου και αυτό το υπογραμμίζουν το εξαιρετικό ‘Umi’, το ιαπωνικό εστιατόριο που βρίσκεται στο roof garden του, καθώς και το ιδιαίτερο και πολύ ατμοσφαιρικό ‘Cliff’ bar, που πραγματικά έχει δώσει στα καλοκαιρινά βράδια μας άλλη διάσταση, ως μία all time classic επιλογή. Όσο για τα 245 δωμάτιά του -είτε βρίσκονται μπροστά είτε στην πίσω πλευρά του ξενοδοχείου- έχουν απρόσκοπτη θέα είτε στη θάλασσα είτε στην πισίνα και όλα είναι κομψά και λειτουργικά.
Πληροφορίες/κρατήσεις: τηλ.: 23844000
website: www.grecianpark.com
e-mail: info@grecianpark.com

 

Limanaki Αγία Νάπα
Βρίσκεται στην καρδιά της Αγίας Νάπας σε ένα προνομιακό σημείο απ’ όπου μπορείς απρόσκοπτα να απολαμβάνεις ολόκληρο τον κόλπο της περιοχής, το γραφικό λιμανάκι και το Κάβο Γκρέκο στο βάθος. Η μοντέρνα του διακόσμηση δένει με τη μοντέρνα φιλοσοφία του και το φιλόξενο ταμπεραμέντο του. Όλα βρίσκονται στις υπηρεσίες σου, ολόχρονα, ασταμάτητα, απλόχερα! Τα δωμάτιά του είναι ευάερα και ευήλια με καλόγουστη αισθητική και ολοκληρωμένες παροχές. Όσο για τις ανέσεις των κοινόχρηστών του χώρων, το σίγουρο είναι ότι σου προσφέρουν τη χαλάρωση και την ατμόσφαιρα που αναζητάς ώστε να ζήσεις μια αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης και ψυχαγωγίας.
Πληροφορίες/κρατήσεις: τηλ.: 23721600, φαξ: 23722345
website: http://www.limanakibeach.com
e-mail: limanaki.beach@cytanet.com.cy

 

Napa Plaza Αγία Νάπα
Άκρως μεσογειακό και στιλάτο! Το ξενοδοχείο με τα 221 δωμάτια, τα οποία είναι περιτριγυρισμένα από το αίθριο με φοίνικες και με μια πισίνα τύπου lagoon, τη φροντίδα του προσωπικού και την κομψή αισθητική της διακόσμησής του, σου παρέχουν έναν αέρα πολυτέλειας και ηρεμίας. Επίλεξε για τη διαμονή σου ένα δωμάτιο superior ή ένα pool view deluxe δωμάτιο και θα σου μείνει η διαμονή αξέχαστη. Το ξενοδοχείο διαθέτει εξαιρετικές επιλογές εστίασης, που μαζί με το πλεονέκτημα ότι βρίσκεσαι στο κέντρο της πόλης, που πραγματικά σε συνεπαίρνει με το έντονο vibe της, να είσαι σίγουρος ότι εδώ πρόκειται να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία διακοπών!
Πληροφορίες/κρατήσεις: τηλ.: 23816555, φαξ: 23816656
website: www.napaplaza.com
e-mail: pr@napaplaza.com

 

Nissi Beach Αγία Νάπα
Κτισμένο πάνω σ’ έναν υπέροχο φυσικό κόλπο με βραχονησίδα, προσφέρει μία μοναδική εμπειρία διαμονής που διαθέτει όλα τα προνόμια! Μπορείς να βρεις το καταλληλότερο κατάλυμα για να απολαύσεις τις διακοπές σου ανάμεσα στα 222 δωμάτια, 18 beach bungalows και 30 beach bungalows σουίτες που διαθέτει. Σ’ αυτό το resort θα απολαύσεις εξαιρετικό φαγητό και βεβαίως, τη μοναδική αμμουδιά του, φημισμένη σε όλο τον κόσμο, που δεν θα σου αφήσει περιθώρια να αναζητήσεις αλλού τόση δροσιά και διασκέδαση! Σίγουρα, είναι ένα θέρετρο που σου προσφέρει μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία.
Πληροφορίες/κρατήσεις: τηλ.: 23721021, φαξ: 23721623
website: www.nissi-beach.com
e-mail: sales@nissi-beach.com.cy

 

Olympic Lagoon Resort Αγία Νάπα
Με ένα μοναδικό all inclusive πακέτο, που περιλαμβάνει ασταμάτητη ψυχαγωγία και χαλάρωση, καθώς επίσης και με μια πολύ καλή κουζίνα, το δημοφιλές θέρετρο σε περιμένει για μια νέα εμπειρία! Η ποικιλία των εστιατορίων και μπαρ που διαθέτει, ικανοποιεί κάθε γούστο, δίνοντας σημασία στην ποιότητα εξυπηρέτησης. Το ‘Cinnamon Bar’ προσφέρει εξωτικά κοκτέιλ, και το γιαπωνέζικο εστιατόριο ‘Kiku’ σε μυεί σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Όσο για τα ειδικά ψυχαγωγικά του προγράμματα, όλα γίνονται υπό την εποπτεία επαγγελματιών ψυχαγωγών, μετατρέποντας τη διαμονή σου σε μια εμπειρία μοναδική και αξέχαστη!
Πληροφορίες/κρατήσεις: τηλ.: 23722500, φαξ: 23722502
website: www.kanikahotels.com
e-mail: olympicres@kanikahotels.com

 

So Nice Boutique Suites Αγία Νάπα
Μέσα σε ένα τοπίο ειδυλλιακό, ιδιαίτερα μεσογειακό, ζεις το απόλυτο καλοκαιρινό όνειρο! Οι σουίτες και τα studios του διαθέτουν μία υπέροχη αισθητική, ενώ η lagoon πισίνα του είναι ιδιαίτερα θελκτική και ελκύει τους ενοίκους του προσφέροντάς τους μια μοναδική όαση δροσιάς, που σε συνδυασμό με τους καταπράσινους κήπους δημιουργούν ένα μοναδικό εξωτικό τοπίο. Το βραβευμένο ‘Nozomi’ -πιο κοντά στο κύμα- προσφέρει τη μοναδική ασιατική γαστρονομία του, ενώ το lounge bar και εστιατόριο ‘The Beach Club’ σε προσφέρει μια απόλυτη all day εμπειρία.
Πληροφορίες/κρατήσεις: τηλ: 23723010, φαξ: 23721233
website: www.sonice.com.cy
e-mail: info@sonice.com.cy

 

So White Boutique Suites Αγία Νάπα
Για μία προνομιακή απόδραση διακοπών, το εκλεπτυσμένο μπουτίκ ξενοδοχείο, με το μοναδικό σχεδιασμό και τις μοντέρνες design λεπτομέρειες, θα σε χαλαρώσει και θα σε ταξιδέψει. Η ανωτερότητα των γαστρονομικών του γεύσεων αλλά και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα. Η κατάλευκη αισθητική του σε συνδυασμό με το μεσογειακό γαλάζιο και την πλούσια πράσινη βλάστηση σίγουρα θα σε κάνουν να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε ένα μοναδικό επίγειο παράδεισο, με τις 45 σουίτες τύπου bungalows που διαθέτει -και οι οποίες προσφέρουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις για μια μοναδική, VIP διαμονή-, να ικανοποιούν την κάθε σου προσδοκία.
Πληροφορίες/κρατήσεις: τηλ.: 23723010, φαξ: 23721233
website: www.sowhitehotel.com
e-mail: info@sowhitehotel.com

 

Sunrise Beach Hotel Πρωταράς
Φιλοξενία, πολυτέλεια και μοντέρνα φιλοσοφία θα συναντήσεις στο αγαπημένο θέρετρο της περιοχής με τα 235 δωμάτια. Η χρυσή αμμουδιά του είναι πόλος έλξης και σήμα κατατεθέν για τη γύρω περιοχή. Ανακάλυψε και τη δροσιά της εντυπωσιακής του πισίνας, σε σχήμα λίμνης, με υδρομασάζ και μπαρ. Κι αν αναζητάς ευεξία και ηρεμία, τότε επίλεξε το spa του για μια κούρα ομορφιάς. Η εσωτερική του πισίνα, το γυμναστήριο, η σάουνα και τα γήπεδά του, μαζί με ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων ολοκληρώνει τέλεια τη διαμονή σου. Και βεβαίως, απόλαυσε τις απίθανες γεύσεις, που ο γνωστός σεφ Αντώνης Αττούνης επιμελείται στα μενού των εστιατορίων του.
Πληροφορίες/κρατήσεις: τηλ.: 23831501, φαξ: 23831308
website: www.sunrise.com.cy
e-mail: sunrise@sunrise.com.cy & reservations@sunrise.com.cy

 

Sunrise Pearl Hotel Πρωταράς
Είναι ένα πραγματικό μαργαριτάρι της γύρω περιοχής. Με 146 δωμάτια, εκ των οποίων το 30% είναι σουίτες, η διαμονή σου δεν είναι μόνο προνομιακή αλλά και ξεχωριστή. Με γνώμονα πάντα τη δική σου απόλαυση το ‘Sunrise Pearl’ προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες πεντάστερου ξενοδοχείου. Διαθέτει spa με 6 δωμάτια θεραπειών, σάουνα, samarium, steam room, snow chamber, 3 room, snow chamber, 3 θερμαινόμενες πισίνες με αλάτι κ.ά. Και δεν μένει εδώ… Η γαστρονομία των εστιατορίων του είναι επίσης υψηλού επιπέδου και εδώ σίγουρα μπορείς να απολαύσεις γεύσεις μοναδικές!
Πληροφορίες/κρατήσεις: τηλ.: 23831501, φαξ: 23831308
website: www.sunrisepearl.com 
e-mail: sunrise@sunrise.com.cy & reservations@sunrise.com.cy

 

Napa Mermaid Hotel & Suites Αγία Νάπα
Βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή, μόλις 100μ. μακριά από την παραλία Grecian και 15 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Αγία Νάπας. Υπάρχουν λεωφορεία με απευθείας συνδέσεις με το Παραλίμνι, τον Πρωταρά, τη Λάρνακα και τη Λευκωσία που κάνουν στάση στα 200 μέτρα από το ξενοδοχείο. Τα δωμάτιά του είναι διακοσμημένα με φυσικά υλικά και περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα τη φύση, την πισίνα ή τη θάλασσα. Οι σουίτες προσφέρουν σαλόνι και μεγάλη ιδιωτική βεράντα με απρόσκοπτη θέα προς τη Μεσόγειο θάλασσα και την πισίνα. Το εστιατόριο και τα 2 μπαρ του σερβίρουν μεγάλη ποικιλία από τοπικά και διεθνή πιάτα. Στο μπαρ απολαμβάνεις ζωντανή μουσική κάθε βράδυ κατά την καλοκαιρινή περίοδο, ενώ είτε καθίσεις στους εσωτερικούς, κλιματιζόμενους χώρους του είτε στους δροσερούς εξωτερικούς του χώρους, σίγουρα η εμπειρία διαμονής στο Napa Mermaid θα σου μείνει αξέχαστη.
Πληροφορίες/κρατήσεις: τηλ.: 23721606, φαξ: 23721909
website: http://napamermaidhotel.com
e-mail: info@napamermaidhotel.com

 

Melpo Antia Luxury Apartments & Suites Αγία Νάπα
Τα πολυτελή διαμερίσματα και οι σουίτες του Melpo Antia μετά την πλήρη ανακαίνισή τους, που είναι βασισμένη σε κριτήρια τεσσάρων αστέρων, θα σε ανταμείψουν με την ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών που προσφέρουν. Βρίσκεται σε απόσταση μόνο 300 μέτρων από το λιμανάκι της Αγίας Νάπας και 250 μέτρα από την πλατεία και το Μεσαιωνικό Μοναστήρι. Πλαισιώνεται από ποιοτικά καταστήματα λιανικής πώλησης, υπεραγορές, εστιατόρια, μπαράκια και καφετέριες για να έχεις όλες τις υπηρεσίες και ανέσεις γύρω σου, ενώ, αν η επιθυμία σου είναι να αράξεις και να τεμπελιάσεις δίπλα στο δροσερό νερό της πισίνας του, οι άνετες ξαπλώστρες του, η απαλή μουσική, τα δροσιστικά κοκτέιλ και η ποιοτική κουζίνα του εστιατορίου της πισίνας του θα σε ικανοποιήσουν πλήρως. Και για πιο οικογενειακές στιγμές, η παιδική του πισίνα και ο καλυμμένος παιδότοπος δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για όμορφες και ξέγνοιαστες διακοπές.
Πληροφορίες-κρατήσεις: τηλ.: 23711921
website: http://www.melpoantia.com
email: info@melpoantia.com

 

Pernera Beach Hotel Πρωταράς|
Τοποθετημένο σ’ ένα ονειρεμένο τοπίο, το πολυτελές αυτό θέρετρο αγαπά να φιλοξενεί τα όνειρά σου και να μετατρέπει τις διακοπές σου σε μία αξέχαστη εμπειρία! Οι μεγάλοι εσωτερικοί και εξωτερικοί κοινόχρηστοί του χώροι, διαθέτουν μια σύγχρονη αισθητική αντίληψη, ενώ οι ίδιοι οι άνθρωποί του διατηρούν ένα ζεστό χαμόγελο που σου το χαρίζουν με το πρώτο καλωσόρισμα. Στο Pernera Beach hotel θα απολαύσεις πραγματικές διακοπές, γιατί τα έχει όλα! Από μεγάλες, ολόδροσες πισίνες για μικρούς και μεγάλους, μέχρι οργανωμένες δραστηριότητες που θα σε διασκεδάσουν και θα σε χαλαρώσουν. Το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο, σου παρέχει όλα όσα χρειάζεσαι για να είναι η διαμονή σου μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και διασκέδασης, στο πιο όμορφο σημείο της Κύπρου, στην περιοχή Περνέρα του Πρωταρά.
Πληροφορίες-κρατήσεις: τηλ.: 23831011, φαξ: 23831020
Website: www.pernera-hotel.com/index.html

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close