Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουνίου 2015
Μια ιστορία ενηλικίωσης. Ένας μυστηριώδης άντρας, ένα νεαρό αγόρι και η ομορφιά της καταπράσινης φύσης.
Στην πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους, ο Σκωτσέζος σκηνοθέτης και σεναριογράφος John Maclean μας μεταφέρει στην αμερικανική Δύση του 19ου αιώνα και συνεργάζεται για τρίτη φορά με τον Michael Fassbender (εκτελεί και χρέη παραγωγού), μετά τις ταινίες μικρού μήκους ‘Man on a Motorcycle’ (2009) και ‘Pitch Black Heist’ (2011).
To ‘Slow West’ είναι μια ταινία γούεστερν με στοιχεία θρίλερ, γυρισμένη σε Σκωτία και Νέα Ζηλανδία, η οποία αφηγείται την ιστορία ενός 17χρονου αριστοκράτη, του Jay Cavendish (Kodi Smit-McPhee), που ταξιδεύει από τη Σκωτία στο Κολοράντο για να συναντήσει τον έρωτα της ζωής του. Για να προστατευθεί όμως από τους κινδύνους της Άγριας Δύσης, προσλαμβάνει ως φύλακά του ένα μυστηριώδη άντρα, τον Silas Selleck (Michael Fassbender).
Το ταξίδι των δύο αντρών είναι γεμάτο βίαιες εκπλήξεις και αντροπές, καθώς ο Jay, σε αυτή τη διαδρομή ωρίμανσης, συνειδητοποιεί ότι η Αμερική είναι ένας τόπος που δεν επιτρέπει στην αθωότητα να επιβιώσει. Η ταινία κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο της Κριτικής Επιτροπής στο φετινό Sundance Festival.
-
Κ-Cineplex 1-6 Λάρνακα
25 Ιουνίου - 02 Ιουλίου 2015
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
26 Ιουνίου - 02 Ιουλίου 2015
Σχετικά

«Hamnet» με τον Πολ Μέσκαλ: Η άγνωστη ιστορία του Σαίξπηρ – Ο γιος του Άμνετ και ο Άμλετ
Το σενάριο της ταινίας που σκηνοθετεί η Κλόε Ζάο βασίζεται στο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα της Ιρλανδής Μάγκι Ο′ Φάρελ, το οποίο είναι εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα. Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ.

Ο Νίκολας Κέιτζ σε τρέιλερ ταινίας τρόμου για την παιδική ηλικία του Χριστού
Το "The Carpenter's Son" εμπνέεται από το απόκρυφο «Ευαγγέλιο» του Θωμά

4 νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες της Κύπρου
Από συγκλονιστικά δράματα μέχρι απολαυστικές κωμωδίες, οι κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν με φρέσκες επιλογές για κάθε γούστο

«The Woman in Cabin 10» με την Κίρα Νάιτλι – Το νέο ψυχολογικό θρίλερ του Netflix έχει τρέιλερ
Η ταινία αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του ομότιτλου μπεστ σέλερ μυθιστoρήματος της Βρετανίδας Ρουθ Γουέαρ, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως «η νέα Άγκαθα Κρίστι».

Βραβείο FAN στην Ευριδίκη Παπαϊακώβου για την ταινία της “Poppy Flowers”
Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Animation Imaginaria στην Ιταλία στις 23 Αυγούστου

Έμα Στόουν: Με ξυρισμένο κεφάλι στην αφίσα της νέας ταινίας του Λάνθιμου
Το «Bugonia» αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο 82ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

4 ταινίες που θα απολαύσουμε τον Σεπτέμβριο στο θερινό Σινέ Έρμα
Θερινό σινεμά στην πιο ωραία αυλή της πόλης


Η ζωή του Κόμπι Μπράιαντ έρχεται στη μεγάλη οθόνη
Η Warner Bros. αποκτά τα δικαιώματα για το biopic του αδικοχαμένου σταρ του NBA

Το «Frankenstein» του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο πρώτα στους κινηματογράφους και μετά στο Netflix
Η πολυαναμενόμενη ταινία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας στις 30 Αυγούστου

«Anemone»: Η κινηματογραφική επιστροφή του Ντάνιελ Ντέι-Λούις απέκτησε το πρώτο της τρέιλερ
Το 'πε και το 'κανε. Ο Ντέι-Λούις άφησε πίσω του τη συνταξιοδότηση, προκειμένου να παίξει στην ταινία που σκηνοθετεί ο γιος του.

Ζήσε την μοναδική εμπειρία του Drive-In Σινεμά με κλασικά αυτοκίνητα στο Ιδάλιo
Ένα μοναδικό καλοκαιρινό event γεμάτο νοσταλγία, παλιές μηχανές και ελληνικό κινηματογράφο επιστρέφει στη Λευκωσία