Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουλίου 2015
Το Fasouri Watermania Waterpark στη Λεμεσό βραβεύτηκε από την μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα στον κόσμο TripAdvisor, ως το 3ο Καλύτερο Υδροπάρκο της Ευρώπης, και ως ένα από τα καλύτερα υδροπάρκα στον κόσμο. Η διάκριση αποτελεί μία τεράστια επιβράβευση τόσο για την ομάδα του "πιο χαρούμενου υδροπάρκου" στο νησί, όσο και για τον τόπο μας, αφού ένας τουριστικός προορισμός του κατατάσσεται στις πρώτες επιλογές των τουριστών παγκοσμίως.
Η τιμητική διάκριση από το TripAdvisor, αποκτά μεγαλύτερη σημασία αφού αποτελεί αντικειμενική αναγνώριση των επισκεπτών και πελατών του υδροπάρκου που το ανέδειξαν ανάμεσα στα κορυφαία στον κόσμο μέσω της διεθνώς καταξιωμένης ταξιδιωτικής ιστοσελίδας TripAdvisor.
Το Fasouri Watermania Waterpark διανύει μία άκρως επιτυχημένη σεζόν σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης επισκεπτών. Δίνοντας έμφαση στις ανάγκες και απαιτήσεις τόσο του εγχώριου όσο και του εισαγόμενου τουρισμού, σχεδίασε και εφάρμοσε δυναμικές συνεργασίες με τουριστικούς φορείς και πράκτορες, ειδικές εορταστικές προσφορές για όλη την οικογένεια, καθώς επίσης ενδυνάμωσε περαιτέρω τον τομέα ασφάλειας στο πάρκο. Ήταν φυσικό επακόλουθο το Fasouri Waterpark να αγκαλιαστεί φέτος από το κοινό με ακόμα μεγαλύτερη αγάπη.
Το υδροπάρκο της Λεμεσού διαθέτει την μεγαλύτερη γκάμα θεματικών παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους, όπως επίσης και μία ποικιλία καφεστιατορίων και υπηρεσιών, που το καθιστούν τον πιο ελκυστικό και χαρούμενο προορισμό για το καλοκαίρι.
Σχετικά

10ο Handmade in Cyprus Market: Διήμερο με 40 τοπικούς καλλιτέχνες χειροποίητων προϊόντων
Γλυκά, αρτοσκευάσματα, εργαστήρια τέχνης-χειροτεχνίας, φαγητό και ποτά

Έρχεται και φέτος το πιο μαγικό «Χριστουγεννιάτικο Χωριό», στη Δερύνεια!
Το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2025 – 2026» έρχεται να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους

Livadia Night Run 2025: Ένας μοναδικός νυχτερινός αγώνας δρόμου
Με πολύχρωμα φώτα, δυνατή μουσική και αθλητική ενέργεια

Την Κυριακή θα απολαύσουμε ζεστό παλουζέ, στο Φοινί
Φθινόπωρο χωρίς φοινιώτικο παλουζέ δεν γίνεται!

Pillows of the Sky: Χορός σε δημόσιους χώρους, σε Λευκωσία και Λεμεσό
Το νέο χορογραφικό έργο της Ελεάνας Χαραλάμπους, μετατρέπει τον ουρανό σε σκηνή και τα σύννεφα σε πρωταγωνιστές μιας βιωματικής εμπειρίας

Παιδικό Πανηγυράκι του ΠΑΣΥΚΑΦ με παιχνίδια, τραγούδια, χορό, λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις
Ετοιμαστείτε για μια μέρα γεμάτη χαρά, προσφορά και αγάπη

Νέο μενού για το πρώτο φθινοπωρινό ραντεβού με το Fork Food Market
Μάθε όλα όσα χρειάζεται για το φαγητό, ποτό αλλά και τη διασκέδαση

αντΕΙχήσεις: Απόκρυφες ιστορίες της εντός των τειχών Λευκωσίας
Περίπατοι, συζητήσεις και εργαστήρια που εστιάζουν στην ανάδειξη της αρχιτεκτονικής και άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς των ενετικών τειχών της Λευκωσίας μέσα μία σειρά δράσεων!

30+1 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Με αγαπημένους καλλιτέχνες, θερινό σινεμα και πολλές άλλες εκπλήξεις

Η Οδός Χριστουγέννων επιστρέφει στη Λεμεσό για 7η χρονιά!
Διήμερο γεμάτο παζαράκι, μουσική, παιχνίδια, φαγητό και πολλές εκπλήξεις

Έρχεται το 2ο Κυριακάτικο μπουφέ σε μία υπέροχη φάρμα για όλη την οικογένεια
Αυτή την Κυριακή, με ξενάγηση, παιχνίδι γνώσεων και φαγητό

Ετοιμάσου για την «Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες» της Europa Donna Κύπρου
Το Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2025, στη Λευκωσία, περπατάμε με κεντρικό μήνυμα “Από τη σιωπή ΣΤΗ ΦΩΝΗ. Διεκδικούμε”