Δημοσιεύτηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2015
Το Ράδιο Πρώτο γιορτάζει τα 25χρονά του και με αυτήν την ευακιρία ανανεώνετε το πρόγραμμά του με την είσοδο καινούργιων προσώπων και πάνω από όλα με δυνατούς συνδυασμούς ραδιοφωνικών παραγωγών που θα σας κάνουν να "κολλήσετε" στο ραδιόφωνο!
Η πρώτη καλημέρα ακούγεται σταθερά από τον Λάζαρο Μαύρο, σκιαγραφώντας την επικαιρότητα. Ενώ στη συνέχεια θα κάνουν την είσοδο τους ο Λούης Πατσαλίδης με την Κριστιάνα Γεωργίου έτοιμοι να ζυγιστούν, από τις 14 Σεπτεμβρίου! Η Κατερίνα Χριστοφίδου αναλαμβάνει τα ηνία και τα βγάζει όλα στο φως με εκλεκτούς καλεσμένους. Ακολούθως επί τω έργω βρίσκονται τα φιλαράκια, Ζαχαρίας, Μαρία & Friends, με τον Ζαχαρία Φιλιππίδη και τη Μαρία Κάνθερ.
Και επειδή είναι ήδη απογευματάκι έφτασε η ώρα για «Κουβέντες... και νότες λαϊκές» με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο, ενώ δίνει σκυτάλη στις «ΜΑΝΤΑΜ ΠΑΠΑΝΤΑΜ», Ρούλα Γεωργιάδου και Σύλια Ιωαννίδου, από τις 6 μέχρι τις 8. Όταν βραδιάσει για τα καλά η Πέννυ Φοινίρη συνεχίζει μέχρι «Αργά» ενώ για τους ξενύχτηδες ακολουθεί ο Ανδρέας Χρυσάνθου με το «Ραδιοφωνικό Ξενύχτι».
Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί αφού το σαββατοκύριακο η παρέα μεγαλώνει και πίσω από το μικρόφωνο βρίσκονται Στέλιος Χιώτης, Γιώργος Καραμπατάκης, Άντρη Βωνιάτη, Ρούλα Ζαχαρία και τις Κυριακές φυσικά μετά από 25 χρόνια, πιστός στο ραντεβού του, «Της Κυριακής το κάγκελο», ο Δημήτρης Καλλέργης έχοντας πλέον στη συντροφιά του τη Γεωργία Αναστασίου. 25 χρόνια ίδια μέρα, ίδια ώρα, ίδιος παραγωγός, ίδιος τίτλος.
Από τον κόσμο που τους ακολουθεί πιστά από επιλογή και όχι από επιβολή, το ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ κατέκτησε εδώ και χρόνια την κορυφή και έχει καταφέρει να μείνει εκεί, κάνοντας το χρόνο φίλο!
Μείνετε συντονισμένοι στους 99.3, 89.4 και 87.9 για την πρώτη ενημέρωση, ψυχαγωγία και αθλητισμό.
Σχετικά
25 υπέροχες προτάσεις για έξοδο αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Φτιάξαμε την ατζέντα του σαββατοκύριακου, με όλα όσα μπορείς να κάνεις, να δεις και να ακούσεις σε όλο το νησί
Η Λάρνακα διοργανώνει εκδήλωση για την Παγκόσμια Μέρα Νερού
Μία μέρα αφιερωμένη στο πιο πολύτιμο αγαθό
Καράβι στο Βουνό: Ποίηση σε χάρτινα καραβάκια στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η δράση βασίζεται στη συμμετοχή και τη διάδραση: κάθε αναγνώστης μπορεί να κρατήσει το ποίημα ή να το αφήσει ξανά στη θέση του
Μια μεγάλη γιορτή ετοιμάζει και φέτος το Τεχνοδρόμιο με την αφορμή των Ημερών Αφήγησης και Ποίησης
Εορτάζονται κάθε χρόνο στις 20 και 21 Μαρτίου αντίστοιχα
O Απρίλιος στο Θέατρο Ριάλτο
Το Θέατρο Ριάλτο ανακοινώνει το πρόγραμμα του για τον μήνα Απρίλιο.
13 ανοιξιάτικες αυλές σε γουστόζικα καφενεδάκια της Παλιάς Λευκωσίας
Όμορφα πρωινά και απογεύματα παρέα με καφέ, ποτό και καλούς φίλους
25η Μαρτίου στη φάρμα, με πλούσιο μπουφέ!
Μια γιορτινή μέρα γεμάτη παράδοση, γεύσεις και όμορφες στιγμές στη φύση!
Ένα πασχαλινό παζαράκι γεμάτο διασκέδαση και χειροτεχνίες έρχεται στη Λευκωσία
Το Spilia Βazaar προσφέρει μουσική, χορό, φουσκωτά και χειροποίητες δημιουργίες σε ένα αγαπημένο πάρκο της πόλης
Ένα σύγχρονο τσίρκο έστησε την τέντα του στη Λευκωσία (και όλη την πόλη στην ουρά του!)
Η εντυπωσιακή παράσταση τσίρκου ανακοίνωσε το πρόγραμμα της εβδομάδας
Agenda Week: 10 ξεχωριστές προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Μουσική, θέατρο και μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης σε όλη την Κύπρο – οι προτάσεις που αξίζει να βάλεις στην ατζέντα σου.
Ένα διήμερο γεμάτο ξεναγήσεις στα ομορφότερα μονοπάτια μελέτης της φύσης της Κύπρου
Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Δασών το Τμήμα Δασών διοργανώνει ξεναγήσεις στα μονοπάτια μελέτης της φύσης και στον Δασικό Σταθμό Πλατανιών
Το CYBERNESS Easter Market επιστρέφει τον Απρίλιο στη Λεμεσό
Στις 4 και 5 Απριλίου, ο χώρος του Kolla μεταμορφώνεται σε έναν πολύχρωμο κόσμο γεμάτο, εμπνευσμένο από την "Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων"